• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Geçen ay çok belirti yaşadım piskolojik sanırsam kendinizi dinlemeyi bırakmayı deneyin çok takınca insan ister istemez belirti arıyor beynin bı oyunu bize bu ay takmiyorm olursa olur modundayim hayırlısı inşallah sizinki gebeliktendir ❤️😍
Ben hamileyim ama şu bacak ağrısı hakkında aradığım konuyu bulamadım 🫣

Benim bugün aynı dediğiniz ağrılar ve pembe kahve karışık sürüntü şeklinde afedersiniz akıntım oldu yerleşme olabilir mi acaba düşünüyorum adet geçsin test yapacağım
Pembe kahve akıntı olduysa yerleşme kanamasi olabilir canım bu regl tarihi ne zmn yumurtlama ne zmndi

Merhaba kizlar ben 35 günde bir regl oluyorum ayın 11 i yumurtlama gunumdu sanırım çünkü ovulasyon testinde pik yaptı. Yumurtlama öncesi iki uc günde bir ilişki yaşandı. Yumurtlama günü de yaşandı. Bı iki gün sonra goguslerimde çok fazla bı hassasiyet vardi ve hala devam ediyor. Bugün bir erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi yok gibi birşey, ya da ben görmek istediğim için cok çok az belirgin bı çizgi gördüm ne zaman test yapmam gerekir tekrar yardımcı olur musunuz

3 yıllık evliyim ve ilk kez bu ay denedik dün test yaptım negatif çıktı bekleyemedim adeti daha 4 gün falan var adete.Çok büyük hayal kırıklığı yaşadım oysa düne kadar mide bulantısı duygusal hassaslık falan vardı. Sanırım psikolojikmiş.Bende "hamileyim" düşüncesine fazla takılmışım bu sabah acayip boşlukta uyandım.Sizce testin yanlış olma ihtimali var mı? Lütfen birileri akıl versin henüz çok toyumben :(
Ben şuan hamileyim ve testim pozitif çıkması adetimin 3_4 gün geçtikten sonra oldu. Ben de sizin gibi 4 gün önce yapsaydım kesin negatif çıkardı

Benim gebelik belirtilerim halsizlik ve kasik ağrıları oldu. Akıntı da artış sık sık idrara çıkma ve sürekli uyuma isteği. Ama gebelik testinde pozitifi adet 4 gün geçince öğrendim

Merhaba kizlar ben 35 günde bir regl oluyorum ayın 11 i yumurtlama gunumdu sanırım çünkü ovulasyon testinde pik yaptı. Yumurtlama öncesi iki uc günde bir ilişki yaşandı. Yumurtlama günü de yaşandı. Bı iki gün sonra goguslerimde çok fazla bı hassasiyet vardi ve hala devam ediyor. Bugün bir erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi yok gibi birşey, ya da ben görmek istediğim için cok çok az belirgin bı çizgi gördüm ne zaman test yapmam gerekir tekrar yardımcı olur musunuz
Canım ben adet tarihim 4 gün geçince öğrendim. Bu konu 2007de konuşulmuş mu ben anlamadım bir şey yoksa yeni mi burayı kullanmayı da çok bilmiyorum 😂

oğlum 5 yaşında bu zamana kadar çocuk düşünmüyordum neredeyse bir yıl olacak korunma yok fakat herhangi bir oluşum da yok. Kasık ağrısı bel ağrısı genelde de olurdu bende -şimdi de var fazlasiyla- sanırım enfeksiyonum var diye düşünüyorum ama şu göğüste hassasiyet normalde en fazla 10 gün öncesinde gösterirdi kendini bu defa çok erken başladı. Burdan da bir kaç kişi aynı benim gibi olunca hamilelik varmis dediler acaba mi dedim ben de.. ama yine de diyorum ki Herşeyin hayırlısını bilen rabbim elbet kısmet eder birgün oğluma bir kardeş

oğlum 5 yaşında bu zamana kadar çocuk düşünmüyordum neredeyse bir yıl olacak korunma yok fakat herhangi bir oluşum da yok. Kasık ağrısı bel ağrısı genelde de olurdu bende -şimdi de var fazlasiyla- sanırım enfeksiyonum var diye düşünüyorum ama şu göğüste hassasiyet normalde en fazla 10 gün öncesinde gösterirdi kendini bu defa çok erken başladı. Burdan da bir kaç kişi aynı benim gibi olunca hamilelik varmis dediler acaba mi dedim ben de.. ama yine de diyorum ki Herşeyin hayırlısını bilen rabbim elbet kısmet eder birgün oğluma bir kardeş
Adetinize kaç gün var merak ettim

Yani normalde 35 günde bir oluyorum bazen değişebiliyor bu durumda ayın 2 veya 3 u gibi olmam gerekiyor yani. Daha çok var Psikolojik birşey yaşıyor da olabilirim 😅
Bence yumurtlama dönemindesiniz. Yumurtlama döneminde de bu tarz belirtiler oluyor. Ovulasyon testi yapıp kontrol edin. Bu kadar erken gebelikle alakalı belirti olabileceğini sanmıyorum. Çünkü beta gebeliğin 4.haftasinda artmaya başlıyor hormonlar falan değişiyor. Bizde vücudumuzdaki farkları fark ediyoruz.

Bence yumurtlama dönemindesiniz. Yumurtlama döneminde de bu tarz belirtiler oluyor. Ovulasyon testi yapıp kontrol edin. Bu kadar erken gebelikle alakalı belirti olabileceğini sanmıyorum. Çünkü beta gebeliğin 4.haftasinda artmaya başlıyor hormonlar falan değişiyor. Bizde vücudumuzdaki farkları fark ediyoruz.
Aslında ben de sanmıyorum ama 11 inde ovulasyon yaptığımda pik yaptıgini gördüm belki olabilir düşüncesine kapıldım. E tabi biraz vücudumu dinliyorum psikolojik olarak da belirti yaşıyor olabilirim. Yine bı bakayım dediğiniz gibi ovulasyon testine. Teşekkür ederim 🌼

Back