eş almayın kv alın :(

Menapoza girdikten sonra kadınların cinsel aktiviteden daha fazla zevk aldıkları ve daha keyifli aktiviteler yaşadıkları ve yaşattıkları bilinen bi gerçek halbuse.
yok yanlış biliyorsunuz halbuse :KK48: ; östrojenin azalması ile birlikte libidoda düşüş gözlenir,vajinal kuruluk vs daha çok yaşanır;pek de öyle bal kaymak bir cinsel hayat olmuyor yani. Gerçi 40 lı yaşlarda giren çok az sanırım daha bi 50 ye kadar rahat götürür, sonrası menopoz olur.

Son düzenleme:
Cok sukur oyle bir kv dem yok allah dagina gore kar veriyor. Bana bunlari yapacakti ki biri... hic utanmam gozune soka soka sevisirim ogluyla. Gozune sokarim kadinligimi. Hatta oglunun tepesinden hic inmem, insafa gel diye yalvarir. Performans istiyorsa alasini veririm:KK53:

Konu sahibi arkadaşım gerek torun muhabbeti olsun, gerek yaş muhabbeti olsun, hatta gelini çekiştirme olsun, çok yapar büyükler, siz kadının sizden haz etmediğini bildiğiniz için daha çok gözünüze batmış. Hiç üzmeyin kendinizi size has değil yani, olur öyle normal karşılayın.

Konu sahibi arkadaşım gerek torun muhabbeti olsun, gerek yaş muhabbeti olsun, hatta gelini çekiştirme olsun, çok yapar büyükler, siz kadının sizden haz etmediğini bildiğiniz için daha çok gözünüze batmış. Hiç üzmeyin kendinizi size has değil yani, olur öyle normal karşılayın.
mümkün olduğu kadar takmamaya çalışıyorum.sinek küçük ama mide bulandırır derler ya buda öyle

arkadaşlar burada o kadar çok kv vakası okuyorum ki yeni birini actığım icin utanıyorum resmen.neyse uzatmadan konuya geleyim.
10 aylık evliliğim var.kv yle sürtüşmelerimiz evlilik öncesine dayanıyor.kv nin eşim için düşündüğü bi kız varmış ancak eşim kv nin beğendiği kızı beğenmeyip ısrarla beni istemiş.kv her istediği yapılmasını isteyen çok bencil bir kadın.bu yüzden beni sevmez eşim beni istedi diye aylarca eşime soğuk davrandı.evliliğimiz 3 ay kadar olunca kv iyice dillenmeye başladı sizinle beraber evlenenlerin karnı burnunda hani nerde bizim torun yoksa bi sorunmu var demeye başladı.ilk zamanlar aldırış etmedim ancak ucu eşimle yatak odası faaliyetlerimize kadar ulaşınca dayanamayıp eşime durumu anlattım.eşimde sağolsun benden taraf çıkarak kv yi sertçe uyardı.bi karışmadığın mahremimiz kalmıştı bidaha bu tür laflar duyarsam evinize gelmem gibisinden çıkıştı annesine.bi süre sesi kesildi ancak koskoca anlı şanlı kv bu hiç dururmu.bu defa da benim eşimden 6 ay kadar büyük olmamı sorun etmeye başadı.1 yaş bile değil 6 ay sadece.onun mantığına göre kız erkekten en az 5-6 yaş küçük olmalıymış.ne zaman akrabalarla falan bir araya gelsek mevzu yaş meselesinde açılınca hemen lafı ortaa atıyor bizim gelinde benim oğlandan büyük asık suratla napalım kısmetimizde bu varmış gibi iğneleyici ancak gittikce canımı acıtan laflar etmeye başladı.ancak büyük bombayı ramazanın ilk günü patlattı.ilk günü bizi iftara davet etti ve evimiz 10 dk mesafede olmasına rağmen bizi gee evimize bırakmadı ve geceyi kvlerde geçirdik.o gün eşimin teyzeside gelmişti.eşimin teyzesi kv nin büyüğü olur.gece ben kv ve eşimin teyzesi aynı odada yattık.bi ara bi sese uyandım ancak hiç ses etmedim kv yine beni çekiştiriyodu.eşimin teyzesi bu kızın 6 ay büyük olmasını neden bu kadar sorun ediyorsun ki deyince kv nin ağzından şu laflar döküldü ""kadın erkekten büyük olunca 40lı yaşlara geldiklerine gelin menopoza girer benim oğlan ihtiyaçlarını göremez ancak kız küçük olmuş olsaydı en azından erkek 50 li yaşlara kadar sorun yaşamazdı deyince başımdan kaynar sular döküldü sandım hiç bişey diyemedim sadece gözümden yaşlar süzüldü.küçük çocuk gibi sürekli şikayet etmek istemediğimden eşimede bişey demedim.ancak kv gün geçtikçe çekilmezliğin dozunu artırmaya başladı.napıcam bu kadınla ben bilmiyorum evi uzağa taşıyalım diyorum ama suriyeliler sağolsun tek kiralık ev yok olanlarda ateş pahası.sonunda kafayı yedirticek bana o olucak :KK42:
öncelikle kaynanana şunu diyeceksin:
gelin damattan büyük olursa çift zengin olurmuş. bu bizim toplumun güzide bir lafı, sen duymadıysan bile kayınvaliden duymuştur emin ol.
menopoza gelince;
hiç de yok öyle kadının erkekten zevk almaması, erkeğe zevk vermemesi gibi bir durum. menopoz sadece kadının üremesinin durmasıdır.
menopoza girince seks falan kesilmiyor yani, evet, kuruluk yaşanır normal olarak ama onun dışında menopozun seks hayatını öyle inanılmaz sekteye uğratan bir şey değil.
zaten o dönemine daha çok var.
ayrıca kaynanan da 6 ayı almış 6 yıl yapmış koymuş köşeye.

