- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 341
- 33
napıyım annem uyudum agrıylaa uyandımmmmm galibaaa cokkk soğuk almışım sen neden üzgünsün beebgimm birseyinn yok iyisin dimi
Geçmiş olsun canim bende kafami kaldiramiyorumm ):
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
napıyım annem uyudum agrıylaa uyandımmmmm galibaaa cokkk soğuk almışım sen neden üzgünsün beebgimm birseyinn yok iyisin dimi
canımm senden gelen akıntı 24 saat içinde yumurtlayacağının göstergesii sonunda gördük akıntıyı çalışmalara devamm..
rüyanda bebiş için neden işaret olmasınnn ?? inşallah öyledir....
bence etrafindaki hamile ler umutlandirmali seni canımmm:))
ya öylede buay kime baksam hamile dünden beri canım sıkkın moralim fena bozuk
ya öylede buay kime baksam hamile dünden beri canım sıkkın moralim fena bozuk
Geçmiş olsun canim bende kafami kaldiramiyorumm ):
nıye bozuyosun moralı daha 4 ay olmus evlenelı. Benm cevremdekılerde hamıle hep ama tek umudum yenı evlı olmus olmam. Allah elbet bırgun yuzumuzu guldurur canım daha yolun başındayız. 3 4 yıl olmayanlar war. Uzulme lutfen herseyın hayırlısı
nasılsın cnaım napıyorsunn siz gecmişssiniz ben cıkmışım
canımsın benm iyi bak kendinee cok ağrın falan yok dimi halsizlik var galiba meyve falan ye annem su ic unutma ama
inşallah canım en kısa zamanda bebeğimiz olur aslında buay zamanım daha var 21 ocak ama ümitsizliğe kapılıyorum
tetsimi yapıcam canım şimdi bakalım benm gerikafalı estim ne çıkarıcak merak ediyorum :))) kesin hiç çizigivermezzzz
ne güzel işte canım belki bizde bu ay onlardan biri olucaz bol bol dua et böyle yapmaaaa
akıntı felan oluyomu sende benmkıde 28 i
Bebegim ayni durumdayiz bende kafami kaldiramiyorumm ama cok ac da hissetmiyorum kendimi kalktigimdann beri boleyim nasil gecti seninkimerhaba cetrinamm..iyiyimm çok şükürr..sabahtan öğlene kadar çok halsiz bitkindim..öğle yemeğini yedikten sonra daha da kötü oldum..biraz uzandım iş yerinde..15-20 dk..sonra normale döndüm..annemle konuştum kan şekerin düşmüş diyor..
çok şükür şimdi düzeldim.işlerimi bitirdim,meyvemi yedim ve geldimmm :))
sen napıyosun.?keyifler nasıll?
evet sen çıkmışsın ben girmişimmm :)
Kalkayim az acıktım yemek yiyim sonrada meyve yiyim cikiyim biraz dolasiyim yoksa gecmicek
çok oluyor kasıklarımda fena ağrı oluyor dayanılmayacak kadar oluyor
oyle yap canımsın benim..dikkat et ama kendine yemeden cıkmaaa arkadaşların falan yada esinlee cık dolass birazzz hava alll ama cıktıgındada ince giyinmeeee sarmalama kendini...bak başka birseye canın sıkkıın deil dimi canım
tamam ıste zamanını bekle ve gün aşırı ilişkiye gırın allah gönlüne göre versınnn
merhaba cetrinamm..iyiyimm çok şükürr..sabahtan öğlene kadar çok halsiz bitkindim..öğle yemeğini yedikten sonra daha da kötü oldum..biraz uzandım iş yerinde..15-20 dk..sonra normale döndüm..annemle konuştum kan şekerin düşmüş diyor..
çok şükür şimdi düzeldim.işlerimi bitirdim,meyvemi yedim ve geldimmm :))
sen napıyosun.?keyifler nasıll?
evet sen çıkmışsın ben girmişimmm :)
Bebegim ayni durumdayiz bende kafami kaldiramiyorumm ama cok ac da hissetmiyorum kendimi kalktigimdann beri boleyim nasil gecti seninki