Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Caksir suyu kullanmani tavsiye ederim ben kullandim hamileyim suan cok şükür

İnşAllah kuzucum inşAllah elmalı duayı ben de yapamadım inşAllah ramazandan sonra denicem ben de inşAllah gerek kalmaz da bebişlerimiz bize gelir benim de dün sahurdan beri kasık ağrım var bu sabah zor adım atıyordum rahim girişime bacaklarıma vurdu ağrı şimdi sabaha göre hafifledi gibi ama bacaklarım ağrıyor hâlâ geçen ay hiç böyle olmamıştım ilaç her ay farklı belirti yaşatıyor demek ki Bu mübarek günde bolca dua edelim dualarda buluşalım inşAllah kuzucum inşAllah hep birlikte güzel haberleri alırız en kısa zamanda Kandilimiz mübarek olsun inşAllah güzel kızlar Zeze92 CccEee

Normalin buysa ne mutlu canım benim de bi arkadaşıma menopoz teşhisi konuldu çocuğun olmaz dendi kıza ama meğerse normal değerleri öyleymiş şimdi 2 çocuğu var maşaAllah normal yolla oldu ikisi de Rabbim bizlere de gönlümüzdekini hayırlısıyla göndersin inşAllah bu mübarek günde bolca dua edelim dualarda buluşalım inşAllah

İnşallah kuzum inşallah bir an evvel gelirler Yaaa ne kadar ağrılar sancılar olsada nasıl dayanıyoruz bebislerimiz için dmi Onlarda bu kadar çektiğimiz ağrılara,sancılara,bu kadar ettiğimiz dualara karşı bir an önce gelseler bari Sende güzelce yat dinlen canım benim Allah yardımcın olsun

CccEee A aLina_ canlarımm Kadir gecemiz mübarek olsun . Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah . Gönlünüzden ne geçiyorsa rabbim çok daha güzellerini nasip etsin Olmazları olduran rabbim bize de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Amin kuzum Kadir Geceniz Mübarek Olsun Rabbim en kısa zamanda bizlerinde yüzünü güldürsün inşallah ❤

elmalı dua nasıl oluyor acaba

İnşAllah kuzucumm inşAllah❤ bugun bolca dua ettim çocuk isteyen ve çocuğu olmayan kim varsa herkese dua ettim Rabbim kimseyi evladın varlığıyla da yokluğuyla da sınamasın insAllah ❤ sancım hâlâ devam ediyor hele bi gelsin benim sıpa dötüne dötüne vurcam onun

Amin kuzum Kadir Geceniz Mübarek Olsun Rabbim en kısa zamanda bizlerinde yüzünü güldürsün inşallah ❤

Amiiinnn kuzular bollllcaaa amiiiinnnn❤ bütün bekleyenlere nasip eylesin mevlam insAllah ❤❤

Ya bu sefer neden bu kadar sancı yaptı acaba Doktor bir şey dedi mi sancı konusunda kuzum ? Evet evet bende vuracağım dötüne dötüne benimkinin neden bu kadar beklettin diye

A aLina_ Zeze92 Bu arada ben hala regl olmadım kızlar 45.gündeyim şu an Pazartesiydi sanırım test yapmıştım yine negatifti(sonradan çıkan çizgiyi saymıyorum artık)İnternetten ovulasyon testi ve gebelik testi sipariş ettim gelsin(tabi bayrama kadar gelirse) tekrar yapacağım ya da cumaya kadar bekleyip gelmezse cuma günü kan vermeye gideceğim

Kuzumm inşallah hiç gelmez yani 9 ay kadar Muhakkak haber sonucu bize inşallah hepimizi sevindirecek bit sonuç olur

Kuzumm inşallah hiç gelmez yani 9 ay kadar Muhakkak haber sonucu bize inşallah hepimizi sevindirecek bit sonuç olur
Yok kuzum zannetmiyorum benim alt takımlara bir haller oldu ama bakalım hayırlısı Temmuzda gideceğim kadın doğuma ama gitmeden şu duayı yapacağım,çakşır suyunu içeceğim ve olmazsa son çare soğan kürü yapacağım.Baktim bu kadar şeyle doğal yolla hamile kalamıyorum o zaman ilaç tedavisine başlarım.Bu arada eşimde hiç muayene olmadı o da bi testlerini yaptirsin da sonra önümüze bakalım Allahın izniyle

Arkadaşlar merhaba gerçekten yardıma ihtiyacım var.
Bu ay eşimle tek münasebetimiz ayın 12 sinde oldu.
8 ay önce yaşadığım kimyasal gebelik sonrası 3 aydır korumuyorduk ama bir şekilde olmadı. Bu ay zaten ne gun takibi yapabildim ne de cok fırsak bulabildik.
Bu ay nasıl olsa olmayacak artık önumızdeki ay dikkat ederim diyordum. (yumurtlama gunum 12 13 gozukuyor bu arada).
Açıkçası rahattım. Ayın 16 sı gibi gogus agrısı basladı. Hic bir şeye yormadım.
Cunku hayal kırıklığı insana vazgeçmeyi öğretiyor.
Lakin her geçen gun agrı arttı
SADECE meme ama böyle dokunamayacak kadar. Şu an bata 7 gun var.
En son dun gece bel ve sırt agrım inanılmaz derecede yogundu.
Kasıklarım aynı şekilde.
Artık suphelenmeye basladım ama bir agrı kesici bile içemiyorum.
2 gundur inanılmaz uykuluyum ama gece gögus agrısı ve bel kasık arısından uyuyamadım.
Ne yapmalıyım lütfen biseyler söyleyin

Aynen canım Rabbim için mümkünsüz diye birsey yok o dilerse, olmaz denilen olur o dilerse, olur denilen sey olmaz. Karıkoca hiç bir sebep bulgu teşhiş yok dr lar koyamıyorlar adını 10 15 yıl olmuyor Rabbim vermiyor işte bazen imtihan ediyor Benim kayınvalidem adet görmeyen bir kadınmıs Evlendip yurtdışına gelin geliyor burdaki dr lar " sen adet görmüyorsun mümkün değil çocuğun olmaz diyorlar adet olmalısın düzenliki çocuğun olsun zorla ilaclarla deniyolar felan ama kayinvidem adet olmuyor Ve evliliklerinin 2. Yılında kayinvalidem hamile kalıyor burdaki drlar şok 2 görümcem var 1 de eşim. Kayinvalidem yüksek derecede şeker hastası 40 lı yaşlarda ikizlere hamile kalıyor bebekleri almak zorunda kaliyirlar cok agir ilaclar aliyor onlarsiz yasayamaz kayinvalidemde maalesef ikizler gidiyor. Velhasıl hersey Rabbimin takdiri Yumurtlama günleride pek takılmamak lazım. Benim babannem hep adet bitiminin ardından hamile kalırmıs..
Kandilimiz Mübarek Olsun
Rabbim kucaklarinizi bos birakmasin herkese evlat kokusunu sevgisini tattirsin kimseyi evladiyla ve evlat hasretiyle imtihan etmesin insAllah
Tekrar tekrar isteyenlerede nasip etsinDuâlarda gayrete tabidir
Ha gayret kızlar

Merhaba cnm beklemesin şuan pek yapacak bir sey yok 1 hafta kadar bekle. Evde gebelik testi yaparsin. Oldu ki cikmadi testte. Kan verirsin. Muhakkak cikar. Rabbim gönlüne gore versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…