- 8 Ağustos 2023
- 403
- 103
- 23
- 27
Naptın test yaptın mı canımmKana gitmem ya bir kere gittim ondada çok büyük hayal kırıklığı yaşamıştım çok belirgin çift çizgi görene kadar gitmem galibainşallah bakalım hayırlısı
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naptın test yaptın mı canımmKana gitmem ya bir kere gittim ondada çok büyük hayal kırıklığı yaşamıştım çok belirgin çift çizgi görene kadar gitmem galibainşallah bakalım hayırlısı
![]()
Yaptım canım negatifNaptın test yaptın mı canımm
Hayırlısı bakalım benim de 4 gün var daha. Mide yanmam başladı şimdi. Dudakta uçuk ayaklar buz gibi kasık hafif ağrı az akıntı ile 4 gün kaldıYaptım canım negatif![]()
Ben de de benzer belirtiler var sağ kasığım çok ağrıyor bel ağrısı bir de yoğun akıntı geliyor 4 gün gecikti. Regle 8 gün kala tan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı. Yarın kan testi yaptırsam çıkar mı acaba. Evde yaptığım testlerden sadece artımedde pozitif çıktıHayırlısı bakalım benim de 4 gün var daha. Mide yanmam başladı şimdi. Dudakta uçuk ayaklar buz gibi kasık hafif ağrı az akıntı ile 4 gün kaldı![]()
En son ne zaman yaptın? Ben şimdi dayanamadım yaptım da negatifBen de de benzer belirtiler var sağ kasığım çok ağrıyor bel ağrısı bir de yoğun akıntı geliyor 4 gün gecikti. Regle 8 gün kala tan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı. Yarın kan testi yaptırsam çıkar mı acaba. Evde yaptığım testlerden sadece artımedde pozitif çıktı![]()
Hayırlısı bakalım inşallah gebelik olur canim benimde 2 gün var benimde ayaklarım buz gibi zor isiniyorum uyku falanda bastırıyor ama psikolojikte olabilir. Kalça kemiğim de hala ağrıyor ama ben artık hepsini regl belirtisi olarak görüyorum hamilelik belirtisi diye bişey yok benceHayırlısı bakalım benim de 4 gün var daha. Mide yanmam başladı şimdi. Dudakta uçuk ayaklar buz gibi kasık hafif ağrı az akıntı ile 4 gün kaldı![]()
aynen öyle. tek seferde hamile kalanlar geliyor aklıma etrafımda çok var. Sonra kendine gel diyorum isyan yok diyorum..Hayırlısı bakalım inşallah gebelik olur canim benimde 2 gün var benimde ayaklarım buz gibi zor isiniyorum uyku falanda bastırıyor ama psikolojikte olabilir. Kalça kemiğim de hala ağrıyor ama ben artık hepsini regl belirtisi olarak görüyorum hamilelik belirtisi diye bişey yok benceyoksa her ay aynı şeyleri sil baştan yaşıyoruz. Ya psikolojik ya da normal yani bunları yaşamam diyorum skildim
Bende öyle hiç sormaaynen öyle. tek seferde hamile kalanlar geliyor aklıma etrafımda çok var. Sonra kendine gel diyorum isyan yok diyorum..
Kesinlikle. Bir gün ben de pozitifi görmek istiyorumBende öyle hiç sormaister istemez üzülüyoruz ya elden bişey gelmiyor
İnşallah rabbim hepimize nasip etsin tez vakitteKesinlikle. Bir gün ben de pozitifi görmek istiyorum
Dün yaptım negatif çıktı normal kaset testte ama hiç çekmediğim ağrılar çekiyorum nasip bakalım 5 yıllık evliyim ben de. İçime düştü sevgisi inşaallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebelerimizi Amin :)En son ne zaman yaptın? Ben şimdi dayanamadım yaptım da negatif5 gün var daha ama
İnşallah ya. 5 yıl da çokmuş ben 1 yıl 9aylık evliyim. 7 aydır bekliyorum ben. Şu an midemde öyle bir ağrı yanma var ki anlatamam ama negatif işte. Hayırlısı. Çok yoruldumDün yaptım negatif çıktı normal kaset testte ama hiç çekmediğim ağrılar çekiyorum nasip bakalım 5 yıllık evliyim ben de. İçime düştü sevgisi inşaallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebelerimizi Amin :)
Hayırlısi olsun inşallah bu ay olmadıysa diğer ay supriz olarak gelir inşallah üzülmeBen de kırmızıları gördüm çok üzgünüm gerçekten bu ay çok ümitliydim bütün paramı testlere harcadım çift çizgi görürüm diye![]()
Amin çok teşekkür ederimHayırlısi olsun inşallah bu ay olmadıysa diğer ay supriz olarak gelir inşallah üzülme![]()