eş almayın kv alın :(

Halbuse, kadınların kırklarından sonra çeşitli nedenlerden ötürü cinsellikten daha fazla zevk aldıkları da bilinen bir durumdur.
Menopoz, vücuda yalnızca kuruluk kaynaklı ağrılı birleşme ıkıntısı yaratır, o doktora başvurulduğunda çok çok basit şekilde çözülebilen bir problemdir.
Kastettiğim şuydu:

Dolayısıyla menopozda cinselliğin azalması bana göre hala yanlış bilgidir.

http://www.jinekolognet.com/menapozda-cinsel-yasam.asp
Menopozda Cinsel Hayattaki Değişimler (Özet Olarak)

Yaşlanma ve menapoz sonucu en sık karşılaşılan cinsel yakınmalar şunlardır:
bullet4.gif
Cinsel istekte azalma,
bullet4.gif
Ağrılı cinsel birleşme (disparuni),
bullet4.gif
Cinsel cevabın azalması,
bullet4.gif
Vajinal ıslanmanın azalması, (vaginal kuruluk)
bullet4.gif
Orgazma ulaşmada zorluk (anorgazmi)
bullet4.gif
Genital duyarlığın azalması şeklinde özetlenebilir.

Bunları da görmüşsünüzdür araştırırken , tabi ki tedavi ile bu sorunlar azaltılır ancak doğal süreçte bunlar yaşanıyormuş, Ben daha girmedim girersem gözlemlerim artık, halbuse yaşayıp görmek en iyisi. Alınmayın nolur hoşuma gittiği için yazdım. Sevgiler.

anlamadığım bişey var bu kvlerin hepsi zamanında kendileride gelin değillermiydi büyük ihtimal kendileride aynı sıkıntıları çektiler.bunları bile bile aynı zulmu bize neden çektirirler ki

evet bende bunu anlamam, insan kendi cektigini baskasina cektirmek istemez, ama cehaletten baska bisey degil inan

arkadaşlar burada o kadar çok kv vakası okuyorum ki yeni birini actığım icin utanıyorum resmen.neyse uzatmadan konuya geleyim.
10 aylık evliliğim var.kv yle sürtüşmelerimiz evlilik öncesine dayanıyor.kv nin eşim için düşündüğü bi kız varmış ancak eşim kv nin beğendiği kızı beğenmeyip ısrarla beni istemiş.kv her istediği yapılmasını isteyen çok bencil bir kadın.bu yüzden beni sevmez eşim beni istedi diye aylarca eşime soğuk davrandı.evliliğimiz 3 ay kadar olunca kv iyice dillenmeye başladı sizinle beraber evlenenlerin karnı burnunda hani nerde bizim torun yoksa bi sorunmu var demeye başladı.ilk zamanlar aldırış etmedim ancak ucu eşimle yatak odası faaliyetlerimize kadar ulaşınca dayanamayıp eşime durumu anlattım.eşimde sağolsun benden taraf çıkarak kv yi sertçe uyardı.bi karışmadığın mahremimiz kalmıştı bidaha bu tür laflar duyarsam evinize gelmem gibisinden çıkıştı annesine.bi süre sesi kesildi ancak koskoca anlı şanlı kv bu hiç dururmu.bu defa da benim eşimden 6 ay kadar büyük olmamı sorun etmeye başadı.1 yaş bile değil 6 ay sadece.onun mantığına göre kız erkekten en az 5-6 yaş küçük olmalıymış.ne zaman akrabalarla falan bir araya gelsek mevzu yaş meselesinde açılınca hemen lafı ortaa atıyor bizim gelinde benim oğlandan büyük asık suratla napalım kısmetimizde bu varmış gibi iğneleyici ancak gittikce canımı acıtan laflar etmeye başladı.ancak büyük bombayı ramazanın ilk günü patlattı.ilk günü bizi iftara davet etti ve evimiz 10 dk mesafede olmasına rağmen bizi gee evimize bırakmadı ve geceyi kvlerde geçirdik.o gün eşimin teyzeside gelmişti.eşimin teyzesi kv nin büyüğü olur.gece ben kv ve eşimin teyzesi aynı odada yattık.bi ara bi sese uyandım ancak hiç ses etmedim kv yine beni çekiştiriyodu.eşimin teyzesi bu kızın 6 ay büyük olmasını neden bu kadar sorun ediyorsun ki deyince kv nin ağzından şu laflar döküldü ""kadın erkekten büyük olunca 40lı yaşlara geldiklerine gelin menopoza girer benim oğlan ihtiyaçlarını göremez ancak kız küçük olmuş olsaydı en azından erkek 50 li yaşlara kadar sorun yaşamazdı deyince başımdan kaynar sular döküldü sandım hiç bişey diyemedim sadece gözümden yaşlar süzüldü.küçük çocuk gibi sürekli şikayet etmek istemediğimden eşimede bişey demedim.ancak kv gün geçtikçe çekilmezliğin dozunu artırmaya başladı.napıcam bu kadınla ben bilmiyorum evi uzağa taşıyalım diyorum ama suriyeliler sağolsun tek kiralık ev yok olanlarda ateş pahası.sonunda kafayı yedirticek bana o olucak :KK42:
Kayınvalidede 40'tan sonra iş bitmiş anlaşılan herkesi kendisi gibi zannediyor :) Eşiniz ve kayınpederiniz iyi anladığım kadarıyla, ama onlar üzülmesin diye kendinizi fazla ezdirmeyin. Yeri geldiğinde lafı gediğine sokmayı bilin. Haddini bilsin. Saygısızlık edin demiyorum sadece gerekince cevap verin. Bırakın siz üzüleceğinize o üzülsün

