canımm benimm iyiyiz sen nasılsın asılllllll bebekleerrr nasıll iyi misinizzzz
cok ıyı oldugum solenemez canım ya akşamları olu gıbı oluorum kafam kalkmıo
cok halsızım........bıde mıdem yanıo boğazıma dogru maden suyu ıcsemde gecmıo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımm benimm iyiyiz sen nasılsın asılllllll bebekleerrr nasıll iyi misinizzzz
görürsün canım görürsün 3 gün üst üste tamam mı bir var bir yok değil :)
kızlarrrrrrrr gebelik testi yaptım ikinciçizgi silik çıktıııııı napıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hemen kan ver canım reglin ne zamandı senin? hiç vakit kaybetme kan sonucuna göre de hemen doktor
çok sevindim maaşallh sabah sabah güzel bi haber oldu bu :)
canım sen adet olmamışmıydın
Fbcanımmmmmm sen artıkk su işten bir kac gun izin alsannn birazz dinlensennn bebeginlee beraberrrrr16: hemmm cok iyi gelirr snadaa beişedeee annesiiiiiiii
hımm fairy duymuştum ama evde kullanmadık hiç dur aldırayım bakalım köpürte köpürte silsinler belki geçer :) ama şu aspirini merak ettim ondan da alayım eve o bence ilk yapıldığında etkili olan bişey banada öyle bişey lazım evde her şey açık renk kocamda elinde bardakla tabakla gezmeyi çok sever
üzülmesin o kıyamammmm :))))
haftasonu kuzenimin eşi şey dedi biz o testleri yaptırmıcaz eğer down fln varsa da aldırmam dedi.ben de tamam ben de aldırmam ama Allah korusun öyle birşey varsa bile önceden bilmek ona göre tedbir almak ve hazırlanmak lazım dedim.
bu biraz bilinç meselesi yani tamam ben de şahsen Rabbim onu bana veriyorsa vardır bir bildiği derim ama hem onun hem kendinin hayatını kolaylaştırmak için hazırlıklı olması gerekiyor insanın.
üzülmesin o kıyamammmm :))))
haftasonu kuzenimin eşi şey dedi biz o testleri yaptırmıcaz eğer down fln varsa da aldırmam dedi.ben de tamam ben de aldırmam ama Allah korusun öyle birşey varsa bile önceden bilmek ona göre tedbir almak ve hazırlanmak lazım dedim.
bu biraz bilinç meselesi yani tamam ben de şahsen Rabbim onu bana veriyorsa vardır bir bildiği derim ama hem onun hem kendinin hayatını kolaylaştırmak için hazırlıklı olması gerekiyor insanın.
yaaa beklerimm ben eşimdenn ve eminimm çok iyi arkadaşş olacaklar çocuk benm yüzüme bakmayacak :) alır vermez bana :) böyle açık kahve sarı şaç gibi ten beyaz gözler kocaman kocaman ela dudaklar pembe pembe bal dudak böyle :))) bu kaç oldu ama hayal kurarken hep aynı yüzzz ve böyle hep 8-9 aylık haliyle :) neden böyle oluyor anlamıyorum anneme söyledimm bişey olmaz kızım korkma dedi
canım ben adet oldum ama her zamankı adetlerden değil diye yazmıştım kanama yok denecek kadar azdı çok hafıf hafıf oldu yaptım çıktııı ben de anlamadım
cok ıyı oldugum solenemez canım ya akşamları olu gıbı oluorum kafam kalkmıo
cok halsızım........bıde mıdem yanıo boğazıma dogru maden suyu ıcsemde gecmıo
canım gıt bı kan we ozaman en garantı orda cıkar
kuzum bakalım yarın gittiğimde alırım belki zaten yarın hastanede işlerim uzun sürecek muhtemelen testler falan isteyecek ya doktor
bebişte bana öyle diyor anne yat dinlen biraz diyor ben duyuyorum :) e teyzelerinden de destek alınca öyle olacak herhalde :)
öyle yapcam haber verırım mutlakaaaa
canımm benimmm kpntroll amaçlı gidiceksınn korkacak birseyy yok aksinee sevineceksiinnnn daha sağlam adımlarlaaa bebekk sana yani annesineee gelecekkkkk olur mu canım iyi yapmışsın aramana konuşmana cok sevindim canımmmsonuclarda bizi haberdar et olur mu canıımmmmm herseyy güzell olacak sonucarda iyi cıkıcakkkkkk
öyle yapcam haber verırım mutlakaaaa
tabiikiiii ederiimmm inşallahhh kuzumm umarıım dediğin gibi olurr :))) olmazsa da üzülmicem artık kısmet ne zaman hayırlıysa artık inşallahh senden de güzel haberler duyalım burda çok mutlu et biziiiiii
canım ya sendede mıde yanması warmı
inşallah canım benimm Rabbim bebegiii olanlara bebeğini bagıslasınn tümm anne olmaakk isteenlerede evladını nasippp etssiinnn sziii mutlu görünce ben daha cokkk mutlu oluyorummmmmmmmm