- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.631
- 248
- 36
Bugün test yaptım hamileyim arkadaşlar
Çok sevindim tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBugün test yaptım hamileyim arkadaşlar
Teşekkür ederim darısı inşallah senin basinaÇok sevindim tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canim basta hayirli olsun senin adina cok sevindim darisi biz bekleyenlere insallah. Ama bir sey merak ediyorum ne kadar zamandir deniyordunuz.Teşekkür ederim darısı inşallah senin basina
Hani çok saymadım ama 2 seneye yakindir korunmuyorduk. Kızımda 1.5 senede oldu.. Amin inşallahCanim basta hayirli olsun senin adina cok sevindim darisi biz bekleyenlere insallah. Ama bir sey merak ediyorum ne kadar zamandir deniyordunuz.
Ne mutlu sana o zaman canim saglikla gelsin insallahHani çok saymadım ama 2 seneye yakindir korunmuyorduk. Kızımda 1.5 senede oldu.. Amin inşallah
Amin size de nasip etsin Allah inşallah en kısa zamanda.Ne mutlu sana o zaman canim saglikla gelsin insallah
canım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
Merba benim aşırı bir halziligim var surkli uyma isteğim Bi yorgunlukugum var ve adet olacakmışım gibi sanclarim var bacak ağrım bel ve kasiklarim aşırı agri yapiyo adetime 5 gun var ama ben sanki oldum olacakmışım gibi ağrılarım var 2 hafta geçti üzerinden test yaptm negatif ckti hiç böyle olmazdı ama ağrılarım var ve çok halziligim var sizce neden olabilirsevdam eger bacaklarin agriyorsa vede gögüslerinde asiri agri varsa hamilesindir bende ayni oldum adetim gelcek sandim ama gelmedi
Merhaba hanımlar adetime 2 gün var ve beyaz hafif uzayan kıvamlı akıntım var. (Zaten bu ay sürekli akıntım vardı hiç kesilmedi ) ovulasyon testi yaptım yumurtlamami diye oda değil sizdlce hamilelik belirtisi olabilir mi yaşayan var mı?
Merhabalar ...Bende Cok okudum bu forumlari o yuzden sizlere yardimci olabilmek icin de hep dikkatli vucudumu inceledim ...Butun belirtilerimin oldugu zamanlar hamile degildim ...Bu ay hicbir belirtim yoktu uhtimal vermiyordum ama testim bugün Positif cikti ...Cok dusunmemeye Calisin derim ...İlla Belirti aricak olsam emin olmamakla beraber sanirim her hamilelegimde göguslerimjn halkalari biraz genisledi ....dis etlerim hassaslasti ...dollenmeden sonraki iki gun sol gögsümun ucun kasinti ve ani ruh defisikliklerim oldu ..cok cabuk sinirleniyordum .yada film izlerken salya sümük . Ama normaldede filmelrde aglayan biriyim ...ama bunlar illa belirti aramak icin dusundugumde ..hepsinin baska nedenleri olma ihtimali yüksek .Asabiyetim beni dinelmeyen cocuklarim icin ,adetime 4 gün var .Bugun eglence icin test yaptim cok keyif aliyorum test yapmaktan .Pozitifi gorünce cok sasirdim ..Darisi basiniza ..Ne midem bulandi ne kendimi yorgun hisetttim nede goguslerim şişti yada acidi ....Herkese Allah zamninda saglikli ve kismetiyle Bebekler versin .Amin.
Bu arada adet 1 hafta öncesi baslayan Adet.öncesi sendromu gece terlemelerim durdu sanki ....
Benimde sürekli göndğimin alt kısmı sağ ve sol tarafıma ağrı vuruyorArkadaşlar belirti olarak böbrek ağrısı gibi Bi ağrı çeken oldumu ara ara. Önce sağ yanım sonra sol yanım olmak üzere ara ara tatlı Bi sancısı oluyor göbek deliğimin hemen üstüne Bi ağrı giriyor. Bide vajinanda hafif yamalar oluyor ara ara. Saçma ama merak ettim. İnsan kendini dinleyince hep Bi tarafları ağrırmiş doğruymuş valla.
Göbeğinizin mi ?Benimde sürekli göndğimin alt kısmı sağ ve sol tarafıma ağrı vuruyor
Göbeğimin alt kısmı kasık diyorum ama bi bitarafa bi diğer tarafa sürekli ağrı giriyo sancı gibiGöbeğinizin mi ?
Kasiksa belki Bi ihtimal olabilir. Ama benim bildiğin yanlarım agriyo arka kısma da vuruyor bazen şu zamana kadar oyle Bi ağrı yaşamadım bu ay korunmayı bıraktık böyle biseyle karşılaştım merak ettim.Göbeğimin alt kısmı kasık diyorum ama bi bitarafa bi diğer tarafa sürekli ağrı giriyo sancı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?