Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzucum şimdi gördüm bunu , koyulaşma yok ama diğeriyle aynı sen yine de takip et inşallah gelmez kırmızılarEki Görüntüle 2638995
CccEee
Zeze92 Kızlar 2 gün önceki ovulasyon testinden sonra bugün tekrar yaptım ama sanırım bu ay da tutmadı koyulaşma yok gibi geldi bana bi de siz baksaniz ya... Altında ilaç kutusu olan önceki diğeri yeni olan ... bebek yerine kırmızıları bekleyeyim bu ay
Eki Görüntüle 2638997
Kuzum 50.gündeyim kırmızılar hala gelmedi ama gebelik testi negatifCanımm sende durumlar nasıl inşallah gelmemiştir kırmızılarBiz o çift çizgiyi gördüğümüz de bence de eşlerimiz salya sümük ağlayacaklar allahım mutluluktan ağlamayı nasip etsin inşallah
![]()
Kuzum neden böyle gecikiyor acaba ? Doktora gittin mi hiç bunun için sanırım önceden 28 günde bir oluyordun sonradan böyle oldu dimi . Stres mi etkiliyor kiKuzum 50.gündeyim kırmızılar hala gelmedi ama gebelik testi negatifKeşke gelse rahatlasam da en azından önüme baksam
![]()
Aynen öyle kuzucum 28 günden bu günlere ulaştıKuzum neden böyle gecikiyor acaba ? Doktora gittin mi hiç bunun için sanırım önceden 28 günde bir oluyordun sonradan böyle oldu dimi . Stres mi etkiliyor ki![]()
Canim nerden baksan daha 8 gün var adet olmana. Buradan okuduğum kadarı ve araştırdığım kadarı ile test için erken gibi geldi banaHerkese merhabalar. Sat’ım 2 nisandı, bu ay yumurtlama testi yaptım, 15’in de en koyu çift çizgiyi gördüm. 14-15-16-17. Günleri değerlendirdik. Beta HCG 4 günde kanda belli oluyor diye bildiğim için, 21 mayısta kan testi yaptırdım sonuç <0.1hiç bi hamilelik belirtim de yoktu. Fakat 3 gündür, ateşim 36.7-36.8 oluyor, yani arttı vücut ısım. 22-23 mayıs’ta hiç olmayan sivilceler çıktı yüzümde şimdi geçti, bugün itibariyle göğüslerim şişti ve acıyor.3 gündür geceleri uyuyamıyorum. Koku hassasiyetim veya aşırı bir akıntım yok. Acaba hamile olabilir miyim testi sizce çok mu erken yaptırdım? Testte en azından değeri 2 ya da 3 görseydim şüphelenecektim ama aşırı düşük çıktı. (Bu arada ovülasyonda en koyu çift çizgiyi gördüğümün ertesi günü yine yaptım çok silik çıktı çıktı ikinci çizgi). Bana hislerinizi söyler misiniz:) bat’ım 2 haziran.
Kuzucum nasılsın ne durumdasın ?Kuzum 50.gündeyim kırmızılar hala gelmedi ama gebelik testi negatifKeşke gelse rahatlasam da en azından önüme baksam
![]()
Kuzum 52.gündeyim hala regl olmadımKuzucum nasılsın ne durumdasın ?
