Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

A aLina_ Zeze92 Canlarım sonuç 1.20 negatif yarın tarlusal alıp hemen başlıyorum bir an önce reglim gelir inşallah
Kuzum benim üzülme sakın zaten biliyorum diyordun negatif olduğunu , iyi oldu test yaptırdığın . Tarlusal iç bir de ovülasyon testini aldığımız kadın var ya o adeti gecikenler için bir masaj yayınlamış . Bir Gebenin Günlüğü youtube de var onu yap istersen

A aLina_ Zeze92 Canlarım sonuç 1.20 negatif yarın tarlusal alıp hemen başlıyorum bir an önce reglim gelir inşallah
Başla kuzucum inşAllah çabucak sökülür adetin... hiç mi hiç üzülme adet olamamak zaman kaybından başka bişe değil adetini ol mis gibi sonra çalışmalara devammmm Rabbim tez zamanda bebişlerimizle emanetlerimizle kavuştursun bizi inşAllah

Yok kuzum inan hiç üzülmedim zaten bizde bu ay doğru düzgün değerlendiremedik tarlusala başladım o masajida deneyeceğim kuzucum ❤

Yok kuzum hiç üzülmedim zaten bu ay doğru düzgün değerlendiremedik dediğin gibi bir an önce sökülüp çalışmalara başlamak istiyorum Amiin amiin amiiin kuzummm❤❤

Yok kuzum hiç üzülmedim zaten bu ay doğru düzgün değerlendiremedik dediğin gibi bir an önce sökülüp çalışmalara başlamak istiyorum Amiin amiin amiiin kuzummm❤❤
Ennnn koccamanındannnn amiiiinnnnn❤❤❤ benim de vücut ısım düşüyor sanırım adet olucam yine Hakk'tan hayırlısı artık varsa gören O bilen O...

Umarım çektirmemişsindir

Merhaba arkadaşlar gebelik istiyorum ovulasyon testi kullandım bu ay, adetime 2 gün kala erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı sizce hamilemiyim ve bidahaki gebelik testini kaç gün sonra yapayım ?

Kızlar bugünkü testlerim.. Sanırım bu ay da hüsran LH 'ın rengi de iyice açılmış umut hiç yok kırmızıları bekliyorum artık Zeze92 CccEee

Merhaba arkadaşlar gebelik istiyorum ovulasyon testi kullandım bu ay, adetime 2 gün kala erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı sizce hamilemiyim ve bidahaki gebelik testini kaç gün sonra yapayım ?
Canım erken gebelik testinden yapacaksan 2 3 gün sonra tekrarla koyulaşacak mı çizgi ona bak. Eğer çizgin koyulaşırsa git kanda bhcg baktır . Umarım test bozuk değildir ve bebeğin seninlediiiiiirrr

Canım erken gebelik testinden yapacaksan 2 3 gün sonra tekrarla koyulaşacak mı çizgi ona bak. Eğer çizgin koyulaşırsa git kanda bhcg baktır . Umarım test bozuk değildir ve bebeğin seninlediiiiiirrr
Inşallah rabbim isteyen herkese versin

Umudunu kaybetme sakın:) ovulasyon testi mi kullanıyorsun
Yumurtlama zamanlarımda kullanmadım dr kontrolünde takip ettim yumurtalarımı. Ovulasyon testini sadece LH hormon takibi için kullandım gebelikte bu hormon artıyor demişlerdi ama benim testim zamanla silikleşti. Hiç umudum kalmadı inan... Bhcg de negatif adet olmam gereken günlerdeyim o nedenle de umudum kalmadı

Hadi ya üzülmeyin nasip ne zamansa o zaman olur ne zamandan beri istiyorsunuz

Eki Görüntüle 2641215

Kızlar bugünkü testlerim.. Sanırım bu ay da hüsran LH 'ın rengi de iyice açılmış umut hiç yok kırmızıları bekliyorum artık Zeze92 CccEee
Kuzum benim Allaha şükür kalbinde inanç olan insanlarız senin de dediğin gibi Allahtan hayırlısını diliyoruz belki bu ay olsaydı da hayırlı veya sağlıklı bir gebelik olmayacaktı belki önümüzdeki ay sevindirecek bizi Rabbim Ne olur sende üzülme

Kendimi salsam hüngür hüngür ağlarım ama salmicam. Rabbim veriyorsa bir hayır vermiyorsa bin hayır aramak lazımmış.... daha bitmemiş sınavımız demekki.... rüyalarımda görüyorum o da yetiyor ne mutlu eminim ki eninde sonunda tadacağız bu güzel duyguyu Allahım neyi ne kadar istediğimizi en iyi bilendir ben O 'na bıraktım gözümden 1 damla yaş akıtmicam... Ve güzel yüreğinden öpüyorum canım eşekten düşenin halini eşekten düşen anlarmış etrafımızdaki senelerce tanıdığımız anlayışsız insanlara baak bir de burda 2 3 aydır birbirini tanıyan insanların birbirine verdiği desteğe bak. Canı gönülden diliyorum Allah razı olsun ne muradın varsa versin insAllah kuzummm❤

Ah benim canımın içi seni ve Zeze92 'yi gerçekte de tanımayı o kadar çok isterdim ki birbirimize sosyal bir platformda can olduk yoldaş olduk birde gerçekte yanyana olsak heralde mahşerin 3 atlısı olurduk
Rüyalarımızda yaşadığımız o mükemmel duyguyu gerçekte de yaşamayı ne kadar istediğimizi bilen bir Rabbimiz var hamd olsun Ve yaşatacak eminim en kısa en hayırlı zamanda yaşatacak..Iste o zaman o anlayışsız,düşüncesiz ve pis kalpli insanları ne gözümüz görecek ne kulağımız duyacak ❤
Amiiin kuzum benim Rabbim seninde o tertemiz kalbine göre hayırlı muradını versin buradan bize "kızlaaaaaar teyze oluyorsunuz" yazacağın günü sabırsızlıkla bekliyorumm

Senle ayniyiz azcik belirtim vardi umutlandim ovulasyon testimde seninle ayni test yaotim negatif cikti umut kalmadi beninde 4gun var reglime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…