Tamam kuzum çok teşekkür ederim bilgi verdiğin içinBi sorun çıkmaz inşAllah kuzucumolur da sorun çıkarsa da hiç canınızı sıkmayın artık tıp ilerledi herşeyin bir çaresi var... stres ten mümkün mertebe uzak durun ..bu arada klomen vs kullanacak olursan sakın bitkisel kür yapma kendine. Ama kullanmadığın zamanlarda yapabilirsin. Diğer türlü zararlı olabiliyormuş
Yok kuzum ya farklı stresler var aile içindeki bazı şahıslarla alakalı o yüzden oldu heralde gecikmelerMevsim geçişleri oluyor havalar çok dengesiz salgındı falan kendine stres mı yaptın acaba ? Ve hormonlarına hiç baktırdın mı? Az uz da gecikmemiş 52 gün bi hayli fazla kuzucum..
Geçen sene 1 kimyasal yaşadım maalesef canım ilk gebeligimdi ama sevincim sadece 9 gün sürdü.9 gün sonra inanılmaz bir sancı ve kanama ile bebeğimi kaybettimİnşallah canım kimyasal olmadığı sürece gebelik testi Negatif te yanıltır ama Pozitif te yanıltmaz kaset testlerinde de cizgin var çünki Hayırlısı İnşallah
Haklısın Canım Hayrlısı bende bu 9 ay içinde iki düşük yaşadım bi taraftan Yaşım geçiyor bi taraftan sürekli devamı gelmeyen gebelikler ama genede Allaha dua ediyorum ve umudum her daim var verecek banada bi gün evlatGeçen sene 1 kimyasal yaşadım maalesef canım ilk gebeligimdi ama sevincim sadece 9 gün sürdü.9 gün sonra inanılmaz bir sancı ve kanama ile bebeğimi kaybettimBu arada bu sabah test yaptım negatif çıktı canım her şey Allahtan bakalım hayırlısı ❤
Geçmiş olsun canım Allahım tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizede inşallahHaklısın Canım Hayrlısı bende bu 9 ay içinde iki düşük yaşadım bi taraftan Yaşım geçiyor bi taraftan sürekli devamı gelmeyen gebelikler ama genede Allaha dua ediyorum ve umudum her daim var verecek banada bi gün evlat
Merhaba benim hemen belli oldu vücudunu tanıyorsun anlıyorsun zaten ovulasyon testleriyle yumurtlama günlerimi hesap ettim peki olunca çalışmalara başladık üç gün sonra Ben de belirtiler başladı. İlk tansiyonum düştü sabah kalktığında midem bulandı sadece 2 saat sonra geçti. Diğer günlerde kasıklarımda ağrı göğüslerimde hassasiyet başladı daha sonra özellikle sağ kasığımda batmalar başladı hata bacağıma vurdu sonra beynime vurdu Ben de öyle lekelenme kanama olmadı adetime Bir iki gün kala sürekli akıntı oldu arada Su gibi şeffaf bazen sari akıntı oldu en önemli belirtim gaz öyle böyle değil felaket gaz oldu karnım şişti göğüs halkan çok büyüdü gerildi meme ucu koyulaşması oldu bunlar adetten önce adetten 1 gün önce normal ev tipi gebelik testi aldım çok silik çıktı inanılmaz silikti 2 gün sonra tekrar yaptım yani adetten 1 gün sonra çizgi pembeleşti ve hemen sağlık ocağına gittim Beta 86 çıktı hamileydim ama ben çok önceden hissetmiştim çünkü benim adetimden önce asla belirti olmaz ağrım olmaz kısık ağrısı olmaz ansızın gelir anlamazdım Ben öyle anladım ama en belirgin olan karın şişkinliği özellikle gaz ve göğüs halkasının gerilmiş olması büyümesi ardından su gibi beyaz şeffaf akıntının olması artık tamam demiştim Ben de böyle oldu umarım sen de istediğini kavuşursun çok şükür Ben kavuştum Rabbim isteyen herkese nasip etsinErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki hamilelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime gün kaldı.
