- 11 Mart 2020
- 35
- 21
- 3
Caksir suyu kullanmani tavsiye ederim ben kullandim hamileyim suan cok şükürKlomen tedavisi görüyorum canım. Eşimde varikosel problemi vardı ameliyat oldu. Bende bu zamana kadar hiçbi sıkıntı çıkmadı çok şükür. Şimdi eşimin değerleri de düzeldi ama yine de olmadı nasipse yok daha demek ki...
İnşAllah kuzucum inşAllahTamam canım benim mutlaka haber ver bize deBu arada Ramazan biter bitmez size attığım elmalı dua vardı ya hani 7 elmaya okunan onu yapacağım ve çakşır suyunu araştırdım internetten.Sanırım onu da kullanacağım hem eşim hem kendim için inşallah faydası olur
Normalin buysa ne mutlu canımCanım o hastalarda sürekli geliyor diye biliyorum ve sıkmadan camaşirlari islaniyor yada her adet donemi oluyor. Ben her ay duzenli aralıklarla ama uzun döngüyle adet oluyorum2 kez yumurtluyorum Dr kontrollerim düzenlidir boyle bir hastalik tesbiti yok. Cok ugrastilar bitkisel vs. Ilaclarla adeti en az 35 güne cekmeye ama olmadi. Benim yapım bu sekilde. Hormanlarımla oynamak yerine kendi haline bıraktık. Düzenli ama uzun döngülü. Bu sekilde hic olmadım kesildi zaten göğsümden 2 gün ben sıktıkca geldi ve çok sızladi. Sonrası hep kasık ağrisı. Dün çok şiddetlendi bir ara ama kesildi bugün hiç bir sey yok regl olmama 10 günden fazla var.. Bakalık hayırlısı Rabbim isteyen herkese tattirsın bu duyguyu Bu ay olmazsada önümüzde ki maçlara bakıcaz
O suyu hiç duymadım ama araştırıcam mutlaka canım çok sağolCaksir suyu kullanmani tavsiye ederim ben kullandim hamileyim suan cok şükür
İnşallah kuzum inşallah bir an evvel gelirlerİnşAllah kuzucum inşAllahelmalı duayı ben de yapamadım inşAllah ramazandan sonra denicem ben de inşAllah gerek kalmaz da bebişlerimiz bize gelir benim de dün sahurdan beri kasık ağrım var bu sabah zor adım atıyordum rahim girişime bacaklarıma vurdu ağrı şimdi sabaha göre hafifledi gibi ama bacaklarım ağrıyor hâlâ geçen ay hiç böyle olmamıştım ilaç her ay farklı belirti yaşatıyor demek ki
Amin kuzum Kadir Geceniz Mübarek Olsun
elmalı dua nasıl oluyor acabaİnşallah kuzum inşallah bir an evvel gelirlerYaaa ne kadar ağrılar sancılar olsada nasıl dayanıyoruz bebislerimiz için dmi Onlarda bu kadar çektiğimiz ağrılara,sancılara,bu kadar ettiğimiz dualara karşı bir an önce gelseler bari Sende güzelce yat dinlen canım benim Allah yardımcın olsun ❤
Atayım canımelmalı dua nasıl oluyor acaba
Rica ederimçok teşekkür ederim
İnşAllah kuzucumm inşAllahİnşallah kuzum inşallah bir an evvel gelirlerYaaa ne kadar ağrılar sancılar olsada nasıl dayanıyoruz bebislerimiz için dmi Onlarda bu kadar çektiğimiz ağrılara,sancılara,bu kadar ettiğimiz dualara karşı bir an önce gelseler bari Sende güzelce yat dinlen canım benim Allah yardımcın olsun ❤
Amin kuzum Kadir Geceniz Mübarek OlsunRabbim en kısa zamanda bizlerinde yüzünü güldürsün inşallah ❤
Ya bu sefer neden bu kadar sancı yaptı acabaİnşAllah kuzucumm inşAllah❤ bugun bolca dua ettim çocuk isteyen ve çocuğu olmayan kim varsa herkese dua ettim Rabbim kimseyi evladın varlığıyla da yokluğuyla da sınamasın insAllah ❤ sancım hâlâ devam ediyor hele bi gelsin benim sıpa dötüne dötüne vurcam onun
Kuzumm inşallah hiç gelmez yani 9 ay kadarA aLina_Zeze92 Bu arada ben hala regl olmadım kızlar 45.gündeyim şu an Pazartesiydi sanırım test yapmıştım yine negatifti(sonradan çıkan çizgiyi saymıyorum artık)İnternetten ovulasyon testi ve gebelik testi sipariş ettim gelsin(tabi bayrama kadar gelirse) tekrar yapacağım ya da cumaya kadar bekleyip gelmezse cuma günü kan vermeye gideceğim
Yok kuzum zannetmiyorum benim alt takımlara bir haller oldu ama bakalım hayırlısıKuzumm inşallah hiç gelmez yani 9 ay kadarMuhakkak haber sonucu bize inşallah hepimizi sevindirecek bit sonuç olur
Aynen canım Rabbim için mümkünsüz diye birsey yokNormalin buysa ne mutlu canımbenim de bi arkadaşıma menopoz teşhisi konuldu çocuğun olmaz dendi kıza ama meğerse normal değerleri öyleymiş şimdi 2 çocuğu var maşaAllah normal yolla oldu ikisi de Rabbim bizlere de gönlümüzdekini hayırlısıyla göndersin inşAllah bu mübarek günde bolca dua edelim dualarda buluşalım inşAllah
Merhaba cnm beklemesin şuan pek yapacak bir sey yok 1 hafta kadar bekle. Evde gebelik testi yaparsin. Oldu ki cikmadi testte. Kan verirsin. Muhakkak cikar. Rabbim gönlüne gore versin.Arkadaşlar merhaba gerçekten yardıma ihtiyacım var.
Bu ay eşimle tek münasebetimiz ayın 12 sinde oldu.
8 ay önce yaşadığım kimyasal gebelik sonrası 3 aydır korumuyorduk ama bir şekilde olmadı. Bu ay zaten ne gun takibi yapabildim ne de cok fırsak bulabildik.
Bu ay nasıl olsa olmayacak artık önumızdeki ay dikkat ederim diyordum. (yumurtlama gunum 12 13 gozukuyor bu arada).
Açıkçası rahattım. Ayın 16 sı gibi gogus agrısı basladı. Hic bir şeye yormadım.
Cunku hayal kırıklığı insana vazgeçmeyi öğretiyor.
Lakin her geçen gun agrı arttı
SADECE meme ama böyle dokunamayacak kadar. Şu an bata 7 gun var.
En son dun gece bel ve sırt agrım inanılmaz derecede yogundu.
Kasıklarım aynı şekilde.
Artık suphelenmeye basladım ama bir agrı kesici bile içemiyorum.
2 gundur inanılmaz uykuluyum ama gece gögus agrısı ve bel kasık arısından uyuyamadım.
Ne yapmalıyım lütfen biseyler söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?