Eş değiştiren çiftlerden itiraflar

Ne diyecek çocuk peki? Sizi annelikten babalıktan reddediyorum mu diyecek?

ama yavru burası siyaset bdv ise gerçek hayat..

İki kişinin onayı ve isteği var burda... Fark bu.

Ne diyecek çocuk peki? Sizi annelikten babalıktan reddediyorum mu diyecek?
çocuğun kişiliğine göre değilşir...
onu der
içine atar
psikoljisi bozulur onlar gibi olmak ister
ailenin bütünlüğü kavramı olmaz onun bunu karısına kocasına yönelir...(annemler de özgür ayağına)
bu liste uzar gider...
ama bir gerçek var ki hiçbiri anlayışla karşılamaz....

ama orada kadının olan bitenden haberi yok ki? burada kadının rızası var, kendi biliyor, görüyor, kabulleniyor. aldatılmıyor ki, en başta yalan söylenmiyor zaten, kadın o toplantıya giderken ne olacağını bilerek gidiyor. kimse kadını kandırmıyor, arkasından iş çevirmiyor, salak yerine koymuyor.

işte canım farklı bakıştığımız için kii evlilik öncesi ilişki olayı değil yazdığımm yaşadığın cinselliği ister evli ol ister olma ama o cinselliği yaşadığımız her an güzel ve ulvi dir ve bu güzelliği hak edenle yaşarsak..kiii zaten ben olaya işte bu erkeğim vee işte bu benim kadınım mantığıyla bakıyoruımm..

Swinger bir çift bulduk, çocukları da olayı duydu şimdi de çocuğun ne tepki vereceğini konuşuyoruz. Ne hoş. Sanırım onuncu kez söylüyorum çocukların bu olayla bir ilgisi yok.

iyide anlatmak istediğim o değilki benim...adamın yaptığını çirkinlik olarak görüyoruz orda..arada şu var bdv'deki tek taraflı çirkinlik burdaki çift taraflı çirkinlik..demek istediğim bu...baştada söyledim bu bir tercihtir orda tamamız..ama bana göre yapılan tercih sapıklık sınıfına giriyor..

Swinger bir çift bulduk, çocukları da olayı duydu şimdi de çocuğun ne tepki vereceğini konuşuyoruz. Ne hoş. Sanırım onuncu kez söylüyorum çocukların bu olayla bir ilgisi yok.
bence var.... çünkü bu işin üzümünü ana babası yerken çöpü onlara kalıyor....
bence tam da onlarla alakası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…