Canım merhaba. Aşağı yukarı aynı belirtiler vardı bende de. Sadece bende regl belirtileri oldu, hemde 2 hafta boyunca. Namaz kılarken nefes nefese kaldım çok. Çok şükür ki dün testlerim pozitif cıktı. Salı günü de keseyi görmeye gideceğiz inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsinselam kizlar yazdiklarinizi okuyorum bayagidir . Kendi belirtilerimle benzerlik arıyorum
2,5 yıllık evliyim 8 aydır bebek icin ugrasiyoruz.
Ayin 1,2,3yumurtlama günlerini degerlendirdik. Regl olmama 3 gun kaldı.
Bendeki belirtilere gelecek olursak, en belirgin olan esiri gaz, siskinlk, ara sıra sol kasigimda batma ve pit pit seyirme gibi hissediyorum.
Asiri yorgunluk var merdiven cikinca bile nefes nefeseym .Simdiye kadar hiç rüyamda hamile oldgimu görmedim ama bu ay adına kadar rüyamda söyledim ilginçti.
Normalde adetim gelmeden 1 hafta once göğüslerim şişer, kasiklarim ağrır ama bu ay hiç adet belirtim olmadı.
adetim gecmeden test yapmak istemiyorum kizlarrrrr çok heycanli ya, nedir yorumlarınız .
Yaaa supermis canim gozunaydin saglikla kucagina al insallah. Baknsmdi heycanlandm bende testi nezaman yaptin adetin geciktikten sonrami?Canım merhaba. Aşağı yukarı aynı belirtiler vardı bende de. Sadece bende regl belirtileri oldu, hemde 2 hafta boyunca. Namaz kılarken nefes nefese kaldım çok. Çok şükür ki dün testlerim pozitif cıktı. Salı günü de keseyi görmeye gideceğiz inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Allah razı olsun canım. Evet gecikmemin 5.gününde yaptım. Idrar testini kenara koyup elimi yıkamaya dönmem arasındaki 10 saniyede kopkoyu 2.çizgi belirmişti çok şükür. Rabbim isteyenherkese nasip etsin inşallahYaaa supermis canim gozunaydin saglikla kucagina al insallah. Baknsmdi heycanlandm bende testi nezaman yaptin adetin geciktikten sonrami?
Bende bu testin aynisini yaptm sabah ve sonuc seninki gbi negatif ama benim adetime 7 gün var biraz fazla erken davrandm sanirimErken test yaptım ve sonuç negatif. Adet gecikmesine rağmen. Hic böyle olan varmi aranizda hamile oldugu halde nagatif gören
Merhaba canım bende adetime 4 gün kala yaptığımda negatifti ama belirtiler vardı aşırı gaz şişkinlik sağ kasıkta ara ara ağrı ve bel ağrısı adetim beklediğim gün gelmedi o akşam goguslerime bakayım dedim ama taş gibiler dokunamiyosun göğüs halkam öyle gerilmiş ki büyümüş resmen ertesi sabah adetten bir gün sonra test yaptım ve silik pembe cizgimi gördüm çok şükür çok şükür hamileyim çarşamba günü keseyi girmeye gidicez inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Yani şuan erken adetin geçmesini bekle benim ki geç döllenme.olmus kiminin ki hızlı olurmuş o yüzden beklemelisin canım biraz daha sabretBende bu testin aynisini yaptm sabah ve sonuc seninki gbi negatif ama benim adetime 7 gün var biraz fazla erken davrandm sanirim
Senin adina cok cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah cnmMerhaba canım bende adetime 4 gün kala yaptığımda negatifti ama belirtiler vardı aşırı gaz şişkinlik sağ kasıkta ara ara ağrı ve bel ağrısı adetim beklediğim gün gelmedi o akşam goguslerime bakayım dedim ama taş gibiler dokunamiyosun göğüs halkam öyle gerilmiş ki büyümüş resmen ertesi sabah adetten bir gün sonra test yaptım ve silik pembe cizgimi gördüm çok şükür çok şükür hamileyim çarşamba günü keseyi girmeye gidicez inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Yani şuan erken adetin geçmesini bekle benim ki geç döllenme.olmus kiminin ki hızlı olurmuş o yüzden beklemelisin canım biraz daha sabret
