- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
-
- Konu Sahibi kkrizantem
ilk önceleri daha kötüydü evdeydim çünkü evlerimizide yakın olunca gelip gidip huzurumu bozuyordu.ancak şuan çalışıyorum en azından gündüzleri rahatımokurken içim şişti Allah yardımcınız olsun yaşınız değilde bu kv sizi yaşlandirir o kesin. elinizden geldigince uzak durun bu patavatsiz kadından.
6 hissin çok kuvvetli toprağım :)sankı bı antep kaynanası yemın edıyorum
aynıııııı
cıddımısın6 hissin çok kuvvetli toprağım :)
aklıma çok şeytanlıklar geliyor ama eşim ve kayınbabam o kadar iyi ınsanlar ki onların hatırına kv ninde kalbini kımak ona karşı gelmek istemiyorum.üzülüyorum zaten kayınbabama bu kadınla bir ömür nasıl geçirmiş.adamın tepesinde saç bırakmamış olanlarda ağarmış zatenUykuda sayıklıyormuş gibi,menapozda daha özgür seks hayatımız olur merak etme diyeydin..
tek tesellim eşimin yanıma olması zaten.o da napsın annesi sonuçta fazla bişey diyemiyor.iki ara bi dere anlayacağıncıddımısın
benımkını anlattında aynısssııı
ve bende esımden 6 ay buyugum :)
herseyı dedıkodu edıyor hıcbırsey begenmıyor yuzune farklı arkandan farklı konusuyor ve bosansak cok mutlu olcak emınım
bu despotluk neden bu yarıs neden hıc anlayamadım
ıyılıklede yola gelmıyorlar bunlar guler yuz gosterırsın sabredersın daha cok tepene cıkar
bende 10 aylık evlıgım ılk 3 ay cok ugrastılar huzur bozmaya
artık hıc kayınvalıdemle konusmuyorum aradımı acmıyorum esımı arayıp soruyomus oda musaıt olsaydı acardı dıyormus :)
4 aydır hıc hıc hıc konusmadım bayramda nezaketen ararım artık
ve bızımde evımız 10 dk lık yol bı ust caddemızde oturuyor
hepsı aynı demekkı
ahh kaderdasıımmmm
sabret esınle mutlu ol yeter allaha havale et
uzun oldu kusuruma bakma
en ıyısı mesafe koymaktek tesellim eşimin yanıma olması zaten.o da napsın annesi sonuçta fazla bişey diyemiyor.iki ara bi dere anlayacağın
cinsellikten bahsediyo zaten ona göre bi kadın menopoza girince cinsel hayatı bitermiş.yapı olarak duygusal birisiyim her gözlerim bazen konuşmama engel oluyor"Erkeğin ihtiyaçları" dediğine ki, seksmi? Ne yani?
Menapoza girdikten sonra kadınların cinsel aktiviteden daha fazla zevk aldıkları ve daha keyifli aktiviteler yaşadıkları ve yaşattıkları bilinen bi gerçek halbuse.
O değil desizneden gözyaşlarınaboğuluyorsunuz, orası daha feci. Adam gibicevabını vermediğiniz sürece uzağa taşınmanız daişe yaramaz.
Duygusal olun, olmayın değil tabii. Ama gereken cevabı da verin. İlla sert konuşun, çirkefleşin demiyorum, uygun bi üslupla hafifçe iğneleyin.cinsellikten bahsediyo zaten ona göre bi kadın menopoza girince cinsel hayatı bitermiş.yapı olarak duygusal birisiyim her gözlerim bazen konuşmama engel oluyor
uzaklaşmadıkça bize rahat yok kv nin düzeleceğini hiç sanmam can çıkarda huy çıkmazmışokurken bile hararet bastı, inş düzelir Allah yardıcınız olsun
anlayacağını bilsem keşke.hala bi tarafı ağrıyınca doktora değilde hacı hocalara gidiyor.bu kafadan o konuları insan gibi dileyip anlamasını beklemek boşa uğraş gibi geliyor banaDuygusal olun, olmayın değil tabii. Ama gereken cevabı da verin. İlla sert konuşun, çirkefleşin demiyorum, uygun bi üslupla hafifçe iğneleyin.
Yerinizde olsam, o gece gözümü açar açmaz, yanında uyuyup da duyabileceğimi bildiği halde çekinmeden dedikodumu yapan kaynanaya "kulak misafii oldum anne, fakat menopoza giren kadınların cinsel aktivitesi daha fazla oluyor, sabah internetten açıp bakarız doktorların sitelerinden, veya bi ara benle beraber doktoruma gelin orada sorarız, hem yanlış bilginiz düzelir,hem de içiniz raatlar" diyip gülümserdim.