- 21 Kasım 2013
- 349
- 10
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımm ama adeın gecıkmezee neysee 2 gün geciktii kendını yıpratmaa yap bı testt ne siz böle üzüldükçee bende üzülüyorumm varsadae beraber sevınırızz
tutkum bu ay senin ilşkilerin nasıl oldu düşndnmü hç hemen kalktmı yatktan biraz anlatrrmsnn canım
sen kesın hamılesınn bebeğim ya bak sakın umut verıyorum dıe düşün me içimde bı hıs hamılesın dedı sen bu sıteye ılk gırdığımde bana ilk mesaj atansın bılıosun demıı o yuzdenn varsa bebişinn hoşgelcek yoksada yıne hoş gelcekk yınede sen bol sut yoğurt ye meyve yeee emıı
Günaydınlar kızlar.
Sürekli topiğinizi takip ediyorum.
Benim batta 1 şubat.
Yarın hsg çekilcem.
Bakalım hayırlısı.bide bu ay tedavimde 3.ayımdı ve klomenden dolayı bende 4 cm. Kist oluştu.
Yine hamile kalma şansım var ama düşük.
tutku sende bel agrısı warmı canım yada son bı aydır oldumu
gunaydın canım ınşallah hamışsındır ya..ıkıncı guzel haberı alırız bugun
o kistler adetınle bırlıkte gıttımı pekı canım adet oldunmu yanı
canım ayın 4 ünde olacaktım ya ben de siz gibii akşamm 5gibi kesin gelmesii lazımdıı adetinn gelmedıı ben normalde 5 de olacaksam 4.bucuk gibii belım agrır benım tekk adet sancım bel agrımdırr ama nasıl agrır tarıf edemıyorum normalınden cok farklıdır neyssee 5 gibi gelmeyınce benım belım sızlamayaa basladıı bekle beklee yokk ama adetmısım gibi belımm sızlıyoduu sonraa adetlıyknn bı kaç saat agrır geçerr gecee genee başlarr neyse agrıdırıı geçtiii baktım halenn adet olmadım yattımm 2-3 gibii belım gene basladıı agrımayaa sonra geçtii ama adet oldum sandm yoktuu 1 ay içersinde dee yorulunca agrıyoduu sadece hafifden
inşallah hıslerın doğru cıkar canım ben cok karısıgım suan kafam yanı..oladabılırım olmayadabılırım cunku..ben 24 25 .gunde adet olurum genelde daha once geldıgıde olmuştr ama 26.gunde ergenlığımden berı cok seyrek oluşumdur..bugun 26. gunum inşallah vucudum bana saka yapmıodur
benımde dun olmam gerektı canım adet..bugun 26.gunumdeyım bugunde olma ıhtımalım war..benımde belım bazen hafıf bazen sıddetlı agrıo...akıntı durumun nasıl canım warmı
yok cnm adetim bugün bitti ve ben 2 gün önce doktora gittiğimde öğrendim kist olduğunu.
(afedersin)hiç kanamam olmadı bu ay damla damla.meğerse kisttenmiş.
Normal adet olabilsem kanamayla gidecekti ama olamadım işte.
var canım hafifdenn akıntıı da var bıraz ssarı gbii ama acıkk sürekli iç çamaşırı değiştiriyorumm ya olmyaınn sizde ne olurr beraber giderdik ne güzel
benide eklermisiniz yaşım 29 batım 9 ocak
İSİM | YAŞ | BAT | SONUÇ |
kimyacı43 | 29 | 9 OCAK 2014 | beklemekte |
MİNOK | 27 | 2 OCAK 2014 | beklemekte |
BUSRAA3 | 23 | 27 ARALIK 2013 | sabırsızlıkla beklemekte |
cansucandan | 25 | 31 Aralık 2013 | beklemekte |
hayr_hayr | 25 | 30 ARALIK 2013 | beklemekte |
Ariver | 20 | 4 ocak 2014 | Beklemede |
MİNOK | 27 | 2 OCAK 2014 | beklemekte |
didem1311 | 5 Ocak 2014 | Beklemede | |
Tutkuu | 21 | 4 Ocak 2014 | hamişşş :) |
Secido | 28 | 12 Ocak 2014 | Beklemede |
Fbcan | 28 | 2 Ocak 2014 | Beklemede |
Kubrakk | 4 Ocak 2014 | Beklemede | |
Tuanabatu06 | 20 | 16 OCAK 2014 | Beklemede |
Angeltavsan | 21 | 20 ocak 2014 | Beklemede |
anldım canım pekı klomen ndn kullandın..doktr bu ay da adet olursan bendende hsg ıstedı beklıorum adet olmayı bakalım
ne guzel olurdu demı hepımız bırden hamış kalsaydık 9 ay bırlıkte...benımde war akıntım sarımsı canım..acık sarı..yanı bı kuruluk yok..bırazdan yıne helaya gıtcem bakmaya delı gıbı oldum goren prostatım war sanıodur