evet bende bunu anlamam, insan kendi cektigini baskasina cektirmek istemez, ama cehaletten baska bisey degil inan
aynen öyle ne dersek diyelim imam yine bildiğini okuyor işte.bide bende iki tane görümcek var onlarda kvden geri kalmazlar.allahtan onlar uzaktalar bayramdan bayrama görüşürüz

aynen öyle ne dersek diyelim imam yine bildiğini okuyor işte.bide bende iki tane görümcek var onlarda kvden geri kalmazlar.allahtan onlar uzaktalar bayramdan bayrama görüşürüz
gorumcek:) Allah iyiligini versin ya aksam aksam guldurdun:) Allah esinle arandaki muhabbeti eksik etmesin canim.

http://www.jinekolognet.com/menapozda-cinsel-yasam.asp
Menopozda Cinsel Hayattaki Değişimler (Özet Olarak)

Yaşlanma ve menapoz sonucu en sık karşılaşılan cinsel yakınmalar şunlardır:
bullet4.gif
Cinsel istekte azalma,
bullet4.gif
Ağrılı cinsel birleşme (disparuni),
bullet4.gif
Cinsel cevabın azalması,
bullet4.gif
Vajinal ıslanmanın azalması, (vaginal kuruluk)
bullet4.gif
Orgazma ulaşmada zorluk (anorgazmi)
bullet4.gif
Genital duyarlığın azalması şeklinde özetlenebilir.

Bunları da görmüşsünüzdür araştırırken , tabi ki tedavi ile bu sorunlar azaltılır ancak doğal süreçte bunlar yaşanıyormuş, Ben daha girmedim girersem gözlemlerim artık, halbuse yaşayıp görmek en iyisi. Alınmayın nolur hoşuma gittiği için yazdım. Sevgiler.
Yok efendîm ne alınması, bunlar fiziksel sıkıntılar tabii, bütün sitelerde aynıları yazıyor zaten. Maddelerin çoğu birbirinin sebebi, kuruluk kaynaklı ağrı, ağrı kaynaklı isteksizlik filan diye gidiyor. Ben de daha girmedim, neyse ki kuruluk falan basitçe tedavi edilen şeyler. Girince bakıciiz artık :p :)

Yok efendîm ne alınması, bunlar fiziksel sıkıntılar tabii, bütün sitelerde aynıları yazıyor zaten. Maddelerin çoğu birbirinin sebebi, kuruluk kaynaklı ağrı, ağrı kaynaklı isteksizlik filan diye gidiyor. Ben de daha girmedim, neyse ki kuruluk falan basitçe tedavi edilen şeyler. Girince bakıciiz artık :p :)
ben işin cinsel boyutundan çok kv nin tavırlarından dertleniyordum ama verdiğiniz bilgilerde faydalı bilgiler en azından teşekkür ederim :KK16:

Siz de kaldirip basimda dedikodumu mu yapiyosun menepozlu olunca iliskiye girilmiyo mu diyeydin
Hey allahim neler dusunuyor bu kv

Kayınpederin iyiyse durumu onunla paylaş,.yok baktın olmuyor gidip gelmeyi kes ..

Kayınpederin iyiyse durumu onunla paylaş,.yok baktın olmuyor gidip gelmeyi kes ..
bi kaç olaya kayınpederimde şahit olduğundan olayları az çok biliyor zaten.eminim gereken uyarıyı yapmıştır.kayınpederim beni çok sever gelinimde gelinim yani.kv de tam tersi.illa kaynanalığını göstercek ya

kv ve eşimin teyzesi aynı odada yattık

Iste bundan sonrasi bana fake geldi. Yani ne münasebet, niye ayni oda'da kaldiniz? En basit kv'de kendi yataginda, teyze, esinin eski yataginda, ve siz salonda yer yataginda yatabilirdiniz.

