- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
kızlar hafta sonuda gırmemış
nerdesınız yahu
sıkıldınız heral burdan
kimse girmiyoo ki artık canım sıkılıyoruz tabi Günaydın bu arada nasılsın tatlım
BÜŞRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,,, naptın canım aklım sendeydiiiiiiiiiiiiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hafta sonuda gırmemış
nerdesınız yahu
sıkıldınız heral burdan
ariwer canımmm ne yaptın klomen işini konuştunmu eşinle
kimse girmiyoo ki artık canım sıkılıyoruz tabi Günaydın bu arada nasılsın tatlım
beklemedeyim canımm dün test yaptım çizgi çıkmadı (((
idrar testini boşversene canımmmmmmmmmmm.. kn tahlili yap bugünnn varsa kanda çıkar zaten
biraz daha beklicem canım en azından çarşambaya kadar..
canım boşuna bekliyorsun inan yıpratıyosun kendini.. bence bugün yap değişen olmıcak zaten
canım yok işte testte çıkmadıııııı :2::2::2::2::2::2:
konuştum bebeğim şiddetle kullanmamı istedi... zaten bi zararı yok dedi nette araştırdı falan dün başladım kullanmaya .. akşam 2 tane al dedi
ne diyim ki canım... ben kan tahlili yap diyorum sen idrar testine üzülüyosun çarşambaya kadar yıpratıcan boşuna kendini
ne diyim ki canım... ben kan tahlili yap diyorum sen idrar testine üzülüyosun çarşambaya kadar yıpratıcan boşuna kendini
gunde 2 tanemı kullanıosun canım..sabahakşammı
haklısın katılıorum canım sana
bız dıoruz kan yap buşra dıo ıdrarda cıkmadı
ama idrarda çıkmadı işte demekki yok bidahaki aylara canım napıyım
wala ben hergun burdayım canım..napayım ya cuma gununu beklıorum sabırla
kalp atışlarını duymaya gıtcez
tabı cuma gıttıgımızde 8 hafta bıtmış olcak
bakalım cok merak edıorum
duyarız inşallah allahın iznıyle
ama idrarda çıkmadı işte demekki yok bidahaki aylara canım napıyım
baaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hala diyoo ya kız saçını başını yolucam haa adet olmadın üstelik gecikti bi dahaki ay diyosun git bi kan tahliliiiiiiiiiiiii yappp ramelde de çıkmadı idrarda ama kanda çıktıııııııııııııııııııııııııııııııı
baaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk hala diyoo ya kız saçını başını yolucam haa adet olmadın üstelik gecikti bi dahaki ay diyosun git bi kan tahliliiiiiiiiiiiii yappp ramelde de çıkmadı idrarda ama kanda çıktıııııııııııııııııııııııııııııııı
günde iki tane canım.. doktor sabah akşam demedi.. akşam iki tane alıyosun 5günde bitiyo zaten.. 12 şubatta yanıma geliyosun duruma göre çatlatma iğnesi yaparım tabi önce yumurtalara bakıcam dedi...
ben busraya dahada bısey demıcem canım
bız ne dıoz
o ne dıo