Canım ben de salı günü gidicem ilk randevuma. Bel ağrım olmuyodu ama şimdi hafif hafif vuruyor. Senin ağrılar devam ediyor muMerhaba canım bende adetime 4 gün kala yaptığımda negatifti ama belirtiler vardı aşırı gaz şişkinlik sağ kasıkta ara ara ağrı ve bel ağrısı adetim beklediğim gün gelmedi o akşam goguslerime bakayım dedim ama taş gibiler dokunamiyosun göğüs halkam öyle gerilmiş ki büyümüş resmen ertesi sabah adetten bir gün sonra test yaptım ve silik pembe cizgimi gördüm çok şükür çok şükür hamileyim çarşamba günü keseyi girmeye gidicez inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Yani şuan erken adetin geçmesini bekle benim ki geç döllenme.olmus kiminin ki hızlı olurmuş o yüzden beklemelisin canım biraz daha sabret
İnşAllah canım canını sıkma sakın var bir zamanıÇıktı sonuç 1.20 yani yok nasip bı daha kine inşallah
Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyleyip bizlere göndersin inşAllah canım güzel haberlerini bekliyorumÇok umut verici konuştun canıımmm umarım öyledir gerçekten inşallah dediğin gibidir
Bugün ince ince ağrılar girmeye başladı kasıklarıma çok alışıldık değil ama adet de olabilirim. Umarım belirtiler arasındadır buda
Çok güzel bir haber buuYok kuzum ya farklı stresler var aile içindeki bazı şahıslarla alakalı o yüzden oldu heralde gecikmelerYaptırdım kuzum 2 ay önce bu korona muhabbeti çıkmadan gitmiştim doktoruma 52 günlük gecikmeyi yaşadığım ay.Tarlusal verdi kullandım ilaçtan 5 6 gün sonra 52.gün regl oldum.Reglin 3.günü çağırmıştı gittim bir sürü tahlil yaptı hormon tahlili ayrıca ultrasonla yumurtalık rahim vs kontrolü de yaptı Allaha şükür hiç bir problem yok dedi hatta senin rahmin bebek istiyor dedi Yalnızca yapısal olarak geç yumurtluyorsun onunda hiç bir zararı yok çok sağlıklı bir kadınsın hemen hamile kalabilirsin dedi ama ben doğum kontrol hapını geçen sene temmuz ayında bırakmıştım o 1 yıl boyunca koruyabilir dedi.Eger temmuz ayına kadar olmazsa gel hem eşinin kontrolleri yapılsın onda da bir sorun yoksa o zaman klomene başlarız dedi.
Canım adetten 1 hafta önce öğrenen de var adet geçip 10 gün sonra pozitifi gören de var... adet zamanına kadar beklemek en garanti yol. Eğer yaptırabiliyorsan kanda bhcg baktır ama onun için bile erken. Adet gününü bekle adet görmezsen umut var demektir. Hayırlı haberlerini bekliyorumMerhaba kizlar,
Ben nerdeyse 2 senelik evliyim simdiye kadar hic ilac kullanmadim cocuk düsünmedim. Bu ay esimin istegiyle ilk defa korunmasiz iliski oldu adetimden 5 gün sonra ve yumurtlama günümde de oldu. Yumurtlamanin üstünden 6 gün gecti acaba tutmusmudur erkenmi yoksa düsünceliyim baya. Adetime 7 gün fln var bugn dayanamadim test yaptm ama negatif cikti. Erkenmi testi yaptm acaba. Kasiklarimda agri batmalar var halsizligim var ve sari sari akintim var bikac gündür. Belimde cok agriyor
Benimle ayni seyleri yasayan varmi adete 7 gün kala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?