Zeze92 Kuzucum sen nasılsın ne durumdasın? Merak ediyorum sizi kızlaaarr
![]()
Aynen kuzum yaptır testi olumlu da olsa olumsuz da olsa insan düşüncelerden kurtuluyor valla .. umarım hayırlı haberlerle gelirsiiiiinnnnKuzum 52.gündeyim hala regl olmadımDünkü gebelik testim yine negatif çıktı bu akşam gidip kan vereceğim(hamile olmadığımı biliyorum ama önlem amaclı kan tahlili yaptıracağım) tarlusal yazdıracağım kesin karar verdim yoksa gelmeyecek benim kırmızılar bende önüme bakamayacağım
Reglim geldikten sonra da kesin karar verdim soğan kürü yapacağım en azından düzene sokuyormuş
Esas sen ne durumdasın![]()
Yok kuzucum üzülmeyeceğim aksine sevinecegim en azından gelsin bir an önce bitsin ki çalışmalara devam edelimAynen kuzum yaptır testi olumlu da olsa olumsuz da olsa insan düşüncelerden kurtuluyor valla .. umarım hayırlı haberlerle gelirsiiiiinnnn❤❤❤ negatif çıkarsa da üzülmemeye çalış ne diyorduk stres çocuğa engel oluyor dünyanın en rahat insanları olmalıyız
(pek mümkün değıl ama çaktırma
)
Bana gelince adetim bi hayli yaklaştı ama kaç gün var hâlâ bilmiyorum eşim takip ediyor bu ayumutlandıran durumlarım da var hayır adet olucam dedirten durumlar da var bak anlatayım sen karar ver ❤
Normal ateşim 35.5-36.0 arası oluyor adetim yaklaştıkça 36.5-36.7 'yi görüyorum adet olacağım gün ateşim 35.7 lere düşüyor henüz düşme yok. En son ölçtüğüm 36.6 idi
Normalde nabzım adet döngümün her anında 60-65 arası olur bu sefer 100 leri gördüm hareket etmediğim halde. 80-100 arası nabız atımım var.
Son olarak dünden beri adet sancısı çekiyorum. Bildiğin adet olduğum gün gibi sancım var. Bacak kemiklerimde de sızlama var.
Bi de belirti midir bilmiyorum ama 1 hafta öncesinden beri ara ara enseden vuran baş ağrım oluyor. İlk başlarda 20 lik dişim ağrıyor sanmıştım daha önce de bu ağrıyı 1 kez yaşadım ve onda 20 lik dişim çıkıyordu ama bu seferki dişlerimden kaynaklı değil.
Başka da belirtim yokbugün ovulasyon testini tekrar deneyeyim dedim yine kıpkırmızı oldu test ben de sinirlendim beklemeden attım çöpe
şansıma tüküreyim dedim altı üstü 10 test yarısı bozuk çıktı
![]()
Kuzucumm şimdi gördüm, kan testi yaptırdın mi sonuç nedir ? İnşallah güzel haber verirsin bizeYok kuzucum üzülmeyeceğim aksine sevinecegim en azından gelsin bir an önce bitsin ki çalışmalara devam edelim
Ama senin belirtiler baya baya gebelik gibi kuzucumAyy Allahım inşallah bu ay senden önümüzdeki ayda
Zeze92 ile benden güzel haberleri alirizzzzzz
❤❤❤
Yaptırdım kuzum daha çıkmadı sonuç ama ben negatif olduğuna eminim sadece adet söktürücü içeceğim için ne olur ne olmaz diye yaptırdımKuzucumm şimdi gördüm, kan testi yaptırdın mi sonuç nedir ? İnşallah güzel haber verirsin bizeBenim de adete 10günden az kaldı takip etmiyorum
kayınvalidemler geldi bize de pek değerlendiremedik bu ayda olacağını sanmıyorum ama hayırlısı inşallah
![]()
İnşAllahhhh kuzucum inşAllahYok kuzucum üzülmeyeceğim aksine sevinecegim en azından gelsin bir an önce bitsin ki çalışmalara devam edelim
Ama senin belirtiler baya baya gebelik gibi kuzucumAyy Allahım inşallah bu ay senden önümüzdeki ayda
Zeze92 ile benden güzel haberleri alirizzzzzz
❤❤❤
Tamam kuzum benim mutlaka haber ver bize deİnşAllahhhh kuzucum inşAllah❤ valla kendi bedenime olan inancımı çoktaaan yitirdim kuzum bu ilaçlardan ötürü böyle şeyler yaşıyorsam inan şaşırmicamm
bazı belirtilerim daha var ama onları gebeysem paylaşıcam mutlakaaa
![]()