günaydınnn kızlarr bu günn keyfinizz yerinde maşallah ve erkencisiniz :) ben bu gün biraz kötü uyandım gittikçe kötüleşiyorum sanki kızlarr sabah olsun istemiyorum
canımmm günaydınnn
neden kötüsün amaaaa neyin var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınnn kızlarr bu günn keyfinizz yerinde maşallah ve erkencisiniz :) ben bu gün biraz kötü uyandım gittikçe kötüleşiyorum sanki kızlarr sabah olsun istemiyorum
cok cok teşekkür ederim canım :) canım sen kac günde bir adet oluyorsun birde niye yumurtlamanı takip etmedin testle falan
ay canım allah olmayanlara versin benim bi tane kızım var daha küçük istemem demem bebek olursa ama erken braz ya...allah isteyen herkeze versin
cok cok teşekkür ederim canım :) canım sen kac günde bir adet oluyorsun birde niye yumurtlamanı takip etmedin testle falan
günaydınnnnnnnnnnnnnn annecikkkkkkkkk nasılsınnnnn.neden kötüleşiyorsun seninnnn cokkk iyi olman lazım bir ağrın sızın falan yok dimi canım
oyle oluyor canım benim ben ilk defa dun aldım ..zaten esim anladı psikopata baglıcam eczaneye dedi çizgi deilde sembollü birsey var mı sonuç gösteren simdi benim esim evdede çizgiyle kafayı takar onlada diyaloga girer tuttu su gülen surat çıkandan aldı verdi elime bak dedi gülüyorsa tamam gülmüyorsa hicc birsey deme otur oturduğun yerde dedim tamam yaaa üstüme gelme sana çatarım sustu bıçak açmadı ağzını canım yaaa kıyamam onaa
günaydınnnnnnnnnnnnnn annecikkkkkkkkk nasılsınnnnn.neden kötüleşiyorsun seninnnn cokkk iyi olman lazım bir ağrın sızın falan yok dimi canım
canımm siede sorun varrrrrrr kac kere cevp yazdım sana gitmiyor gidincede 3 defa falan gidiyor noldu iki gundur bu siteye bizi ayırmaya calısyolarrrrr:44::44: