• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

merhaba bir süredir siteyi takip ediyorum. 1 senedir gebelik oluşmayınca şehir hast infertilite bölümüne gitmeye karar verdim. çeşitli aşamaların olduğu bir kağıt verdiler hepsini gerçekleştirdik benim hormonlarda sorun çıkmadı eşimin sonucunda da aynı şekilde. en son şubat ayında anestezisiz hsg filmi çekildim. çok ağrılı bir işlemdi benim için, kısa sürdü neyseki. tüplerim açık çıktı. hsg sonrası ilk aylar hamilelik olasılığının yüksek olduğunu okudum. biraz da bu sebepten telefon uygulamasında gösteren sat 5 gün kala erken prodoctor gebelik testi yaptım negatif çıktı. reglim değişkenlik gösterir bazen 5 gün erken olurum bazen 2 gün gecikir. erken mi yaptım bilmiyorum. göğüs sancısı dışında bir belirtim de yok. ümitliydim ama bu ay da olmadı sanırım.

Merhaba burada yeniyim, 3 ay önce soğan kürü yaptım gebelik için adet günlerim kaydı hep.ocak ayının 8 inde oldum regl, şubattın 11 de oldum.3 gündür miğde yanması, kasık ve bel ağrım aşırı derecede fazla geceleri ateş basıyor uyuyamıyorum, dün geceden beri ise bacaklarım diz kapaklarım aşırı ağrıyor. 2 kez istiğfar ettim salı günü ara ara miğdem bulanıyor.
Regl den önce hiç böyle ağrılarım olmazdı, regl ilk günü ağrım olurdu sadece
Bugün doktora gittim alttan muayene etti rahimde kalınlaşma var dedi, kan tahlili negatif çıktı regllin gecikirse gel dedi.Bu durumu yaşayan var mı?

Merhaba burada yeniyim, 3 ay önce soğan kürü yaptım gebelik için adet günlerim kaydı hep.ocak ayının 8 inde oldum regl, şubattın 11 de oldum.3 gündür miğde yanması, kasık ve bel ağrım aşırı derecede fazla geceleri ateş basıyor uyuyamıyorum, dün geceden beri ise bacaklarım diz kapaklarım aşırı ağrıyor. 2 kez istiğfar ettim salı günü ara ara miğdem bulanıyor.
Bugün doktora gittim alttan muayene etti rahimde kalınlaşma var dedi, kan tahlili negatif çıktı regllin gecikirse gel dedi.Bu durumu yaşayan var mı?
Kan değeri sonucu kaç

Bnm regle 9gün var bndede beyaz akıntı geldi ama çok yoğun kivamli böyle çok şaşirdim hiç olmazdi bnde bugün sabah uyandığımda ise aşiri bacak ağrisi ile uyandım dueup dururken anlamadm regle de 9gün var sabah test alip yaptim negatif çikti hazirdim ama buna dhaa 9gün var ama bünyemde karşilaşmadiğim şeylerle karşilaştm

Bnm regle 9gün var bndede beyaz akıntı geldi ama çok yoğun kivamli böyle çok şaşirdim hiç olmazdi bnde bugün sabah uyandığımda ise aşiri bacak ağrisi ile uyandım dueup dururken anlamadm regle de 9gün var sabah test alip yaptim negatif çikti hazirdim ama buna dhaa 9gün var ama bünyemde karşilaşmadiğim şeylerle karşilaştm
9 gün çok, yumurtlama gununuzden en az 10 gün geçmesi lazım ki o bile cikmayabilir, benim de regl 9 gün var bende meraktan catlayacagim artık

9 gün çok, yumurtlama gununuzden en az 10 gün geçmesi lazım ki o bile cikmayabilir, benim de regl 9 gün var bende meraktan catlayacagim artık
Sali gidicem ben dört gün kala salı çağardi doktorum acaba gebelik testi yapar mi o gün meraktan çatlicam bnde herşeyi ona bağliyorum

A öyle mi siz ne kullandınız klomen femara vs var mı aynı anda takip edicez demk ki 🥰
Yok bizim daha ilk denememiz, doktora kontrole gittim ve alttan muayene etti smear testi vs. Ama 8 tane yumurtan aynı anda olgunlaşmaya calisiyor fakat suanlik bir sorun yok dedi bakalım.

Yok bizim daha ilk denememiz, doktora kontrole gittim ve alttan muayene etti smear testi vs. Ama 8 tane yumurtan aynı anda olgunlaşmaya calisiyor fakat suanlik bir sorun yok dedi bakalım.
Aa maşallah💁‍♀️ inşallah birinden biri tutar bnm de üç tane yumurtam oldu bu ay ama bakalım inş tutmuştur ya🤲🏻🥰

Kan değeri sonucu kaç
Maalesef bu sabah regl oldum. Sanırım herşey psikolojik.
Sabredip beklemek gerek 🙏
Rabbim isteyen herkese kolaylıkla tez vakitte nasip etsin🙏

Vinalac kullanıp gebe kalan var mı aranızda ?
Ben kullanıyorum ılk gebelıgım kurtajla sonuclandı ou oğrendıgımden beri kullanıyorum gebe kalmadım hala vıtamın takvıyesı folıkasıt ıcerıklı ne kadar etkılı olur bılmıyorum bıde kurtajdan sonra daha kolay olur dıyorlardı vınalacta kullandım hala bısey yok ustune adet dongum cok bozuldu

Merhaba herkese, hamile olduğumu reglime 4 gün kala öğrendim. 6 gün varken erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı. Kendimde bir tuhaflık hissettiğim için tekrar yaptım testi ve pozitif sonucunu aldım. Bu arada 6 aydır bebek için uğraşıyoruz 6. ayımda hamile kaldım. İlk olarak vücudumda hiç sivilce çıkmayan yerlerde biranda sivilce çıkmaya başladı. Regl dönemimde 1 tane çıkardı genelde. Sabahları boğazım ağrıyarak uyandım bir süre. Kasıklarım ağrımaya başladı reglime 9 gün kala sonrasında alt karın bölgesinde baya bir hareketlenme oldu bir gece hiç uyuyamadım hatta. Zaman zaman başım da ağrı oldu ama ben de migren var belki hiç alakası yoktur hamilelikle bilemiyorum. Her insanda farklı oluyor anladığım kadarıyla anneme söylediğimde bunları saçma buldu mesela onda hiç bu tarz belirtiler olmamış.

Merhaba kızlar ☺️ Biz 14 aydır bebek istiyoruz fakat halen olmadı. Doktora gittik bir sorun olmadığını söyledi. Bizim gibi böyle uzun zamandır deneyip doğal yoldan hamile kalan oldu mu ?

Kızlar merhaba.. ben 9 ay önce 26 haftalıkken. ağır preeklampsi sebebiyle bebeğimi (sadece 6 gün yaşayabildi) kaybettim. Kendim ebeyim ama asla kendime bir hayrım dokunmadı dokunamadı bu aüreçte insan kendi söküğünü dikemiyormuş.. tansiyonum uzun süre yüksek gitti doğum sonrasında ve sezaryan olduğum için yeni bi gebelik geçen aya kadar planlamamıştım. Ve 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim :) lütfen bana dua edin sağlıkla bu sefer kucağıma alabileyim bebişimi 🤲🏼
Gebelik belirtilerime gelince adet olmadan önceki 1 hafta boyunca hamile olduğhmu hissetmiştim önceki gebeliğimde de aynısı olmuştu. Anneler hisseder buna kesinlikle inanıyorum. O berat kandili gecesi içimdeki ferahlık ve huzurdan anladım bana hediye gönderileceğini. O gece o kadar çok dua ettim ki ama dualarımın karşılık bulduğunu bile bile şükür içindi hepsi .. O son hafta ilk günler çok enerjiktim sonraki günler bütün enerjim sömürülmüş gibiydi. 1 hafta içerisinde 2-3 kez adet olacakmışım gibi oldum hatta bel ve kasık ağrım yüzünden parol aldım. Çarpıntım oldu. Bacaklarımda vücudumda bir halsizlik vardı sanki üşütmüşüm gibi. Ama şunuda söylemeliyim ki Bütün gebelikler farklı şekilde belirti veriyor lütfen bunu aklınızda çıkartmayın. İlk gebeliğimde bende sürekli belirti kovalıyordum ama hiç gerek yokmuş hissediyor insan anne olacağını..Sonra adet olmam gereken son günü beklemiştim ve o gün önce idrarda test yaptım pozitifi görünce de kan verdim.. Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin umudunu boşa çıkmasın..

