- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
asılamamı yaptın hıcte soylemedın haıncok sevındım ınsallah rabbım olumlu sonuc gosterır kuzum bende hala tık yok ne gelen ne gıden bıkkınlık geldı bana
Söyledim ya sana kuzum geçen ay adet olmazsam aşılama olacak diye. Inşallah canım 4 gün var bata bakalım ne olacak. . Adet olmadin mı hâlâ canım yaaaa :O
oldum oldum bebek olmadı sanırım olmuycakta
canım bende 4 günlük gecikmeyle bugün adet oldum senle benm kaderimiz aynı mı ne? eşimin tedavisinde son ay artık sonraki adetimde aşılama olacak sanırım hayırlısı ama ben yoruldum
benım esımde sorun yok sorun bende ne dıyeyım rababım bızıde ekssık bırakmaz ınsallahhh
amin canım gerçekten yıpratıcı bir süreç bu sorunlar hep bahane insanalra tüp bebek bile tutmaz deniliyor doğal yolla hamle kalıyorlar o düşük bu yüksek bunlar hep bahane bence.
oldum oldum bebek olmadı sanırım olmuycakta
heyyy sen karamsarlaştın mı görüşmeyeli??
Enerjin nerde şekerim senin , ben alamadım ..
enerjım bıttı kuzum ya bır yıl oldu doktorlar sorun yok dıyor yumurtam nedensızce catlmaıyor
oyle ya bencede eskıden hormon falanmı vardı catır catır doguruyorlardı:)ben yorumsuzum artık ya
aynen öyle canım stres te eklenince bahaneler çoğalıyor ama bence işin özü rabbimin henüz nasip etmemesi. umarım yakın zamanda nasip eder
Iyi işte aşılama yaptım sonucunu bekliyorum canım. Bi tek Ramel ve secidoyla görüşüyoruz
Söyledim ya sana kuzum geçen ay adet olmazsam aşılama olacak diye. Inşallah canım 4 gün var bata bakalım ne olacak. . Adet olmadin mı hâlâ canım yaaaa :O
4 GÜN VARSASA TEST YAP CANIM KAN TESTİNDE ÇIKIYORRRR koşşşşşş :))))
Canım benim hayirlisiyla alirsin insallah sonucunu umarim hersey gönlünce olur tatlim
Nasılsınızz bakalımmm
Sağol kuzum inşallah sen nasılsın bebiş nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?