Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

CccEee Zeze92 Kızlar siz benden daha tecrübelisiniz bu ovulasyon testinde. Bana yardımcı olur musunuz salı günü ovitrelle vuruldum çarşamba çatlama sancısı çektim cuma günü de Dr um çatlamış hepsi dedi kıstım yok . Yumurtam 8 taneydi bu ay acaba ondan mı böyle oldu ki

Kuzum öncelikle test bozuk gibi duruyor Ki bozuk değilse de su an yumurtlama görünmüyor.Bence doktorunun söyledikleri doğru

Kaç dk sonra baktığın da böyle davranmasi di ekranın pembeye dönemdi uzun süre bekleyince oluyormuş ama

Kuzum öncelikle test bozuk gibi duruyor Ki bozuk değilse de su an yumurtlama görünmüyor.Bence doktorunun söyledikleri doğru
Aynen dr umdan şüphem yok sağolsun ama test dediğin gibi bozuk gibiydi. İdrarı damlatır damlatmaz kıpkırmızı oldu tahmin ettim bozuk diye ama sizler daha sık kullandığınız için sorayim dedim peki ovulasyon testi de gebeliği gösteriyor muydu kuzucum?

Olmadim.canim o 2 sinden 5 ine kadar gördüğüm damla damla kahverengi lekeden sonra hiç olmadı 13 ünde de kan verdim 1.20 çıktı
Keşke adetin 3.cü günü gidip hormonlara baksaydın canım . Ama havalardan da böyle oluyordur çünkü birçok tanıdığımınki seninki gibi olmuştu

Ya otamatik yazıdan kaynaklı kusra bakma böyle ekran yüzeyi pembeolunca test çok beklemiş yada bozuk oluyormuş demişti bir uzman
Benim de böyle karman çorman yazan arkadaşım var tecrübeliyim bu konuda sıkıntı yok ya direk damlatınca böyle oldu bekledim dağılcak mı diye 3 5 dk dağılmadı resmini çekip buraya attım demekki test bozuk

Keşke adetin 3.cü günü gidip hormonlara baksaydın canım . Ama havalardan da böyle oluyordur çünkü birçok tanıdığımınki seninki gibi olmuştu
Şimdi bugün veya yarın yumurtlama gözüküyor nasip bakalım Haziran bir adet günüm inşallah rabbim nasip eder de seviniriz

Merhaba hanımlar. Siteye yeni üye oldum. Hamilelik belirtileri üzerine birçok konuyu okudum sitede :)
Yaklaşık 1 buçuk senelik evliyim ve çocuk sahibi olmak istediğimizin farkına vardık.
Bu ay ovulasyon dönemimi değerlendirdik.
Psikolojik midir bilmiyorum ama biraz belirtileri söylemek istiyorum :)
-Kasıklarda batma (özellikle sol tarafta)
-Ara sıra olan bel ağrısı
- Dün biraz çarpıntım oldu ve tansiyonum düştü.
-Göğüslerim ağırlaştı gibi hissediyorum ve dün sağ göğsümün koltuk altı taraflarına ağrı girdi uyuyamadım hatta.

Adet tarihime 10 gün var. Belki psikolojik ama ilk defa böyle hissediyorum kendimi :)

Bakalım hayırlısı..
Allah isteyen herkese sağlıklı bir bebek versin inşallah. Görüşmek üzere :)

Ovulasyon testi ile gebeliği öğrenen çok kişi var kuzum Bildiğim kadarıyla t çizgisinin cden daha koyu olması lazım ya da aynı oranda kırmızı olması lazım.Insallah bu ay sen ver bize güzel haberiii

Canim hic ilac falan kullanıyor musun hamile kalmak icin yada bi sikintin var mi

Vanim bisey sorabilir miyim

Kuzum sanki test bozuk gibi geldi bana

İnşallah geçecek Bu günler kuzucum , adet olmadın inşallah

İnşallah geçecek Bu günler kuzucum , adet olmadın inşallah
Inşallah kuzum
Olmadım daha 4 gündür sancı çekiyorum sürekli akıntım geliyor ama henüz sökülmedim Bugün test yaptım yine negatif Reglim sökülse de önümüzdeki maçlara baksam

Merhaba arkadaşlar. Benim adetime henüz 5-6 gün var. En son korunmasız olarak 9 mayısta ilişki yaşadım o günden sonra sağ yumurtalığımı hissetmeye başladım. Sanki gerilmişti. Bir kaç gün devam etti. Şuanda çok baş dönmesi yaşıyorum. Hafif hafif bulantım var ama kusturmuyor. Bacaklarımında üst taraflarında ara ara sızı oluyor.Doktor kontrolüme gittiğimde doktor yumurtamın çatladığını söylemişti hamile olabilirsin adetin geçerse dönüş yap bana demişti.Hamile olduğumu düşünüyorum şuan. Bu saydıklarım hamilelik belirtisi olabilir mi? Ne zaman test yapmalıyım? Şuanda yapsam sonuç verir mi? Aydınlatın beniii

Suan test yapmani tavsiye etmem. Kan testi yaptiracaksan gunun gectikten hemen sonra yaptirabilirsin.. yada iki uc gun gecince evde erken gebelik testi yapmani tavsiye ederim. InşAllah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…