Erken hamilelik belirtileri hakkında....

günaydınnnnnn bugunnnn nasılsınız kızlarr:KK70::KK16::KK16::KK16::KK16:

gunaydiiinn :) ben stresliyim arkadaşım bat 15 i, 2 gun kaldı ama hemen ogrenemem diye de strese girdim.kimisi 10 gun gecikiyormuş hala negatifmis meraktan catlarim ben heralde :KK5:

tuttkumm günaydınn bana msj atmışsın sabah gördümm o dediğinden yok bende :) 6 ay kadar önce kapattık

gunaydiiinn :) ben stresliyim arkadaşım bat 15 i, 2 gun kaldı ama hemen ogrenemem diye de strese girdim.kimisi 10 gun gecikiyormuş hala negatifmis meraktan catlarim ben heralde :KK5:

hiccc strese girme canım benim hayırlısıyla inşallah tutunmuştur bebeğin sana..10 gunu gecikmeyi yanihic duymadım canım..senin bu ay yumurtalama tarihi gec mi oldu

Günaydın canımm seni gördüm daha iyi oldum :KK54: nasıl gidiyor çalışmalar:KK52:

gunnaydım tatlım valla ben azizliğe uğradım ovulasyon testim bitti:KK70: ama devam ettim calısmaya bugun alıp yapacam aksma heralde yumurtlama bitti artık :KK70:

Iyi gidiyo ins bi sorun yoktur tereddutteyim senin gibi :))) sen nasılsın canımm

hiç takılma kurtul bir an önce o düşüncelerden vallahi bak kendini yıoratıyorsun sadece... ben iyiyim toparladım artık iyi uyanıyorum :) tutkum 3 kilo almışımm çok yiyorum 50 den 53 olmuşum 1 buçuk aydan bunun hamilelikle ilgisi yok sanırım ben abartı yiyorum :)

hahaha benmki de artık her gün uyandırıyor şikayet almış kahvaltı yapmadığıma dair her gün 8 de uyandırıyor beni :) bende senn gibi mağdurumm :) çalışmalar nasıl gitti

8de uyandırması bişiy değil de kahvaltını da hazır ediyor mu alalalalala siz iki canlısınız yormasın sizi:KK16:

hahaha benmki de artık her gün uyandırıyor şikayet almış kahvaltı yapmadığıma dair her gün 8 de uyandırıyor beni :) bende senn gibi mağdurumm :) çalışmalar nasıl gitti

valla iyi gitti canım maşallah esime güc gldi hic pes etmedi:KK70::KK70::KK70: ne olduysa artık :KK70::KK70: ohhh iyi ki şikayet almışşsın yiceksin tabiiiiiiii o bebegiii iyi besliceksın canımsın sana emanet o bebek :KK70:

gunnaydım tatlım valla ben azizliğe uğradım ovulasyon testim bitti:KK70: ama devam ettim calısmaya bugun alıp yapacam aksma heralde yumurtlama bitti artık :KK70:

zırt pırt yaparsan biter tabii :) ama senn zaten 12.günü değilmiydi ? sende o günü geçeli 4 gün olmadımı ?

valla iyi gitti canım maşallah esime güc gldi hic pes etmedi:KK70::KK70::KK70: ne olduysa artık :KK70::KK70: ohhh iyi ki şikayet almışşsın yiceksin tabiiiiiiii o bebegiii iyi besliceksın canımsın sana emanet o bebek :KK70:

hahaha kızım onun canına minnett acaba bebek işini biraz ertelesek mii diye düşünüyordur o şimdii :) böyle iyiydikk diyordur :) kuzummm 3 kilo almışımm azıcık dikkat edeceğimm yoksa bombili olurum valla daha 4 ay bitmeden :))) boyum kısa

hiç takılma kurtul bir an önce o düşüncelerden vallahi bak kendini yıoratıyorsun sadece... ben iyiyim toparladım artık iyi uyanıyorum :) tutkum 3 kilo almışımm çok yiyorum 50 den 53 olmuşum 1 buçuk aydan bunun hamilelikle ilgisi yok sanırım ben abartı yiyorum :)

Canim ya insan duramiuoo napcaksin iste sende yaşadın :KK43:(sen keseyi kaçıncı haftanin kacinci günü gordun ilkel hesaba gore :KK43: hem sen ye bebegimm. Yarasınnn:)))))

X