Beta HCG 0.05 çıktı kanda...Regle 2 gün kaldı. Uyku hâli. Gece de gündüz de uyuma isteği . Absurd duygusal ruh hâli ... 4 şubat ilişki bat 21 Şubat . Gebelik olabilir mi ya. Keşke gecikmeyi beklemeden anlayabilsek test yapmaktan negatif çıkarsa diye korkuyorum
Aaay çok sevindim canım hayırlı olsun!! sağ sağlım kuçağına almaya nasip etsin Allahımheyecanıma yenik düştüm 2 tane kaset test aldım pozitif çıktıAllah isteyen herkese nasip eder inşallah
Amin inşallah canımAaay çok sevindim canım hayırlı olsun!! sağ sağlım kuçağına almaya nasip etsin Allahımamin inşallahhh
Geç döllenme de olabilir ama olmayabilirde hayırlısı olsun canım beklemekten başka yapacak bir şey yokBeta HCG 0.05 çıktı kanda...
o ne demek ki bilmiyorum geç döllenme?Geç döllenme de olabilir ama olmayabilirde hayırlısı olsun canım beklemekten başka yapacak bir şey yok
Yani yumurtlaman sandığından daha geç olmuş olabilir bu yüzden yerleşme vs daha geç olabiliro ne demek ki bilmiyorum geç döllenme?
Bende de aynı belirtiler var adetimede 11 gün varKasiklarim cok agriyo
Belim hafif ama o normaldede agrir bilemedm
Alt karnim agriyo
Bazen rahimden biraz agrim oluyor
??? Acaba belirti olablrmi
Adetime bir hafta var daha :/
Ben gec yumrtladm oyuzden adetime 7 gun var ama daha kucuk cikblr hamilelgm tutrsa bakalim gitgide belrtilrrmz artar ins da hamikeyizdirBende de aynı belirtiler var adetimede 11 gün var
Benimde daha bugün belirtilerim başladı sırt ağrısı, bel ağrısı kasıklarda batma oluyor ara ara. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah dua edicem sana daBen gec yumrtladm oyuzden adetime 7 gun var ama daha kucuk cikblr hamilelgm tutrsa bakalim gitgide belrtilrrmz artar ins da hamikeyizdir
Kasiklarda batma bnm hamileligimde en ayirt edici belirtimdi birde bel agrisiBenimde daha bugün belirtilerim başladı sırt ağrısı, bel ağrısı kasıklarda batma oluyor ara ara. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah dua edicem sana dabi gelişme olursa yaz bekliyorum
İlk kimyasal gebelik geçirdiğimde benimde hiçbir belirtim yoktu ve beklemediğim bi anda oldu. Üstünden 10 Ay geçti ve hala gebelik yok. Şimdi en ufak bir belirtide insan hamile gibi hissediyor kendini aslında yaptığımız yanlış beklediğin zaman olmuyor çünkü. Umarım bizi anlayabilmişsinizdirIyı geceler benım ıkı kızım var ve ıkı hamılelıgımde de hıcbır belırtı yasamadım.ne bel ne kasık ne karın ne sırt agrısı ne gogus hassasıyetı ne akıntı…hıcbır sey…cok kısısel bır durum belırtıler yanı.su agrım var hamılemıyım yada yok hamıle degılım yıne demek cok dogru gelmıyor bana.tek zorunda oldugumuz sey zamanını beklemek.bat tarıhını beklemek hatta yapabılıyorsak o gunu gecmek…umutla gonlunuzden ne gecıyorsa o o olsun ıns
merhaba belki erkendir bence birde sabah ilk idrarla normal kaset test yapin erken gebelik testleri yanlış ciktigini cok okudumMerhaba kızlar
Bir şey sormak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim ne yapacağımı bilemedim.
Son adet tarihim 22 ocak başlangıcı
Biz ilk korunmasız ilişkimizi 12 şubat ta yaşadık.
19 şubatta adet olmam gerekiyordu ama 3 gün geçti dün ve bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.
Adet belirtilerim yok. Göğüs uçlarım biraz hassas, kasık batması ve şişlik var.
Sizce durum nedirbenim gibi bu durumu yaşan var lütfen fikir verip yardımcı olursanız çok sevinirim
Aaa bilmiyordum yine erken gebelik testi aldımmerhaba belki erkendir bence birde sabah ilk idrarla normal kaset test yapin erken gebelik testleri yanlış ciktigini cok okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?