- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.631
- 248
- 36
Ilk gebeligimde 9. Gün yapmıştım.. şimdide beklesem diyorum ama sabredemiyorumCanım regl gününden en az 1 hafta geçmesini bekle. Eğer hâlâ olmuyorsan test yap. Rabbim gönlüne göre versin insAllah❤
Silik bi çizgi görüyorum sanki Hayırlı Olsun
Arkadaşlar ben geçen gün yazmıştım bu ay her zamankinden garip hissediyorum diye bugünde adet günüm ben dayanamayıp test yaptım yarım saat içinde bukadar çizgi belirdi şuan bu beklemiş hali tabi ama şimdide tam adet günüm ve hafiften adet oldum sanki testi erken yaptığım için mi silik yarım saat beklediği için mi böyle çıktı adet günü üstüne görme olur mu konuyla ilgili fikri olan yardımcı olabilir mi
İnşallah hayırlısıdır canım ama bu ay hep farklı gidiyor anlam veremiyorum yarım saat içinde böyle olduğu için dikkate almasam diyorum emin olamıyorum sabah testi yaptım öğlen lekelenmem başladı tam bat günüm bugündü sabırsızlık yaptım şimdi kafamda deli sorularSilik bi çizgi görüyorum sanki Hayırlı Olsun
Adetin nasilki leke tarzında mi yoksabaya geliyormuArkadaşlar ben geçen gün yazmıştım bu ay her zamankinden garip hissediyorum diye bugünde adet günüm ben dayanamayıp test yaptım yarım saat içinde bukadar çizgi belirdi şuan bu beklemiş hali tabi ama şimdide tam adet günüm ve hafiften adet oldum sanki testi erken yaptığım için mi silik yarım saat beklediği için mi böyle çıktı adet günü üstüne görme olur mu konuyla ilgili fikri olan yardımcı olabilir mi
Kahverengi çamur gibi çok değil ama üstüne görme gibi damla damla da değil herkes üstüne görme için çok açık pembe damla damla gelir yazmış bnm ki öyle değil amaAdetin nasilki leke tarzında mi yoksabaya geliyormu
Beklemeniz gerekir daha çok az geçmiş üzerindenAdetin kanamasiz az lekelenmeli 1. Gunu 5. 6. Gunu ve 7. Gunu birilikteliklerinden sonra bugun ozellikle sag sol tarafimda cok siddetli degil agrilarim oldu basim agridi ve donuyor 2 gundur bugunde agri esliginde cok az cok hafif mide bulantim var sizce sebebi nedir gebelik olusumu olabilirmi sizce
Aynen canım zaten gebe olmus olsam bir bucuk aylık olacaktı bu zamanda da gögüsler den belli olurdu dolgunlaşır acırdı yani değil mi benimkiler kendinden geçmiş sönmüş durumdalarHayırlısı olsun canım. Rabbim gönlüne göre versin insAllahaynen gitme bence de ne olur ne olmaz.
Bence sabret bekle anlarsın bikac güne zaten. Erken davrandın test yaparak ben 4 gün geciktim bekliyorum halaKahverengi çamur gibi çok değil ama üstüne görme gibi damla damla da değil herkes üstüne görme için çok açık pembe damla damla gelir yazmış bnm ki öyle değil ama
Ben reglime bir hafta kala yapmıştım silik çizgi ile anlamıştım kızlar ama siz bekleyin isterseniz. Peki büyük gebelik lerde bir bucuk aylık kadar olanlarda testte çıkmama durumu var mı 10 tane yaptım ama adetten sonra çıkmadı kimyasaldı sanırımBence sabret bekle anlarsın bikac güne zaten. Erken davrandın test yaparak ben 4 gün geciktim bekliyorum hala
Aynen sabırsızlık yaptım kendi kendimi şüpheye düşürdüm inşallah seninde kabul olmuş duan vardır içinde hayırlı haberlerini bekliyorumBence sabret bekle anlarsın bikac güne zaten. Erken davrandın test yaparak ben 4 gün geciktim bekliyorum hala
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah, bnm de ilk o yüzden bende pek bilgi sahibi değilim. Ama inşallah Rabbim yüzümüzü güldürürBen reglime bir hafta kala yapmıştım silik çizgi ile anlamıştım kızlar ama siz bekleyin isterseniz. Peki büyük gebelik lerde bir bucuk aylık kadar olanlarda testte çıkmama durumu var mı 10 tane yaptım ama adetten sonra çıkmadı kimyasaldı sanırım
Benimki pembe ile baslamıstı azdı sonra birden adete dönüştü 2. Gün bekleyin bakalım ne olucakKahverengi çamur gibi çok değil ama üstüne görme gibi damla damla da değil herkes üstüne görme için çok açık pembe damla damla gelir yazmış bnm ki öyle değil ama
Ben tam adet gördüm testlerim adetten sorma hep negatif ama karnım falan şiş bilmiyorum umarım öyle bebek dayanamaz ki o kadar kanamaya benimki pıhtılı ve coktu 2. Günden sonra Bi tanede büyük Bi pıhtı düştüArkadaşlar ben geçen gün yazmıştım bu ay her zamankinden garip hissediyorum diye bugünde adet günüm ben dayanamayıp test yaptım yarım saat içinde bukadar çizgi belirdi şuan bu beklemiş hali tabi ama şimdide tam adet günüm ve hafiften adet oldum sanki testi erken yaptığım için mi silik yarım saat beklediği için mi böyle çıktı adet günü üstüne görme olur mu konuyla ilgili fikri olan yardımcı olabilir mi
Benim şuan hala artış yok ama adet ağrısı gibi çok hafiften ağrı hissesiyorum galiba bende adet olucam, bakalım hakkımızda hayırlısı son durumu yazarım buraya. Nasip diyelimBen tam adet gördüm testlerim adetten sorma hep negatif ama karnım falan şiş bilmiyorum umarım öyle bebek dayanamaz ki o kadar kanamaya benimki pıhtılı ve coktu 2. Günden sonra Bi tanede büyük Bi pıhtı düştü
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşaAllah❤Bugün test yaptım hamileyim arkadaşlar
Amin canım amin Rabbim kimseye aratmasin inşallah. Belirtilerim adetten 1 hafta önce göğüslerimde ağrı başladı sinirlilik durumum da vardı ama bunlar her adette yaşadığım şeyler, sadece tek fark göğüs uclarimda çok acıyordu. Bide iki gün önce karnında batma oldu çok şiddetli. Bugün 5 gün oldu gecikeli bikac saat önce yaptım sonuç pozitifHayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşaAllah❤burada böyle haberler görünce çok mutlu oluyorum darısı bekleyen herkese. ⚘ belirtilerin var mıydı canım bir de testi ne zaman yaptın günün geçince mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?