• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kesınlıkle buradakı herkesın duygusu ortak sakın yanlıs anlasılmasın umutsuzluga kapılmamak gerek umudumuz hep olsun demek ıstedım herkes saglıkla bebeklerıne kavussun ınsalllah
Sizi kesinlikle yanlış anlamadım. En ufak bir belirtide hamile hissetmek ve negatifi görmek insanı o kadar üzüyor ki😓

Reglden 4 gün önce, ilişkidenden de 15 gün sonra kan testi verdim 0.05 çıktı ... Sizce hala gebelik ihtimali var mı ?

Iyı geceler benım ıkı kızım var ve ıkı hamılelıgımde de hıcbır belırtı yasamadım.ne bel ne kasık ne karın ne sırt agrısı ne gogus hassasıyetı ne akıntı…hıcbır sey…cok kısısel bır durum belırtıler yanı.su agrım var hamılemıyım yada yok hamıle degılım yıne demek cok dogru gelmıyor bana.tek zorunda oldugumuz sey zamanını beklemek.bat tarıhını beklemek hatta yapabılıyorsak o gunu gecmek…umutla gonlunuzden ne gecıyorsa o o olsun ıns
Ya bunu merak ediyordum gerçekten belirtisiz gebelik oluyor mu yani sıfır gayet günlük halde devam ederken hamileleik öğreniliyor mu ve adetlerimiz yaklaşırken belirtiniz olur muydu yani ayırt edeceğiniz bişey var mıydı

Ya bunu merak ediyordum gerçekten belirtisiz gebelik oluyor mu yani sıfır gayet günlük halde devam ederken hamileleik öğreniliyor mu ve adetlerimiz yaklaşırken belirtiniz olur muydu yani ayırt edeceğiniz bişey var mıydı
Evet bende oyle oldu.ama ben adet donemlerımden once de hıcbır belırtı yasamam ılk oldugum aydan berıdır bılmem kı bır yerım agrısın veya sıssın.

Evet bende oyle oldu.ama ben adet donemlerımden once de hıcbır belırtı yasamam ılk oldugum aydan berıdır bılmem kı bır yerım agrısın veya sıssın.
Benimde öyle adetlerim çok şükür çok rahat geçer ama hamilelik düşündüğüm için belirtim olmayınca üzülüyorum

günaydın kızlar gecikme de 4. günüm korunmasız ilişki yaşayalı da 10 gün oldu heyecanla bekliyorum 🥰

Kizlar benimde belime dün sanci girdi regl gibi ama fenaydı bugün de hafif hafif oluyor dün su gbi akıntım da oldu sancı ile birlikte bunlar belirti olabilir mi bir hafta var reglime
Merhaba bnde de aynı durum var hamıle mısınız ?

Sürekli acıkmak da gebelik belirtisi oluyor mu, yoksa benim pisboğazlılığım mı?

Kızlar daha adetime 12 gün var ama iki gündür kasıklarımda belimde adet olcakmışım gibi sancılar var bugün daha yoğun hissediyorum daha çok sızlıyor göğüslerimde dokundukca acıyor bqcaklarımda sızı çok telefondaki uygulamaya göre 14-22 şubat arası yumurtlama günümdü bi kaç defa değerlendirdik sizce geç yumurtluyor olabilir miyim bu kadar erken bi hamilelik belirtisi olacagını düşünmüyorum ama yumurtlama zamanında bel ağrısı hiç okumadım sizce neden fikri tecrübesi olanlar lütfen yorum yaparmısınız

Kızlar daha adetime 12 gün var ama iki gündür kasıklarımda belimde adet olcakmışım gibi sancılar var bugün daha yoğun hissediyorum daha çok sızlıyor göğüslerimde dokundukca acıyor bqcaklarımda sızı çok telefondaki uygulamaya göre 14-22 şubat arası yumurtlama günümdü bi kaç defa değerlendirdik sizce geç yumurtluyor olabilir miyim bu kadar erken bi hamilelik belirtisi olacagını düşünmüyorum ama yumurtlama zamanında bel ağrısı hiç okumadım sizce neden fikri tecrübesi olanlar lütfen yorum yaparmısınız

Kızlar iyi geceler sizden bir fikir almak için geldim adetim 3 gün gecikti dün erken hamilelik testi aldım ama tek çizgi çıktı ama benim adetim gününde gelir önce gelir sonra gelmez geçmez yani hiç gününü hamilelik belirtileri var kasıkta ağrı göğüs hassasiyeti haksızlık sürekli uyuma istediği böyle olup sonuç alan oldu mu yazarsanız sevinirim ☺️
Bu arada Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah 🤲🏻 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻

Kızlar günaydın . Benim 20 şubatta reglim bitti bu sabah pembe kahverengi gibi birşey geldi ama kırmızı değil bu nedir neden olur bilen varmı

Back