Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ah biz kadınlar. dün adet görmem lazımdı adetim hiç günü geçmez sabit 28 günde bir olurum. bekleyeceğim göğüs ağrısı kasık batması var bu sefer sivilcelenmedim ve şimdiye kadar bacaklarım hiç ağrımazdı bu sefer hissedilir derecede ağrıyor.çok sık idrara çıkıyorum ama havalar serin ondanda çıkıyor olabilirim.sabahın 4 buçuğunda göğsümün üstüne nasıl yatmışsam nefes aldırmayacak derecede ağrıdı 6 senelik evliyim ve rahatsızlığımdan dolayı 5 senedir oruç tutamuyordum bu sene tuttum tüm sıkıntılarım geçti çok şükür Rabbim hepimizin duasını kabul etsin hayırlısından sağlıklısından herkese evlat versin

Kızlar geçen ay bebek denemelerine başladık. Beklenen adet tarihim 16 mayıstı. Öncesinde ve sonrasında testler yaptım hep negatifti. 5 gün gecikince kan testi yaptırdım gene negatif. 11 gün gecikince doktora gittim. Bana bir sorun olmadığını sol kasığımda sönmeye başlamış basit bir kist olduğunu ama onunda hamileliğe engel olmayacağını söyledi. Bugün tam olarak 17 günlük bir gecikmem var. Benim sorum benim gibi olup hamileliğini öğrenen var mı acaba. Kasıklarımda ağrı var, göğsüm arada sızlıyor ve uçları morarmış gibi ağrıyor. Sarı akıntım var. Olabilir mi sizce

Kızlar ovülasyon testiyle takip yaparak günleri değerlendirdik ancak ilişkiden sonra kasık batmaları ve alt karın ağrısı hiç geçmedi, ilişkiden sonra 12. Gün ve devamında uykumu alamama ve sürekli uyuma isteği oluşmaya başladı hala devam ediyor göğüslerim dolgun ve yanarcasına bir ağrı var ama işin garibi kasık ve karın ağrılarım geçti adetime 4 gün var ve adet ağrısı falanda yok uyandığım anda baş ağrısıyla uyanıyorum sadece ve hep midem kazınıyor test için erken kendimi ümitlendirmek de istemiyorum ama bu tarz belirtiler yaşayıp adete yakın belirtisi kalmayan ama hamile olduğunu öğrenen var mı merak ettim

Benimde adet günüm bugün üç gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ama göğüslerim yanıyor gibi acıyor ara ara etrafında benekler var mide bulantım da oluyor arada ruh halimde dengesiz Karnım çok ağrıyor kramp giriyor sol Tarafıma yumurtlama gününde ilişki oldu içimde hala umut var ya sizdede böyle belirtiler oldumu

Evet canım ya bnm de yumurtlama gününü değerlendirdik bulantım olmadı ama alt karın ve kasık ağrım çok oldu ama adete 3 gün kaldı tüm ağrıladım kesildi gögüslerimde değişiklik var uç kısmında sivilce gibi bezeler birde rengi morarmış gibi değişik adet zamanı böyle olmazdı kendimi normalde de takip eden biriyim çünkü ama bulantı yok bende inşallah hayırlısı olur nasip herşey bakalım ben gecikme yaşamadan test yapmak istemiyorum ümitlenmim diye ama beklenti de yok değil sağ kasığımda da ara ara batma oluyor garip bir his bakalım bekleyip görelim

Ben adet belirtilerini çok yaşadığım için ayırt edemiyorum

Kızlar merhaba çok yardıma ihtiyacım var adetime bir hafta kala silik çizgi cıktı hamileyim sandım sonra bir hafta gecikti ve pıhtılı kanamalı adet gördüm şimdide elimle arada yokluyorum şiş gibi içerisi Bi yumusaklığa çarpıyor kanamam bittikten beri 10 gündür test yapıyorum negatif cıkıyor silik dahi değil sizlerin vajina içi yumurtlama döneminde nasıl karnım çok ağrıyor ishalim 2 haftadır ve üst karnım şiş gibi mantar mı desem bilemiyorum 1 bucuk aylık olucaktı su an testte cıkar değil mi

Selamlar hepinize
Regli tarihim 2 haziran aslında bugun pembe leke geldi peçeteye sildikçe
Bende adet öncesi böle şeyler olmaz ama
Resim koysam bakarmısınız anlayan varsa bidahaki testi ne zaman yapmalıyım ? Birde hepsinde çizgi var aslında resmde görünmüyor

Eklentiler

• ED5961B4-26E5-496A-83C6-68613C4D49A2.jpeg
    51,2 KB · Görüntüleme: 102
Bende goruyorum ikinci cizgiyi silikte olsa herzaman bir şans vardir yani bence var gebelik ama regl doneminde 1gun sobra tekrar yap bakalim koyulasma olucak mi hayirlisi olsun simdiden

Günaydın
Testlerde şunu anladım arkadaşlar bu çizgiler hep sonradan çıktı yani bi saat sonra buda
Yanlış yanı 5 dk içinde ne çıkarsa o doğru
Bu resimleri attıktan sonra regli oldum
Tüm belirtilerde vardı yani olmadı

Adet olacak gibi çok ağrınız varmıydı

Kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin

Canım pintili adet gördüysen ve normal adetinden daha yoğunsa bebeğin tutunamamış olabilir bu normal bir durum. Testin 3-5 dk içinde mi çift çizgi çıkmıştı ? Eğer uzun süre bekledikten sonra çizgi çıktıysa onu ciddiye almıyoruz.
Vajinana parmak da dahil olmak üzere yabancı bir cisim sokma canım. Ortada bir problem yokken sağlık sorunları yaşarsın.
Ben her ay bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum %100 hamileyim dediğim zamanlar da oldu ama sonu hep hüsran. O nedenle kendini dinleme akışına bırak. Hâlâ şüphen oluyorsa da git kanda bhcg baktır en garanti sonucu sana o verir bizler değil...

Canım son durum ne ?
Bugun şu fiyst olarak en yüksek olanlardan aldım kapağı kapatılan kesin sonuç verilen negatif cıktı canlar. Silik çizgiyi kanamam olmadan önce gördüm canlarım kanama sonrası hep negatif. Olsa cıkardı heralde bu testlerde kan vermek istemiyorum durumlar iyi gibi gözükse de hastaneler hala tehlike taşıyor korona konusunda

Kızlar bat 30 mayıstı. Hâlâ olmadım. 1 haftadır göğüslerim acıyor uçları dahil. Öncesinde uçlarında acı hatırlamıyorum. Dün otururken ayağa kalkarken karnıma felaket bi sancı girdi sanki bisey battı gibi. Bunun dışında başka bi belirtim yok. Uzun süredir istiyoruz olmuyor idrar testi yapsam sonuç çıkar mi hep 1 hafta sonra çıkar diyor internette. Daha önce yapıp hüsrana uğradigim içinde korkuyorum

Hayırlısı olsun canım. Rabbim gönlüne göre versin insAllah aynen gitme bence de ne olur ne olmaz.

Canım regl gününden en az 1 hafta geçmesini bekle. Eğer hâlâ olmuyorsan test yap. Rabbim gönlüne göre versin insAllah

Adetin kanamasiz az lekelenmeli 1. Gunu 5. 6. Gunu ve 7. Gunu birilikteliklerinden sonra bugun ozellikle sag sol tarafimda cok siddetli degil agrilarim oldu basim agridi ve donuyor 2 gundur bugunde agri esliginde cok az cok hafif mide bulantim var sizce sebebi nedir gebelik olusumu olabilirmi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…