Ahhhh ben de öyle güzel yürekli kuzummAh benim canımın içi seni veZeze92 'yi gerçekte de tanımayı o kadar çok isterdim ki birbirimize sosyal bir platformda can olduk yoldaş olduk birde gerçekte yanyana olsak heralde mahşerin 3 atlısı olurduk
Rüyalarımızda yaşadığımız o mükemmel duyguyu gerçekte de yaşamayı ne kadar istediğimizi bilen bir Rabbimiz var hamd olsunVe yaşatacak eminim en kısa en hayırlı zamanda yaşatacak..Iste o zaman o anlayışsız,düşüncesiz ve pis kalpli insanları ne gözümüz görecek ne kulağımız duyacak ❤
Amiiin kuzum benim Rabbim seninde o tertemiz kalbine göre hayırlı muradını versin buradan bize "kızlaaaaaar teyze oluyorsunuz" yazacağın günü sabırsızlıkla bekliyorumm
Kırmızıları görmediğin sürece umudunu yitirme canımSenle ayniyiz azcik belirtim vardi umutlandim ovulasyon testimde seninle ayni test yaotim negatif cikti umut kalmadibeninde 4gun var reglime
Amin insallah vardir dua ediyorum 5yasinda bir kizim var oda ediyor kardesim olsun diyeKırmızıları görmediğin sürece umudunu yitirme canımbelki geç döllenme oldu bunu biz bilemeyiz ama Rabbim biliyor O 'na sığın O 'na dua et ❤
KuzularımmAh benim canımın içi seni veZeze92 'yi gerçekte de tanımayı o kadar çok isterdim ki birbirimize sosyal bir platformda can olduk yoldaş olduk birde gerçekte yanyana olsak heralde mahşerin 3 atlısı olurduk
Rüyalarımızda yaşadığımız o mükemmel duyguyu gerçekte de yaşamayı ne kadar istediğimizi bilen bir Rabbimiz var hamd olsunVe yaşatacak eminim en kısa en hayırlı zamanda yaşatacak..Iste o zaman o anlayışsız,düşüncesiz ve pis kalpli insanları ne gözümüz görecek ne kulağımız duyacak ❤
Amiiin kuzum benim Rabbim seninde o tertemiz kalbine göre hayırlı muradını versin buradan bize "kızlaaaaaar teyze oluyorsunuz" yazacağın günü sabırsızlıkla bekliyorumm
kuzum deme öyle hiç belli olmaz ovülasyon çok net sonuç vermiyor üzülmeEki Görüntüle 2641215
Kızlar bugünkü testlerim.. Sanırım bu ay da hüsranLH 'ın rengi de iyice açılmış umut hiç yok kırmızıları bekliyorum artık ❤ Zeze92 CccEee
Yaa ne güzel canım hiç sıkma canını bak bir evladın olmuş büyümüş bile maşaAllah minik sıpanın da elinden bişe gelmiyor ki zamanı gelince düşücek karnına inşAllahAmin insallah vardir dua ediyorum 5yasinda bir kizim var oda ediyor kardesim olsun diye
İnan ben de öyleyim ama kendimi salmıyorum Rabbime dua ediyorum bol bol Allahım sana sığındım diyorum ... sen de öyle yap Allaha şükür inançlı insanlarız ... mucizevi yaratıklarız ama çok da aciz yaratıklarız. Rabbimin ol demediğini olduramıyoruz... sabretmekten başka elimizden hiçbişe gelmez kuzucum.. can sıkmak daha çok zarar veriyor sadece bize de değil eşlerimize ve çevremizdeki bizi seven insanlara da zararı oluyor onların da canını sıkıyoruz. Hayatın getirdiği stresi de yaşıyoruz hayat zaten zor bir de biz zorlaştırmayalım kuzummm
İçime su serptin kuzuummkuzum deme öyle hiç belli olmaz ovülasyon çok net sonuç vermiyor üzülme ❤
Canım ben ikinci çizgiyi görüyorum İnşAllah test bozuk değildir. Günden güne testin varsa tekrarlamanı tavsiye ediyorum hayırlısıyla gelsin bebişin inşAllah sanaYarın regl günü sizce var mı
Canım ben ikinci çizgiyi görüyorum İnşAllah test bozuk değildir. Günden güne testin varsa tekrarlamanı tavsiye ediyorum hayırlısıyla gelsin bebişin inşAllah sana❤
Hiç bilmiyorum ki dur bakayım kuzum
Amin rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallahYaa ne güzel canım hiç sıkma canını bak bir evladın olmuş büyümüş bile maşaAllah minik sıpanın da elinden bişe gelmiyor ki zamanı gelince düşücek karnına inşAllah❤
Kabızlık değilde ishal belirtiler arasındaydı diye biliyorum.Merhaba arkadaslar bende 3 gündür kabızlık koku hassasiyeti ve kasiklarimda sertleşme ve eğilip kalktıgımda sertleşme olduğu için zorlanma hissediyorum öyle batma yok ama biseyler oluyor gibi oluyor yatınca adetime 5 gün var sizce bunlar belirti mi ??
Bende kabızlık diye biliyorum birde yüzümde sivilceler çıktı normalde adetten 1 gün önce fln bir tane çıkardı şimdi çoklarKabızlık değilde ishal belirtiler arasındaydı diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?