- 6 Kasım 2013
- 6.316
- 9.382
- 34
evet :))) erkek çıkıyor
ne güzell bndede kız çıkıyor bakalımm gerçekten tutyormu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet :))) erkek çıkıyor
gozunn aydınn canımm yuksekk ihtimall 5 haftaya yeni geçtin Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin insallah
ne güzell bndede kız çıkıyor bakalımm gerçekten tutyormu
tutmayanda var tutanda var canım
aynı canımmm azcık daaha iyi aam Allah a sükürrr sendee cokk yormaaa kendiniii haaaaa tatlımmm iste
yormuyorum canımsın sendeee yormaaaa bugunlerrrr onemllii iyi degerlendirr kafanada birseyy takma tatlım inşallah hayırlsıylaaaa kavuşursun bebegineeDikkat et bir tanem rabbim insallah hayirli evltlar verir hepimize yormuyorum canim asil sen yorma kendini
yormuyorum canımsın sendeee yormaaaa bugunlerrrr onemllii iyi degerlendirr kafanada birseyy takma tatlım inşallah hayırlsıylaaaa kavuşursun bebeginee
canım ya kız olsun erkek olsun sağlıklı olsunda ama merakk ediyor insan yaa hatta cok meraakk ediyorummm
ayyy yanlısss okumusumm canımmm benimmmm ozman birrr aslan parcasııı geliyorrrrr yaa teyzesiiiii ısırsınnn onuuuuu saglıklaaa kucagınaaaa al inşallah bebegimmmm olsunnn evdeekiii tek prensessss gizz kalacakkkk ozaman canım arkadasımmm benimmmmmm inşallah saglıklaaaa kolaylıklaaa kucagımızaaa alırız sen nasılsınnn tatlımmm
gizz çin takvımındede erkek çıkıyormuydu baktınmı hiç :)
baktim da bende kız çikiyorduuu yanıldı çinlilerr :)))) canim sana hayırlı olsun yazmistim bebegin için ama görmedin sanırım..gozun aydin çok sevindim sağlıkla kucağına al insallah
GÖRMEDİM CANIM YAAA saolll bitanem benimmmm
bakalım artık kıst olusmasında onadan korkuyorum kendıme ultrason alıcam yaaa
hahahaa aynen öyle kuzuumm daha cinsiyetini ogrenmeden eşime kiz olursa cekeğin var evde bayan egemenliği olacak dedim erkek olursa nolacak dedi yine cekecegin var tek bayan olarak pek nazli olurum dedimm nasıl is arkadaş benim çıkarım yokmu hiç diyorr :))) ben iyiyim cok şükür bitanem artik bebegim iyi olunca bende iyiyiimmm :))))) sen nasilsinn canim beniimmm bulantilarin gectimii
BENDE çokkkk merak ediyorum tabi ki önce sağlıklı olması canım
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım ismim pınar :) tecrübelerinizden bilgilerinizden yararlanmak isterim.
4 yıllık evliyim 1buçuk yıldır korunmasız ilişkiye giriyoruz ama henüz tutturamadık bebişi :) gerçi son 8 aydır yumurtlama günlerine fln dikkat etmeye başladım önceden pek ilgilenmiyordum. Şimdi benim ayın 20 sinde regl olmam lazımdı ama olmadım dün sanki tansiyonum çok düşükmüş gibi hep başım döndü göğüslerim baya şişkin regl olucakmışım gibi ağrım da var. Bugün sadece tuvalete girdiğimde peçeteye kahverengi leke geldi biraz. Sizce hamile olabilirmiyim. Adetim çok düzenli sadece 1 kez daha 1 hafta gecikme olmuştu ama hamile değilmişim ondan sonra ilk defa yine 2 gün gecikti hemen test yapmak istemiyorum hayal kırıklığından bıktım artık :/ bide başka bi topicte ovü testinde önceden hamilelik varsa pozitif çıkıyomuş diye okumuştum adetime 2 gün kala yani 18inde yaptım onu negatif çıktı yine hamile değilim sanırım bıktım her ay bu sonucu beklemekten acaba benim yaşadığım belirtileri yaşayıp da hamile olduğunu öğrenen varmıdır? Şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız için :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım 11 gun gecmıs neden test yapmadın varsada yoksada belli olur strestende gecikmiş olabilir
ogrendigindeee muhakakk hemen haberrr verrr haaa merakta bırakma beni annesi