- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 341
- 33
kızlar bugun nasılsınız
cetrinammmmmmmmmmm nbrr bebegm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bugun nasılsınız
cetrinammmmmmmmmmm nbrr bebegm :)
iiyim canım nasıl olayım sen nasılsınnn bakalım
bende iyiyimm faturaları yatırdım geldımm sımdıı bı bakayım dedim çok sessizz buralar yaa yılbasından beridr:) birde canım msj 5 dkk bır atılıyoo yaa burdan konusalım:)
evet oyle olmuş canım..olur can burdan konuşalım buarada eline sağlık ya birsey soracam bu doktor kontrolüne normalde adetliyken mi gidilir adet bitince mi
kızlar ben farklı doktora gıttım ..bu yazıyı sızınde en az ıkı doktora gorunmenız ıcın yazıyorum bende kıst oldugu ıcın bebk olmadıgını soyledı ve yazz dogum kontrol hapı verdı yenı gıttıgım doktor bosa 1 ay gecırmıssın hıcbırseyın yok sadece 3 gunluk ılacla dısarda yumurtayı catlatmak yeterlıydı ama artık brakamayız ılacı dedıLutfen doktorunuzu ıyı secın canlarım
Canim ayni sey benimde basima geldi genc kizkende hastalanamiyordum bin tane doktora gitdim,düzenleyici verip gönderiyorlardi.evlendigimde genel kontrol icin gittim gene bisi yok dediler.cocuk denemesine basladik.olmayinca farkli bi doktora gitdik.senin zaten olmaz sen pko sun dedi esimle sok olduk.hepsi ayri bi hava bu kadindogumcular.keske genckizken bilseydim
Bende varim bAt 5ocakadet olanlar tek tek kayboldumu sımdıı ee ben ne olacam yarın olmam lazım benı yalnız mı bırakıyosunuz sımdı
bildigim kadarıylaa ramell
kübraa fbcan ve ben kaldım snaırım yakın tarıhlı :)
pekı gectımı sımdı canım pko denılen sey...
Bende varim bAt 5ocak
zorla buldum sızııı hainler:)
Bana sorarsan oooohhhhoooo birsuru ama sabah dayanamayip test yaptim,negatif eger hastalanmazsam 5ocakda ve dvmda 7-8 ocak gibi bidaha yapicam....ne belirtiler ne belirtilersenınde az kalmış canm varmı belirtin :)
Bana sorarsan oooohhhhoooo birsuru ama sabah dayanamayip test yaptim,negatif eger hastalanmazsam 5ocakda ve dvmda 7-8 ocak gibi bidaha yapicam....ne belirtiler ne belirtiler
sen hastalandınmı canm reglm misinKuzum hic birakir miyiz yaaa ben cok yogunum okumaya calisiyorum yazdiklarinizi ama cvp yazmaya pek firsat bulamiyorummm
canım hormon tstlerını adetlıykenn yapıyolardaa ama muayeneden muayeneye degısır bence niye elımee saglık yavrum:)
fatura yatırmışsın ondan eline sağlık
Kızlar işyerinde internet gitt.giremiyorumm telefondan giriyorummm (((