Cok ilginctir bizde ne zaman esimle kv ye gitsek ertesi gun tartisma yasiyoruz ama cok alakasiz konudan. Kimsenin kimseyle derdi falanda yok. Yemekler hep cok eglenceli gecer ama sonrasinda illaki esimle aram bir bozulur.

Cok ilginctir bizde ne zaman esimle kv ye gitsek ertesi gun tartisma yasiyoruz ama cok alakasiz konudan. Kimsenin kimseyle derdi falanda yok. Yemekler hep cok eglenceli gecer ama sonrasinda illaki esimle aram bir bozulur.
takıldığım için banamı öyle geliyor bilmiyorum ama ramazanın ilk günündeki olaydan sonra görüşmemiştim daha dün iftardan sonra bize geldi neymiş canı sıkılmış bizde kalcakmış.gece 12 gibi eşim uyudu bende sağı solu toparlayıp öyle yatayım düşüncesindeydim ki elimde k.k yı takip ediyordum bi ara gözüm ilişti yeminle öyle bi bakıyoki sanki gözleri konuşuyo kadının.kocan uyudu sen niye gitmedin hala yanına gibisinden bakıyor

yok yanlış biliyorsunuz halbuse :KK48: ; östrojenin azalması ile birlikte libidoda düşüş gözlenir,vajinal kuruluk vs daha çok yaşanır;pek de öyle bal kaymak bir cinsel hayat olmuyor yani. Gerçi 40 lı yaşlarda giren çok az sanırım daha bi 50 ye kadar rahat götürür, sonrası menopoz olur.
Halbuse, kadınların kırklarından sonra çeşitli nedenlerden ötürü cinsellikten daha fazla zevk aldıkları da bilinen bir durumdur.
Menopoz, vücuda yalnızca kuruluk kaynaklı ağrılı birleşme ıkıntısı yaratır, o doktora başvurulduğunda çok çok basit şekilde çözülebilen bir problemdir.
Kastettiğim şuydu:
Peki Bu Dönemde Cinsel Hayatımız Ne Durumda Olacak?

Cinsel istek menopozdan etkilenmez. Cinsellikkadında öğrenilebilen bir davranıştır. Genel olarak gebelikkorkusunun ortadan kalkması, profesyonel hayattan (kariyer, para kazanma vb) kaynaklanan kaygıların azalması, çocuklarının büyümüş olmasıyla azalan fiziksel bağımlılık, yılların oluşturduğu deneyimler, eşlerin birbirini daha iyi tanımaları sonucu kadının menopozdaki cinsel hayatının daha da renklenmesi son derece doğaldır.
http://www.hurriyetaile. com/sizin-icin/saglik/menopozda-cinsel-istek-azalir-mi_329.html .
Dolayısıyla menopozda cinselliğin azalması bana göre hala yanlış bilgidir.

allah yardimcin olsun, sen sukret esin senden yana, bir de tersi olsaydi. sen takma onu, bazi kadinlar cekemiyor ogullarinin bir kadini cok sevmesini. o ondan oglunun sevmedigi biriyle evlenmesini istemis bence. sevgisini paylasmak istemedigi icin, hasta...

allah yardimcin olsun, sen sukret esin senden yana, bir de tersi olsaydi. sen takma onu, bazi kadinlar cekemiyor ogullarinin bir kadini cok sevmesini. o ondan oglunun sevmedigi biriyle evlenmesini istemis bence. sevgisini paylasmak istemedigi icin, hasta...
anlamadığım bişey var bu kvlerin hepsi zamanında kendileride gelin değillermiydi büyük ihtimal kendileride aynı sıkıntıları çektiler.bunları bile bile aynı zulmu bize neden çektirirler ki

Ayy allahım duyduklarıma şaşırıyorum.çünkü benim Kv cennetlik şükürde benim kp çooook beter.bu adamda benim Ömrümü yedi. Uzun lafın kısası umursama eşinle mutluluğuna bak

X