Eş değiştiren çiftlerden itiraflar

Kadını ucuz yada pahalı olarak nitelendiren sizler kadınları ucuz gösteriyorsunuz bence. Bir meta olarak değerlendirilmeyi uygun görüyorsan 'sen ucuz bir kadınsın' lafını yerinde görebilirsin. Ben görmüyorum. Cinselliğini para karşılığı değerlendiren kadın da benim kadınlığımın ölçütü olmuyor bu nedenle.
ee o zaman sen öyle görüyorsun ben görmüyorum sıkıntı yok yani

para karşılığı cinsel ilişkiye fuhuş deniyor....ve bunu kendi rızasıyla evinde yapan bile var....
yani o kadar marjinal bir örnek veriyorsun ki...
evet sırf kolay yoldan para kazanmak için yatarak para kazanan kadınlar var ve ister inan ister inanma onlar da bir şekilde uyuşturucuya bulaşmış ve bu sebeple en çok ve çabuk şekilde para kazanmaya çalışan kadınlar. çoğunun en sadık müşterisi de torbacıları zaten.
ya da para için evladını bile pazarlayan kadınlar var, kendini pazarlamış çok mu. örneğin bu evlat 25 yaşına geldiğinde uyuşturucu müptelası olmasa bile kendi isteğiyle fuhuş yapıyor neden? çünkü artık başka bir iş yapamaz.
ama bu fuhuşun çoğunlukla zor kullanma ve uyuşturucuya alıştırma ile kolkola olduğu gerçeğini değiştirmez.

Mesela oral ilişki... Fetvası bile verildi birkaç gün önce aşırısı haram günah diye. Bir sürü insan için bu sapıklık öyle değil mi? Ama yapan insanın kimseye zararı yok. O zaman niye sapıklık?
karı koca arasındaysa abes bi durum yok , başkasıyla oldumu zina oluyor ya zaten. sapıklık değil zina. ama bu olay zinadan da çıkıp sapkınlık oluyor bana göre

karı koca arasındaysa abes bi durum yok , başkasıyla oldumu zina oluyor ya zaten. sapıklık değil zina. ama bu olay zinadan da çıkıp sapkınlık oluyor bana göre
Evlilik öncesi ilişki de zina sizin görüşünüze göre. Bunu yaşayanların size bir zararı var mı? Herkesi müslüman olarak düşünmesek daha doğru tespitler yapabiliriz bence.

Oral seksin günah olduğu söylendi, karı koca arasında olması bişey değiştirmez ki. Evlenince günahlıktan çıkmıyor sanırım.

Ya boşuna laf anlatmaya çalışıyoruz bence. Millet birilerini onursuz olarak nitelendirecek ki, kendisi o işin içinde bulunmamış biri olarak onurlu ünvanına erişsin.

Evet fa..şeler para ve zevk için bu işi yapıyorlar. Toplum tarafından tecrit edilmek, hayvan muamelesi görmek hoşlarına gidiyor. Böyle midesiz ve pislikler.

Bugünde çok onurlandım, elhamdurillah. Benden bu kadar size kolay gelsin.

yani o kadar marjinal bir örnek veriyorsun ki...
evet sırf kolay yoldan para kazanmak için yatarak para kazanan kadınlar var ve ister inan ister inanma onlar da bir şekilde uyuşturucuya bulaşmış ve bu sebeple en çok ve çabuk şekilde para kazanmaya çalışan kadınlar. çoğunun en sadık müşterisi de torbacıları zaten.
ya da para için evladını bile pazarlayan kadınlar var, kendini pazarlamış çok mu. örneğin bu evlat 25 yaşına geldiğinde uyuşturucu müptelası olmasa bile kendi isteğiyle fuhuş yapıyor neden? çünkü artık başka bir iş yapamaz.
ama bu fuhuşun çoğunlukla zor kullanma ve uyuşturucuya alıştırma ile kolkola olduğu gerçeğini değiştirmez.
fuhuş yapanların psikoljisi bozuk bağımlı....bunlar aklı başında modern iyi birer ebeveyn...çok yancı gördüm seni:KK14:

