- 20 Mayıs 2009
- 23.916
- 63.669
Fuhuş nasıl daha insani? Kaçırılan fuhuşa zorlanan, dayak yiyen sönürülen kadınla kendi isteği ile başkasıyla birlikte olan kadını nasıl bir tutuyorsun? Hatta nasıl daha insani buluyorsun?bence fuhuş bile daha insani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fuhuş nasıl daha insani? Kaçırılan fuhuşa zorlanan, dayak yiyen sönürülen kadınla kendi isteği ile başkasıyla birlikte olan kadını nasıl bir tutuyorsun? Hatta nasıl daha insani buluyorsun?bence fuhuş bile daha insani
ha evet öylede bi durum var, hayvanlar kıskanıyor eşlerini.İğrenç insan karısını kendisinin yanında nasıl olurda başkasının koynuna verir ya.degil midem hic bi organin bu rezilligi kabul etmez.hayvanlar bile bunlardan daha nefisli
bana düşmez zaten boşan demek..sonuçta onun kararı..benim bahsettiğim yapılan karşılıklı aldatma..gözde görse ruhta tatmin olsa ortada karşılıklı bir aldatma söz konusu ki çokta mide bulandırıcıEe o zaman? Kendi soruna kendin cevap vermişsin.
Şöyle düşün, şimdi bir kadın gelip buraya biz swinger bir çiftiz, çok da mutluyuz yazsa ona hemen boşanmalısın o alçak adamdan der misin? Muhtemelen demezsin.
Eh iste :) mune onu cımbızı kullandıktan sonra rahatlamak için kullanıyorbu nasıl ama bunu en çok mune kullanıyor...
bence var.... çünkü bu işin üzümünü ana babası yerken çöpü onlara kalıyor....
bence tam da onlarla alakası var
niye fuhuşu kendi rızasıyla yapan yok mu para için ....en azından bi bağlayanı bi gönül ilişkisi sorumluluğu yok...ve kimser kimseyi izlemiyor...onun bile bir mahremiyeti var yeniFuhuş nasıl daha insani? Kaçırılan fuhuşa zorlanan, dayak yiyen sönürülen kadınla kendi isteği ile başkasıyla birlikte olan kadını nasıl bir tutuyorsun? Hatta nasıl daha insani buluyorsun?
seks eninde sonunda soyu sürdürmek için basit bir dürtüdür. içinde aşk olursa elbette güzeldir ama bu kadar derin anlamlar yüklemeye gerek yok yani.işte canım farklı bakıştığımız için kii evlilik öncesi ilişki olayı değil yazdığımm yaşadığın cinselliği ister evli ol ister olma ama o cinselliği yaşadığımız her an güzel ve ulvi dir ve bu güzelliği hak edenle yaşarsak..kiii zaten ben olaya işte bu erkeğim vee işte bu benim kadınım mantığıyla bakıyoruımm..
Onların midesi bulanmıyor demek ki. O zaman bize ne demek düşer?bana düşmez zaten boşan demek..sonuçta onun kararı..benim bahsettiğim yapılan karşılıklı aldatma..gözde görse ruhta tatmin olsa ortada karşılıklı bir aldatma söz konusu ki çokta mide bulandırıcı
Yaratılanların en şereflisi olduğu kadar en şerefsizi de insan!ha evet öylede bi durum var, hayvanlar kıskanıyor eşlerini.
aslında bide onlar vardı...gruplar artıyor git gide..bakış açım genişledi
midesizler demek düşerOnların midesi bulanmıyor demek ki. O zaman bize ne demek düşer?
bence de aileler tespit edilip devlet almalı ellerinden....çocuklar ahlaksız demiyorum...ahlaksızlığı meşrulaştıran ailelerin yanında ahlaksız olurlar diyorum...Peki, swinger çiftlerin çocukları hep ahlaksız, edepsiz ya da psikolojik sorunu olan çocuklar oluyor. Hadi tespit edelim de alalım ellerinden çocuklarını.
niye fuhuşu kendi rızasıyla yapan yok mu para için ....en azından bi bağlayanı bi gönül ilişkisi sorumluluğu yok...ve kimser kimseyi izlemiyor...onun bile bir mahremiyeti var yeni
kendime adıma yazayım, ben aldatmayı karşıdaki insan salak yerine konulduğu için çirkinlik olarak görüyorum. bundan ötesi, benim için tercihtir.iyide anlatmak istediğim o değilki benim...adamın yaptığını çirkinlik olarak görüyoruz orda..arada şu var bdv'deki tek taraflı çirkinlik burdaki çift taraflı çirkinlik..demek istediğim bu...baştada söyledim bu bir tercihtir orda tamamız..ama bana göre yapılan tercih sapıklık sınıfına giriyor..
tşk ederimm..ufkunu genişlettim demek
Ee midesizler dedik geçtik. Sonra??? Yok bişey değil mi, söyleyecek tek şey yok. Çünkü bizi ilgilendiren bir durum değil.midesizler demek düşer
aklıma ne gelkdi biliyonmu bi odadalar anası başka biriyle babası başka.. kendisi başka biriyle, karısı başka biriyle,,, vee ayy kızzz sizdemi burdasınızzz.. ve....gerisini yazarsam mune beni cımbızlar..
niye ben gidiyorum sen gitGidip sor bakalım, fuhuş yapan hangi kadın yaşadığı hayattan memnun?
tşk ederimm..
niye fuhuşu kendi rızasıyla yapan yok mu para için ....en azından bi bağlayanı bi gönül ilişkisi sorumluluğu yok...ve kimser kimseyi izlemiyor...onun bile bir mahremiyeti var yeni