• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Ah benim canımın içi seni ve Zeze92 Zeze92 'yi gerçekte de tanımayı o kadar çok isterdim ki birbirimize sosyal bir platformda can olduk yoldaş olduk birde gerçekte yanyana olsak heralde mahşerin 3 atlısı olurduk 😍
Rüyalarımızda yaşadığımız o mükemmel duyguyu gerçekte de yaşamayı ne kadar istediğimizi bilen bir Rabbimiz var hamd olsun 🤲 Ve yaşatacak eminim en kısa en hayırlı zamanda yaşatacak..Iste o zaman o anlayışsız,düşüncesiz ve pis kalpli insanları ne gözümüz görecek ne kulağımız duyacak ❤
Amiiin kuzum benim Rabbim seninde o tertemiz kalbine göre hayırlı muradını versin buradan bize "kızlaaaaaar teyze oluyorsunuz" yazacağın günü sabırsızlıkla bekliyorumm 🥰🥰😘😘
Ahhhh ben de öyle güzel yürekli kuzumm🥰😍 gerçekten ne güzel olurdu sen nerede oturuyordun kuzum ? Ben osmaniye deyim ❤ Zeze92 Zeze92 Kuzucum sen nerede oturuyorsun? Kızlar sosyal medya kullanıyorsanız mesaj kısmından yazın takipleşelim isterseniz 🥰 Ahhh Rabbim biliyor görüyor ya o insana yetiyor düştüm dediğinde kaldırıyor bittim dediğinde aslında hiçbir şeyin bitmediğini bir şekilde sana gösteriyor ama görmek istersen.... Rabbim bütün bekleyenlere ve anne adaylarına yardım ihsan eylesin insAllah 🤲🏻 ve bolca sabır...

Senle ayniyiz azcik belirtim vardi umutlandim ovulasyon testimde seninle ayni test yaotim negatif cikti umut kalmadi 😔beninde 4gun var reglime
Kırmızıları görmediğin sürece umudunu yitirme canım 🙏🏻 belki geç döllenme oldu bunu biz bilemeyiz ama Rabbim biliyor O 'na sığın O 'na dua et 🤲🏻

Ah benim canımın içi seni ve Zeze92 Zeze92 'yi gerçekte de tanımayı o kadar çok isterdim ki birbirimize sosyal bir platformda can olduk yoldaş olduk birde gerçekte yanyana olsak heralde mahşerin 3 atlısı olurduk 😍
Rüyalarımızda yaşadığımız o mükemmel duyguyu gerçekte de yaşamayı ne kadar istediğimizi bilen bir Rabbimiz var hamd olsun 🤲 Ve yaşatacak eminim en kısa en hayırlı zamanda yaşatacak..Iste o zaman o anlayışsız,düşüncesiz ve pis kalpli insanları ne gözümüz görecek ne kulağımız duyacak ❤
Amiiin kuzum benim Rabbim seninde o tertemiz kalbine göre hayırlı muradını versin buradan bize "kızlaaaaaar teyze oluyorsunuz" yazacağın günü sabırsızlıkla bekliyorumm 🥰🥰😘😘
Kuzularımm CccEee CccEee A aLina_ ben de artık pes edecek duruma geldim vallahi . Bazen yeter artık diyorum zorlamaya gerek yok ne zaman olacaksa rabbim verecektir diyorum ama içim çok acıyo.. inanıyorum ki biz er ya da geç Sevinç’lerimizi de burda paylaşacağız

Amin insallah vardir dua ediyorum 5yasinda bir kizim var oda ediyor kardesim olsun diye
Yaa ne güzel canım hiç sıkma canını bak bir evladın olmuş büyümüş bile maşaAllah minik sıpanın da elinden bişe gelmiyor ki zamanı gelince düşücek karnına inşAllah🥰😍

Kuzularımm CccEee CccEee A aLina_ ben de artık pes edecek duruma geldim vallahi . Bazen yeter artık diyorum zorlamaya gerek yok ne zaman olacaksa rabbim verecektir diyorum ama içim çok acıyo.. inanıyorum ki biz er ya da geç Sevinç’lerimizi de burda paylaşacağız
İnan ben de öyleyim ama kendimi salmıyorum Rabbime dua ediyorum bol bol Allahım sana sığındım diyorum ... sen de öyle yap Allaha şükür inançlı insanlarız ... mucizevi yaratıklarız ama çok da aciz yaratıklarız. Rabbimin ol demediğini olduramıyoruz... sabretmekten başka elimizden hiçbişe gelmez kuzucum.. can sıkmak daha çok zarar veriyor sadece bize de değil eşlerimize ve çevremizdeki bizi seven insanlara da zararı oluyor onların da canını sıkıyoruz. Hayatın getirdiği stresi de yaşıyoruz hayat zaten zor bir de biz zorlaştırmayalım kuzummm🙏🏻

IMG-20200529-WA0059.jpg

9 aylık bebeğim var kazara bi durum oldu. o_O Göğüsler terbiye olmuş olmalı çoktan. Ama oğlum emdikten sonra üç saate göğüslerim dolu dolu oluyor. Normal mi sizce? Birde çok lavabo ihtiyacım varmış gibi ama gidince çok az geliyor. Bunlar belirtiler arasında miydi unuttum da kızlar o_O

Merhaba arkadaslar bende 3 gündür kabızlık koku hassasiyeti ve kasiklarimda sertleşme ve eğilip kalktıgımda sertleşme olduğu için zorlanma hissediyorum öyle batma yok ama biseyler oluyor gibi oluyor yatınca adetime 5 gün var sizce bunlar belirti mi ??

Merhaba arkadaslar bende 3 gündür kabızlık koku hassasiyeti ve kasiklarimda sertleşme ve eğilip kalktıgımda sertleşme olduğu için zorlanma hissediyorum öyle batma yok ama biseyler oluyor gibi oluyor yatınca adetime 5 gün var sizce bunlar belirti mi ??
Kabızlık değilde ishal belirtiler arasındaydı diye biliyorum.

Back