Yok silme o zaman bani yersin sen dini yorum yapmadin ki olani yazdin aciklama diyelin anlayan anlamistirrGüzel bir yaklasimda bulunmak amacım.. Olayı dine saptirmaktan ziyade.. art niyet arandi ise özür dilerim.. yasak olduğunu bilmiyordum sn mune.. dilerseniz silebilirim de..
yani muhtemelen dini yorumdan uyarı alacağız da o hocaların oral ilişki konusunda fetva vermesinin temel nedeni bu 2 yasaktır. dikkat ederseniz bu iki ilişkide de döllenme ihtimali çok düşüktür. bundan hareketle, islam alimlerinin bir kısmı üremeye mahal vermeyen her tür ilişkiyi haram olarak görmese bile mekruh olarak değerlendirir.
buyrun benim
arda nın konusu nedir ?Su konuyuda Arda nin konusunuda kapatsalarda bizde toptan kurtulsak @Elif
Arda Kural la ilgili bir topik varda bolumde oda sarpa sardi onu kastetmistim cnmarda nın konusu nedir ?
ha evet hatırladm teşekkürler canm=)Arda Kural la ilgili bir topik varda bolumde oda sarpa sardi onu kastetmistim cnm
Metpamid olmasın o?Kızlar eskisi kadar mideniz bulanmiyor demi meptamid marjinaller bulantıyi hafifletti..
Onların işi bu normal olmayanı meşru etmek sizene bizene alan razi veren razi en masum cumleleridir..
Tu kaka demek çok saçma zaten onuda demeyin.. susun saygılı olun..
Metpamid olmasın o?
her mesajınız bu kadar provakatif olmak zorunda mı? size ne bizim işimizden?
ay sanırsın biz her gün ayrı eş değiştiriyoruz. diyorum ya benim koca, sevgili falan istese kan çıkar o ortamda ama beni ilgilendiren bi mevzu yok ortada herşeyden önce. hakikaten bana ne, sana ne durumu.Ben bu kafayı anlayamıyorum marilynciğim. Yıllarca özgürlükten dem vuranlar şimdi başkasının özeline karışma hakkını kendilerinde nasıl bu kadar rahat bulabiliyorlar inanamıyorum. Çok mu zor tasvip etmiyorum ama bana ne diyebilmek, ahlak bekçiliğine soyunmamak?
ay sanırsın biz her gün ayrı eş değiştiriyoruz. diyorum ya benim koca, sevgili falan istese kan çıkar o ortamda ama beni ilgilendiren bi mevzu yok ortada herşeyden önce. hakikaten bana ne, sana ne durumu.
evet ortada rıza dışı bir iş yoksa, kişinin vücut bütünlüğüne, yaşama hakkına dokunulmuyorsa bu özgürlüktür.
ama bizim ülkede Özgürlükçüler nalıncı keseri gibi mübarek hep kendilerine yontuyorlar.
apartmanda kütüğü güzide bir ilimizde olan bir teyze var, 2 ay falan oluyor sanırım, kapıyı çaldı, açtım, bizim arka blokta bir çift varmış evli değillermiş, başımıza taş yağacakmış, çocukları bile varmış (sevişen insanların çocukları olması?!), bizim apartmanımız bir aile apartmanıymış (apartmanın yarısında bekarlar ve öğrenciler oturuyor), bu ahlaksızlar hemen apartmandan atılmalıymış, o yüzden imza topluyormuş, şikayet edecekmiş.Aynen. "İnsanlar başkasına bir zarar vermedikten sonra özel hayatlarını istediği gibi yaşasın" düşüncesi de marjinalite oluyor ya ona şaşırıyorum. Bana "Bunlar yüzünden başımıza taş yağacak!!" daha marjinal bir söylem geliyor oysa.
