- 6 Kasım 2013
- 6.316
- 9.382
- 34
iyiyimm canm biraz içim buruk adet olucam :) sen nasılsın
neden bu kadar eminsin canım belki olmıcan işaret falan mı geldi yoksa..eger işaret falan yoksa sadece agrı varsa bu gayet normal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyimm canm biraz içim buruk adet olucam :) sen nasılsın
neden bu kadar eminsin canım belki olmıcan işaret falan mı geldi yoksa..eger işaret falan yoksa sadece agrı varsa bu gayet normal
bilmiyorum canm anladım gibi olucam sanrımm karnımda şişlik var :)
kırmızı işaret geldimi hiç gelmedi mi :) onu de bakiyim gelmediyse inşallah hamile cıkıcan canım
canım ben akşamm oluyorum ama 4-5 gibi şuan hiç bişey yok.:)
hayırlısıyla olma inşallah canım benim evde testin faalan var mı :)
var canım 6 tane :) ovulasyon testlerının yanında gelmıştı :) ama keşke olmasaydı yaa dayanmaz yaparsam dıye korktum hepp ama bugune kadar geldım sımdı sadedcee akşamaa kadar beklemekk varr stress yokk heycann yokkk hadi nşş hayırlısı olsun:) evde de misafir var
geldim bileeee :)
oouuww canım ya yatılı misafirin var senin cok kolay gelsin..ya hadi bakalım olmada bize aksama olmadım kızlar yaz :) doğru ya sen onları ozene bozene dizmiştin :) inşallah ugur getircekler sana hadi bakalım merakla beklicemmmmm
beklee canımm ama ben adet olucam gör bak :) misaifr eşimin yigeni ve arkdası ya cocuk daha 14-15 yasındalar uyuyolar daha zaten sinr oldum:)
niye sinr oldun bakimmm sennnnnnn ya adet olacam diyip durma sana birsey itiraf ediyim mi ben üç gün önce adet olacağım gun sabahı olmasaydım hemen açıp bir test yapacaktım..esim yapta gor ikinciiiiiii şakkkkkkkkkııı diyince yapmadım dedim cok adisin sırf boşuna harcamayım diye benim duygularımla oynuyorsun meğer yavrum haklıymış bi saate kalmadan oldum
merhabalar ben aranıza yeni katıldım henüz 2 aylık evliyim
rahat durmuyoalr canm sinirlerimi bozdular akşamdan beridir. neysee erkekler biliyorr galiba cnam benımkıne soruyorum sence varmı dıye bılmmm kı dıyo :/ :)
henüz 2 aylık evliyim bir hafta önce beraber olduktan hem sonra adet sancısı gibi sancım oldu ve onunla birlikte belim ağrıdı şikayetlerim hala devam ediyor adet olmama 3 gün var ama belirtiler hamilelik belirtilerine çok benziyor tek fark çol iştahlı olmaya başladım tatlı tuzlu ekşi ne varsa hepsani canım çekiyor ve midem bulanıyor
henüz 2 aylık evliyim bir hafta önce beraber olduktan hem sonra adet sancısı gibi sancım oldu ve onunla birlikte belim ağrıdı şikayetlerim hala devam ediyor adet olmama 3 gün var ama belirtiler hamilelik belirtilerine çok benziyor tek fark çol iştahlı olmaya başladım tatlı tuzlu ekşi ne varsa hepsani canım çekiyor ve midem bulanıyor
canım adamlar haklı onlarında ruh halleri bizim yüzümüzden bozuldu var mı yok mu onlarda tam karar veremiyor artık:) ben gecen ay agrı kesici aldım diye nasıl kızdı bana dersin hamileyim çocuğu düşürcem hep bizim suçumuz hep
he demiştin sanırım:) bi an önce akşam olsa yaa takmamayaa calısdım bütün ay boyunca ki takmadım da zatenn işte şu sonn günn insanı mahvedıryor bıde sabah flan olsm neysee tee akşam:)
gecerrrr geceerrrrrrrrrr inşallah ta adet olmadan geçer gider ayyy ne güzel olur olmasan valla cok istiyorum ya biri adına sevinmeyi hadi tutkuuucummmmmmm sık dişini bugunu devir
senin agzından bal damlyoo cnım ama bakıp bekleyipp görücezz :) valla heycandan erkenden kalkdım bıde cok geç yattım gece ben erken kalkamam normalde