Üsluptan gitmiş, bu sefer benim cımbızım değil patronun maşası var, ben bilmem artık, maşayı görünce cımbızı kucaklamak isteyebilirsiniz :KK14:
mune bişi sorcam sayfalardır konuşuyoruz birbirimizin zıt görüşlerini eleştiriyoruz.... bu bir polemik mi yani banlanma sebebi mi....hakaret etmiyoruz sonuçta...he ne diyon bu işe:KK53:

fuhuş yapanların psikoljisi bozuk bağımlı....bunlar aklı başında modern iyi birer ebeveyn...çok yancı gördüm seni:KK14:
yancı? ne kadar güzel bir hitapmış o öyle, çok kıskandım, en kısa sürede kullanacağım.
ama bu insanlar fuhuş yapmıyor, uyuşturucu bağımlılıkları varsa aynı şeyi onlar için de söylerim, aklı başında modern, iyi bir ebeveynler mi bilemem. cinsel ilişki tercihlerinden bu anlaşılmaz diyorum sadece.
nereden bilebilirim ki bu adamlardan ya da kadınlardan birinin çocuğunu dövüp sövmediğini.
ebevynlikle arasında bir bağ yok diyorum.
ha bunu çocuklarının olduğu evde yapan varsa o kötü bir ebeveyndir, sen sormadan söyleyeyim.
fuhuş yapan her kadın da kötü bir anne değildir mesela. kendi fuhuş yapar ama çocuğunu okutur, kendi hayatından uzak tutar, örnek ebeveyn olmasa bile kendi şartları içinde iyi bir ebeveyn olmaya çalışıyor, derim.

mune bişi sorcam sayfalardır konuşuyoruz birbirimizin zıt görüşlerini eleştiriyoruz.... bu bir polemik mi yani banlanma sebebi mi....hakaret etmiyoruz sonuçta...he ne diyon bu işe:KK53:
Fikir alışverişinde sorun yok, fikir alışverişleri polemiğe girerse devreye giriyoruz, şimdilik polemik yok sanırım, tüm sayfaları okuyamadım ama olursa dikkatimizi çeker zaten:KK66:
Bu arada hepinizin Kadir gecesi mübarek olsun, dualarınız kabul olsun inşallah.

Fikir alışverişinde sorun yok, fikir alışverişleri polemiğe girerse devreye giriyoruz, şimdilik polemik yok sanırım, tüm sayfaları okuyamadım ama olursa dikkatimizi çeker zaten:KK66:
Bu arada hepinizin Kadir gecesi mübarek olsun, dualarınız kabul olsun inşallah.
tsk ederim abla ...
amiinnnn

Bu swinger hareketlerde bulunan adamlar acaba işyerindeki kadın arkadaşına davranışları nasıl ?
İş yerindede sapıklıklarda bulunuyor mu acaba ? Ya bulunmuyorsa? Böyle böyle toplum bozuluyor ! Bu tip insanlar düzgün hareketler sergileyeceğini sanmıyorım bir yerden arıza verecektir , kadınlara bakış açısıda farklılaşacaktır nasıl derseniz adamın beyninin içlndeki düşünceler sanırım şöyledir şu yanımdaki çalışan sarışan asistanın memeleri nasıldır acaba? Vs gibi ve pis ,pis kadının po,polarına bakmaları bütün kadını cinsel obje olarak görmeleri , gibi pis cinsel şakalar yapmaları gibi

yancı? ne kadar güzel bir hitapmış o öyle, çok kıskandım, en kısa sürede kullanacağım.
ama bu insanlar fuhuş yapmıyor, uyuşturucu bağımlılıkları varsa aynı şeyi onlar için de söylerim, aklı başında modern, iyi bir ebeveynler mi bilemem. cinsel ilişki tercihlerinden bu anlaşılmaz diyorum sadece.
nereden bilebilirim ki bu adamlardan ya da kadınlardan birinin çocuğunu dövüp sövmediğini.
ebevynlikle arasında bir bağ yok diyorum.
ha bunu çocuklarının olduğu evde yapan varsa o kötü bir ebeveyndir, sen sormadan söyleyeyim.
fuhuş yapan her kadın da kötü bir anne değildir mesela. kendi fuhuş yapar ama çocuğunu okutur, kendi hayatından uzak tutar, örnek ebeveyn olmasa bile kendi şartları içinde iyi bir ebeveyn olmaya çalışıyor, derim.
ben bunun mümkün olmadığını düşüünüyorum....
büyük ihtimalle çocukların bulunduğu yerlerde yapılıyor nereye bırakılacak çocuklar...
zatenb haberde de basılmışlardı çocuklar çatı katında uyuyorlarmış...

X