apartmanda kütüğü güzide bir ilimizde olan bir teyze var, 2 ay falan oluyor sanırım, kapıyı çaldı, açtım, bizim arka blokta bir çift varmış evli değillermiş, başımıza taş yağacakmış, çocukları bile varmış (sevişen insanların çocukları olması?!), bizim apartmanımız bir aile apartmanıymış (apartmanın yarısında bekarlar ve öğrenciler oturuyor), bu ahlaksızlar hemen apartmandan atılmalıymış, o yüzden imza topluyormuş, şikayet edecekmiş.
dedim teyze senin de torun çok gürültü yapıyo, bu elindeki kağıda atmam ama torunu apartmandan atalım derlerse ona imza atarım bak dedim.
tüüüü edep haya kalmamış, başımıza taşlar yağacak dedi gitti
evet, aynı konuşmada iki kez başımıza taş yağacak dedi
ondan şaşırmıyom ben artık
bu arada hala attırabiliyolar mı nikahsız çiftleri apartmandan, eskiden yapıyolardı ama,
kimse imza vermemiş zaten, kendi kendine çabalamış, bizim semt gayet kokoş falan bi semt, imkanı yok yani o imzayı toplamasının.Attırabiliyorlar mı? Çok saçma ya ne hakla? Ev sahibine şikayet ederler en fazla?
Bana hiç denk gelmedi böyle teyzeler, kızlı erkekli partiler de verdik evlerde hep ama karışan eden olmadı pek. Oturduğun semt etkili burada tabii. Ah bir tane gelseydi içeri davet edip onu da yoldan çıkarırdım :) Kapıcımızın eşi vardı sadece, çok merak ederdi kim girmiş kim çıkmış diye :)
Kiz yok ozeline karisip karilari koyunlarindan mi aliyoruz igrenc ve ahlak disi buldugumuzu soyluyoruzBen bu kafayı anlayamıyorum marilynciğim. Yıllarca özgürlükten dem vuranlar şimdi başkasının özeline karışma hakkını kendilerinde nasıl bu kadar rahat bulabiliyorlar inanamıyorum. Çok mu zor tasvip etmiyorum ama bana ne diyebilmek, ahlak bekçiliğine soyunmamak?
Metpamid olmasın o?
her mesajınız bu kadar provakatif olmak zorunda mı? size ne bizim işimizden?
Kötülüğü nehyetmek desem anlayabilirmisiniz bilmem..
işte sizinle sorunumuz burada siz farklı fikirde olmayı "rahatsız etmek" olarak görüyorsunuz ama kendi deyiminizle beni ya da başka bir üyeyi "rahatsız etmekte" bir beis görmüyorsunuz.Asıl siz insanları rahat bırakın bunu kinasinlar dilleriyle bari yoksa kimse kimsenin yatak odasını basmaz merak etmeyin..
misyon? kabul edilebilir?Misyonunuz ahlaken kabul edilemeyen herseyi aslında kabul edilebilir şeyler gibi göstermek soylemleriniz bu yönde..
bazı ülkelerde de çoğunluk bir zaniyeyi kuma gömüp taşlamayı normal buluyor, o zaman bu da normal. bu konuda sayısal çoğunluktan hareket etmek sizin savınızı desteklemez, tersine çürütür. çünkü dünya geneline baktığımızda bunu "lanetlenecek bir şey" olarak gören insanların sayısı daha az. demek ki normal olan benim tutumum.burda bu kadar insan lanet okumuş demekki sizin tutumunuz normal degil..
susturmak?işte bırakın bunu bukadarini rahatça yapsınlar susturmayin insanları ..
tek bir paragrafta kendi içinde çelişmek.Özel hayat müdahale bu değildir yazarak kimsenin hayatına müdahale edemeyiz demi ..
Ha burda biri çıksa ben yapıyorum dese ben lafım söylerim gene çünki bunu ilan etmekte mesrulastirmaktir..
paralel bir evrende belki..Hertürlü ben haklıym arkadaş
ene ben yazarken yollamışsın Müdirem, saylanır mı? ne de olsa mesaj silmek yasak, silsem siteden kovalarsın, bence bişi olmaz, hem sevimliyim bence bak5 dakika polemik molası
Karpuz getir yiyeyim,
Aç odanı gireyim