Kızlar merhaba.. ben 9 ay önce 26 haftalıkken. ağır preeklampsi sebebiyle bebeğimi (sadece 6 gün yaşayabildi) kaybettim. Kendim ebeyim ama asla kendime bir hayrım dokunmadı dokunamadı bu aüreçte insan kendi söküğünü dikemiyormuş.. tansiyonum uzun süre yüksek gitti doğum sonrasında ve sezaryan olduğum için yeni bi gebelik geçen aya kadar planlamamıştım. Ve 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim :) lütfen bana dua edin sağlıkla bu sefer kucağıma alabileyim bebişimi 🤲🏼
Gebelik belirtilerime gelince adet olmadan önceki 1 hafta boyunca hamile olduğhmu hissetmiştim önceki gebeliğimde de aynısı olmuştu. Anneler hisseder buna kesinlikle inanıyorum. O berat kandili gecesi içimdeki ferahlık ve huzurdan anladım bana hediye gönderileceğini. O gece o kadar çok dua ettim ki ama dualarımın karşılık bulduğunu bile bile şükür içindi hepsi .. O son hafta ilk günler çok enerjiktim sonraki günler bütün enerjim sömürülmüş gibiydi. 1 hafta içerisinde 2-3 kez adet olacakmışım gibi oldum hatta bel ve kasık ağrım yüzünden parol aldım. Çarpıntım oldu. Bacaklarımda vücudumda bir halsizlik vardı sanki üşütmüşüm gibi. Ama şunuda söylemeliyim ki Bütün gebelikler farklı şekilde belirti veriyor lütfen bunu aklınızda çıkartmayın. İlk gebeliğimde bende sürekli belirti kovalıyordum ama hiç gerek yokmuş hissediyor insan anne olacağını..Sonra adet olmam gereken son günü beklemiştim ve o gün önce idrarda test yaptım pozitifi görünce de kan verdim.. Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin umudunu boşa çıkmasın..

Allah sağlıkla kavuştursun bebeğinize. Çok kalp:)

Birde 2 gündür yoğun kasık ağrısı yaşıyorum ama tam ortada rahimde direk yani adet sancısı gibi hafif hafif bide onunla birlikte yoğun bel ağrısı yaşıyorum oda yerleşmeyle alakalı büyük ihtimalle
Aynı durumdayım şuan resmen. Geçen ay adetim 15 gün sürdü btimek bilmedi bu ay da tık yok gecikti baya. Bel ağrım çok fazla ve göğüslerim dolgunlaştı ve ağrıolar yürürken bile. Uyumak istiyorum sürekli ve hararet var çok sürekli su içiyorum. İştahım yerinde… Artık doktora gitmekten yoruldum bu sefer kendi haline bıraktım ama merak da ediyorum🙄geçen ay kanamamın uzun sürmesi kimyasaldı bu sefer acaba hamilelik mi oluştu diorum ama adet olucam diye kendim ikna ediorum ki hayal kırıklığı olmasın🫥

Back