Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Hiç üzülme canım her zaman söylerim adet olabilmek de çok büyük bir nimet geçenlerde TLC Türkiye de izledim 6 7 ay 1 sene adet olamayan insanlar var bu zamanlar hafife alınacak zaman değil biz 3 5 günü dert ediyoruz ama hiç dert etmemeliyiz aslında havalar çok sıcak gidiyor belki de ondan böyle oldu ? Mutlaka etkileyen birşey vardır canını hiç sıkma bolca dua et önemli olan Rabbim istediğimizi veemediğinde de Rabbim e inanabilmek ona el açıp dua etmeyi bırakma yeter gönlündekini sana verecek

Ahh Acelymm bugün hastaneye gittik farklı bir sebeple neyse geldik eve öğlene doğru eşim ise gitti bende uyuyayım biraz dedim baktım zil çaldı ovulasyon testi sipariş etmiştim o gelmiş havalara uçtum tabi Hemen yaptım nasıl olsa sıvı almıyorum ilk idrarda değil diye senin dünkü testin gibi çıktı banyoda bıraktım yattım uyudum.Az önce eşim geldi kalktım kapıyı açıp geri yattım banyoya girdi elini yıkamaya gelmiş bana diyor ki aşkım gördün mü testi çift çizgi çıkmış aşkım çift çizgi diye nasıl uçuyor mutluluktan dedim sakin ol champ o ovulasyon testi Ya çift çizgi işte ne fark eder diyor Kıyamam kız kocalarımıza

Yaaa ben de kıyamamm acaba nasıl tepki vercek çoooo...ookkkkk merak ediyorum herhalde sarılır ağlarız normalde çok ağlak bir insan değildir eşim hatta hiç ağlak değildir ama bi diziden çabucak duygulanır ayy kesin ağlicak hele ben düşününce bile ağlıyorum ama kesin gülmekten kırılıcam o gün bende işler tersine çalışıyor

Biz artık bu kadar beklemenin üzerine senin dediğin gibi kesin kahkaha atacağız ama kocalar salya sümük olacak bak buna eminim

ben yine adet oldum galiba bi lekenme oldu bugun ona benzettim bekliyorum devamini bu ayda bos yani anlicaginiz

Suanlik hic bise yok 1 saat oldu ama adet kanamasini bekliyorum ama gelen gidin bise yok bugunde cok acik pembe gini lekenlenme oldu devami yok
Sonunda dmadete fonecek bu durum galiba benide delirterek donecek simdide oldu kahverengi akinti

Benimde gecen ay olmadi bu ayda reglime 10 gun var geçen ay ki gibi hissediyorum sanirim yok yine, goguslerde hassasiyet var okadar hic bisi hissetmiyorum artik

Suanlik hic bise yok 1 saat oldu ama adet kanamasini bekliyorum ama gelen gidin bise yok bugunde cok acik pembe gini lekenlenme oldu devami yok
Canım bence hemen kan testi yaptır çünkü bu şekilde kafanda soru işaretleriyle kalcaksın adetini daha da etkiler geleceği varsa da gelmez adetin... hayırlı haberlerini bekliyorum

Canım bence hemen kan testi yaptır çünkü bu şekilde kafanda soru işaretleriyle kalcaksın adetini daha da etkiler geleceği varsa da gelmez adetin... hayırlı haberlerini bekliyorum
Yaptiramamki fransada turkiye gibi islemiyo hersey istefigin an gidipde kan veremiyosun ama pzaretsi doktorda randevum var benim kan pıhtılaşmaşı yüzüden ozamn belki yaptirir kan tahlili

CccEee Zeze92 Kızlar 2 gün önceki ovulasyon testinden sonra bugün tekrar yaptım ama sanırım bu ay da tutmadı koyulaşma yok gibi geldi bana bi de siz baksaniz ya... Altında ilaç kutusu olan önceki diğeri yeni olan ... bebek yerine kırmızıları bekleyeyim bu ay

Yaptiramamki fransada turkiye gibi islemiyo hersey istefigin an gidipde kan veremiyosun ama pzaretsi doktorda randevum var benim kan pıhtılaşmaşı yüzüden ozamn belki yaptirir kan tahlili
Yurt dışında olduğunu bilmiyordum canım aynen duymuştum oralarda sıkıntılı olduğunu.. hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyorum inşAllah

Kuzum aynı gibi rengi açılma yok belki de gitgide koyulaşır
Hem daha var adet gününe,kırmızılar gelene kadar umudumuz bakidir

Kuzum aynı gibi rengi açılma yok belki de gitgide koyulaşır
Hem daha var adet gününe,kırmızılar gelene kadar umudumuz bakidir
Orası öyle tabii ki ya Allahım sesini duysuuuunnn bu ay göğüs ağrım hiç yok akıntım da hiç yok önceki ay bile akıntım daha çoktu ggöğüslerim kesinlikle şiş uçları kızarmış genişlemiş ama ağrısı hiç yok bi de akıntı geliyor gibi oluyor ama gelen hiçbişe yok kupkuruyum bu da adetime işaret ediyor normal şartlarda kasıklarımda batmalar devam ediyor aşırı gergin ve duygusalım gülerken ağlamaya başlıyorum ya sonra yine gülüyorum halime mahfetti ilaçlar bünyemi

Ya işte hep hormon bu ilaçlar da ama ne yapalım kuzum bebislerimiz için katlanıyoruz böyle her şeye

Merhaba biz korunmayı bıraktık 13 gün önce sanki karnimda bebek oynuyor gibi sizde de bu durum var mı yada bilgisi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…