- 10 Şubat 2012
- 1.180
- 38
günaydınnnnnn bugunnnn nasılsınız kızlarr
gunaydiiinn :) ben stresliyim arkadaşım bat 15 i, 2 gun kaldı ama hemen ogrenemem diye de strese girdim.kimisi 10 gun gecikiyormuş hala negatifmis meraktan catlarim ben heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tuttkumm günaydınn bana msj atmışsın sabah gördümm o dediğinden yok bende :) 6 ay kadar önce kapattık
günaydınn canımm iyiyimm ben senn nasılsın :) erkencisinn bu gün
Gunaydinnn bebegnn Tamm olsunn:))
gunaydiiinn :) ben stresliyim arkadaşım bat 15 i, 2 gun kaldı ama hemen ogrenemem diye de strese girdim.kimisi 10 gun gecikiyormuş hala negatifmis meraktan catlarim ben heralde
nasılsın canım nasıll gidiyor hamişlik :)
cok yaa sorma canım esim saolsun inadınaaaaaa uyandırıyorrr
Günaydın canımm seni gördüm daha iyi oldum nasıl gidiyor çalışmalar
Iyi gidiyo ins bi sorun yoktur tereddutteyim senin gibi :))) sen nasılsın canımm
hahaha benmki de artık her gün uyandırıyor şikayet almış kahvaltı yapmadığıma dair her gün 8 de uyandırıyor beni :) bende senn gibi mağdurumm :) çalışmalar nasıl gitti
hahaha benmki de artık her gün uyandırıyor şikayet almış kahvaltı yapmadığıma dair her gün 8 de uyandırıyor beni :) bende senn gibi mağdurumm :) çalışmalar nasıl gitti
gunnaydım tatlım valla ben azizliğe uğradım ovulasyon testim bitti ama devam ettim calısmaya bugun alıp yapacam aksma heralde yumurtlama bitti artık
günaydın canım naberrr :)
valla iyi gitti canım maşallah esime güc gldi hic pes etmedi ne olduysa artık ohhh iyi ki şikayet almışşsın yiceksin tabiiiiiiii o bebegiii iyi besliceksın canımsın sana emanet o bebek
zırt pırt yaparsan biter tabii :) ama senn zaten 12.günü değilmiydi ? sende o günü geçeli 4 gün olmadımı ?
8de uyandırması bişiy değil de kahvaltını da hazır ediyor mu alalalalala siz iki canlısınız yormasın sizi
hiç takılma kurtul bir an önce o düşüncelerden vallahi bak kendini yıoratıyorsun sadece... ben iyiyim toparladım artık iyi uyanıyorum :) tutkum 3 kilo almışımm çok yiyorum 50 den 53 olmuşum 1 buçuk aydan bunun hamilelikle ilgisi yok sanırım ben abartı yiyorum :)