- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
seni demedim yavru.. ama kabul et hiçmi çevrende yok böyle kendilerini olmadıkları gibi göstermek isteyenler..Hah çay konusunda da marjinalmişim ne hoş. Çay da içmem nescafe de. Ordan yırtar mıyım acaba? Sadece bitki çayı içen bir marjinalim ben.
be
Yazdıklarımın hiçbiri uç değil aksine olabilecek ihtimaller....
hangi çocuktur ki bu ilişkileri öğrenip, takılın ya siz falan desin....
diyorum ve son noktayı koyuyorum...güzel bi r tartışmaydı tsk ederim...ama sen iyi ben kötü yanından baktığımız sürece bir yere varamayacağız...
aslında bide onlar vardı...gruplar artıyor git gide..bakış açım genişlediO anlamda demedim zatenanasını babası,bacısını kocası başka adamlarla ortak kullanıyor mu
ama yavru burası siyaset bdv ise gerçek hayat..haa bide anlamadığım; bdv'de koca sanalda kadını aldatır ve kadın çaresi konu açar napayım.aldatıldım...cevapların %90'ı boşan o pislik heriften ..sanalda olsa aldatıldın..yada adam çoluklu çocukluysa owww yapılan yorumlar daha fena..
buraya gelince neden normalleşiyoruz onu anlamadım ben..yoksa karı koca anlaşmalı yaptığı için mi bu kadar rahatız.tercihse tercihtir yani bu mantıkla
Vuuuu budami vardi hic gormemistim.ama siz onunla bana bakmayinböyle yanee
İki kişinin onayı ve isteği var burda... Fark bu.haa bide anlamadığım; bdv'de koca sanalda kadını aldatır ve kadın çaresi konu açar napayım.aldatıldım...cevapların %90'ı boşan o pislik heriften ..sanalda olsa aldatıldın..yada adam çoluklu çocukluysa owww yapılan yorumlar daha fena..
buraya gelince neden normalleşiyoruz onu anlamadım ben..yoksa karı koca anlaşmalı yaptığı için mi bu kadar rahatız.tercihse tercihtir yani bu mantıkla
yazdım zaten o farkı benİki kişinin onayı ve isteği var burda... Fark bu.
çocuğun kişiliğine göre değilşir...Ne diyecek çocuk peki? Sizi annelikten babalıktan reddediyorum mu diyecek?
ama orada kadının olan bitenden haberi yok ki? burada kadının rızası var, kendi biliyor, görüyor, kabulleniyor. aldatılmıyor ki, en başta yalan söylenmiyor zaten, kadın o toplantıya giderken ne olacağını bilerek gidiyor. kimse kadını kandırmıyor, arkasından iş çevirmiyor, salak yerine koymuyor.haa bide anlamadığım; bdv'de koca sanalda kadını aldatır ve kadın çaresi konu açar napayım.aldatıldım...cevapların %90'ı boşan o pislik heriften ..sanalda olsa aldatıldın..yada adam çoluklu çocukluysa owww yapılan yorumlar daha fena..
bence fuhuş bile daha insanibence düpedüz fuhuş.
Ee o zaman? Kendi soruna kendin cevap vermişsin.yazdım zaten o farkı ben
işte canım farklı bakıştığımız için kii evlilik öncesi ilişki olayı değil yazdığımm yaşadığın cinselliği ister evli ol ister olma ama o cinselliği yaşadığımız her an güzel ve ulvi dir ve bu güzelliği hak edenle yaşarsak..kiii zaten ben olaya işte bu erkeğim vee işte bu benim kadınım mantığıyla bakıyoruımm..yani son yazdıklarınıza yorum yapamam, çünkü benim için "edep" kavramıyla dine göre edep kavramı farklı. o yüzden ikimiz de edep adap verecek olsak da çocuklarımıza bunlar farklı bir edep kavramı olacak.
örneğin bana göre edep kavramının, namus kavramının içinde evlilik öncesi cinsel ilişkinin yasak olması yokken size göre olabilir.
bu bana göre doğru değildir, ama kalkıp kendimde bunu nasıl yaparsın, o çocuk size emanet edilmemelidir gibi bir yorum getirmiyorum, hakkım yok çünkü.
aslında bu konuda yazacak, verilecek daha çok örnek var ama konu dine kaymasın diye yazmıyorum.
en azından ekmek parası mı diyosunbence fuhuş bile daha insani
çocuğun kişiliğine göre değilşir...
onu der
içine atar
psikoljisi bozulur onlar gibi olmak ister
ailenin bütünlüğü kavramı olmaz onun bunu karısına kocasına yönelir...(annemler de özgür ayağına)
bu liste uzar gider...
ama bir gerçek var ki hiçbiri anlayışla karşılamaz....
bu nasılVuuuu budami vardi hic gormemistim.ama siz onunla bana bakmayin
eynen katılıyorum sana...en azından ekmek parası mı diyosun
aslına bakarsan öyle, benim aklım alamıyor yaaa. bi adam karısını başka bi adamla görüp nasıl zevk alır bundan? bence psikolojik rahatsızlık
iyide anlatmak istediğim o değilki benim...adamın yaptığını çirkinlik olarak görüyoruz orda..arada şu var bdv'deki tek taraflı çirkinlik burdaki çift taraflı çirkinlik..demek istediğim bu...baştada söyledim bu bir tercihtir orda tamamız..ama bana göre yapılan tercih sapıklık sınıfına giriyor..ama orada kadının olan bitenden haberi yok ki? burada kadının rızası var, kendi biliyor, görüyor, kabulleniyor. aldatılmıyor ki, en başta yalan söylenmiyor zaten, kadın o toplantıya giderken ne olacağını bilerek gidiyor. kimse kadını kandırmıyor, arkasından iş çevirmiyor, salak yerine koymuyor.
İğrenç insan karısını kendisinin yanında nasıl olurda başkasının koynuna verir ya.degil midem hic bi organin bu rezilligi kabul etmez.hayvanlar bile bunlardan daha nefislibence fuhuş bile daha insani
bence var.... çünkü bu işin üzümünü ana babası yerken çöpü onlara kalıyor....Swinger bir çift bulduk, çocukları da olayı duydu şimdi de çocuğun ne tepki vereceğini konuşuyoruz. Ne hoş. Sanırım onuncu kez söylüyorum çocukların bu olayla bir ilgisi yok.