Bide bunun üstüne, kadin kendisi 50 yaslarindada, menopoz ile cinsel iliskinin her hangi bir baglantasi olmadigini bilmesi gerekiyor.

Bilemiyorum, konu bana pek gerçekçi gelmedi iste.

Iste bundan sonrasi bana fake geldi. Yani ne münasebet, niye ayni oda'da kaldiniz? En basit kv'de kendi yataginda, teyze, esinin eski yataginda, ve siz salonda yer yataginda yatabilirdiniz.

Bide bunun üstüne, kadin kendisi 50 yaslarindada, menopoz ile cinsel iliskinin her hangi bir baglantasi olmadigini bilmesi gerekiyor.

Bilemiyorum, konu bana pek gerçekçi gelmedi iste.
inanıp inanmamak sizin tercihiniz bişey diyemem.yanlız bizim buranın bir geleneği vardır ev kalabalıksa kimse kocasıyla bir odaya çekilipde yatmaz.kadınlar bi tarafta erkekler bi tarafta yatar.burada 60 yaşındaki bi insandan bahsediyorum ne zaman doğduğunu siz hesaplayın artık.daha dün burada 22-23 yaşında bi arkadasın korunmasız ilişkiye girdim acaba hamile kalırmıyım diye konusuna denk geldim.bu kadar teknoloji ve araştırma imkanına rağmen yeni nesil insanların bile bilmediği şeyleri 60 yaşındaki bi kadından beklemekte sizin insafınıza kalmış

inanıp inanmamak sizin tercihiniz bişey diyemem.yanlız bizim buranın bir geleneği vardır ev kalabalıksa kimse kocasıyla bir odaya çekilipde yatmaz.kadınlar bi tarafta erkekler bi tarafta yatar.burada 60 yaşındaki bi insandan bahsediyorum ne zaman doğduğunu siz hesaplayın artık.daha dün burada 22-23 yaşında bi arkadasın korunmasız ilişkiye girdim acaba hamile kalırmıyım diye konusuna denk geldim.bu kadar teknoloji ve araştırma imkanına rağmen yeni nesil insanların bile bilmediği şeyleri 60 yaşındaki bi kadından beklemekte sizin insafınıza kalmış

Konu burda bilip bilmemek degil, kadin bizzat kendisi menopoz yasiyor, yani ne oldugunu gayet iyi bilmesi gerekiyor, kendiside büyük ihtimal ile halen cinsel iliski yasadigina göre...

Simdiye kadar hiç duymadim misafir geldiginde kadinlarin hepsi beraber uyudugunu. Bu halde esin babasi ile mi uyuyor? Madem ev yakin, esin sende ayri uyamaya merakli degil heralde, niye gitmedi? Oglunun cinsel yasamini bu kadar önemseyen kv'de, niye sizin ayri yatmaniza izin veriyor?

Konu bana halen çok tuhaf geliyor.

Konu burda bilip bilmemek degil, kadin bizzat kendisi menopoz yasiyor, yani ne oldugunu gayet iyi bilmesi gerekiyor, kendiside büyük ihtimal ile halen cinsel iliski yasadigina göre...

Simdiye kadar hiç duymadim misafir geldiginde kadinlarin hepsi beraber uyudugunu. Bu halde esin babasi ile mi uyuyor? Madem ev yakin, esin sende ayri uyamaya merakli degil heralde, niye gitmedi? Oglunun cinsel yasamini bu kadar önemseyen kv'de, niye sizin ayri yatmaniza izin veriyor?

Konu bana halen çok tuhaf geliyor.
evet eşim babası ve iki kardeşi hep birlikte sarılıp uyuyorlar biz o kadar sapkın bir aileyiz.7 kişiyi iki oda içerisinde tek tek ayrı yatak yada bazalarda yatıramayacağımıza göre belki aynı odada biri çekyatta biri minderde biride yer yatağında uyumuştur.ayrıca mesele kvnin eşimin cinsel yaşamını önemsemesi değil beni sevmemesi.neyse konu zaten size göre fake canınızı sıkmayın böyle şeylerle

takıldığım için banamı öyle geliyor bilmiyorum ama ramazanın ilk günündeki olaydan sonra görüşmemiştim daha dün iftardan sonra bize geldi neymiş canı sıkılmış bizde kalcakmış.gece 12 gibi eşim uyudu bende sağı solu toparlayıp öyle yatayım düşüncesindeydim ki elimde k.k yı takip ediyordum bi ara gözüm ilişti yeminle öyle bi bakıyoki sanki gözleri konuşuyo kadının.kocan uyudu sen niye gitmedin hala yanına gibisinden bakıyor
Hic bulasmayin bence. Hatta esin yoksa ortada muhattap dahi olma

X