• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Çok güzel bir haber buu😍 demekki elle tutulur tek sebep stres. Kimse canını bu denli sıktığına değmez canım ... bunu zaman geçtikçe dahaiyi anlıyor insan 😌
Aynen öyle canım zaten yüzünü dahi görmüyorum artık.O şahsı görmedikçe stresim azalıyor 😁

Zeze92 Zeze92 Nasılsın canım 😊 Reglin ne alemde geldi mi 🙄
Kuzucum iyiyim çok şükür , ama çok bunaldım sürekli evde olmaktan tadım yok pek o yüzden 😔 reglim iki gün gecikmeyle geldi maalesef , yumurtlamaya 4 gün kaldı sanırım ovülasyon testim var , ama onu bile yapasım yok bir tükenmişlik yaşıyorum sanki 😂 sende durumlar nasıl canımm

Senin adina cok cok sevindim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah cnm 😍 evt haklisin erken davrandim sislik bendede var kasik agrisida var gögüslerm elleyince acimiyor ama brz sistiler sanki bilmiyorum tuaf hislerdeyim. Hayirlisi olsun dedigin gbi bekliyim adetime kadar cok sagol cevabin icin tekrardan hayirli olsun Allah nazardan saklasin cnm 🥰
Amin canım.silik çıktıysa gebesin korkma aklına kötü şeyler getirme sakın adetin geçsin gelmezse hemen artesi gün kan vermeye git insallahhhh kavuşuruz bebislerimizi bende senin adına çok sevindim hayırlı evlatlarımız olur inşallah

Canım ben de salı günü gidicem ilk randevuma. Bel ağrım olmuyodu ama şimdi hafif hafif vuruyor. Senin ağrılar devam ediyor mu
Tabi ki de egiilemiyorum hatta o derece dönerken bile ağrı oluyor bazen yavaşça dönüyorum ağrım.vardi adetime yakın adetimden 3 sonra bile sanırım yerleşme vs zamaniydi lekelanma vs hiç olmadı bende şeffaf akıntı oldu hep ama.herkeste farklı olabilir bu durumlar ama bel ağrısı oluyor sakın anı egilim.kalkmayin şuan riskli zamanlar Dr bana sakın yorma.kendini eğilip kalkma uzun yürüme evde dinlen hep yat sakın iş falan yapicam deme dedi bana geç döllenme olmuş bende muhtemelen seninde öyle olacak insallahhhhh

Kuzucum iyiyim çok şükür , ama çok bunaldım sürekli evde olmaktan tadım yok pek o yüzden 😔 reglim iki gün gecikmeyle geldi maalesef , yumurtlamaya 4 gün kaldı sanırım ovülasyon testim var , ama onu bile yapasım yok bir tükenmişlik yaşıyorum sanki 😂 sende durumlar nasıl canımm
Ya sorma kuzum bende çok ama çok bunaldım artık evde 😔 Yaa az kalmış kuzum yumurtlamaya hadi bakalım bu sefer hayırlısı diyelim inşallah 🤲❤ Ben işte bu ay yaşadım ya o dediğini.Bir bitkinlik,bir tükenmişlik 😄 Benimde dünden beri regl sancım var ama henüz gelmedi kuzum bari iftardan sonra gelse de orucum yanmasa 🙁

Merhabalar kızlar erken hamilelik belirtisi olarak vajinal batma yaşayan var mı acaba?? Adetime 7 gün var kasıkta ve vajinada ağrilar oluyor..

Merhaba kizlar,
Ben nerdeyse 2 senelik evliyim simdiye kadar hic ilac kullanmadim cocuk düsünmedim. Bu ay esimin istegiyle ilk defa korunmasiz iliski oldu adetimden 5 gün sonra ve yumurtlama günümde de oldu. Yumurtlamanin üstünden 6 gün gecti acaba tutmusmudur erkenmi yoksa düsünceliyim baya. Adetime 7 gün fln var bugn dayanamadim test yaptm ama negatif cikti. Erkenmi testi yaptm acaba. Kasiklarimda agri batmalar var halsizligim var ve sari sari akintim var bikac gündür. Belimde cok agriyor 🤷🏻‍♀️
Benimle ayni seyleri yasayan varmi adete 7 gün kala.
canim erken yapmissin adetin geciktikten sonra test yap
sendeki belirtiler bende de var iki gun kaldı bat a
bugünde tansiyonum düştü bilmiyorum normalde olmaz hc

Tabi ki de egiilemiyorum hatta o derece dönerken bile ağrı oluyor bazen yavaşça dönüyorum ağrım.vardi adetime yakın adetimden 3 sonra bile sanırım yerleşme vs zamaniydi lekelanma vs hiç olmadı bende şeffaf akıntı oldu hep ama.herkeste farklı olabilir bu durumlar ama bel ağrısı oluyor sakın anı egilim.kalkmayin şuan riskli zamanlar Dr bana sakın yorma.kendini eğilip kalkma uzun yürüme evde dinlen hep yat sakın iş falan yapicam deme dedi bana geç döllenme olmuş bende muhtemelen seninde öyle olacak insallahhhhh
bende egilemiyorum orda bi sislik var sanki ama daha test yapmadım adetin gecikmesini bekliyorum. ilk aylar çok onemli sürekli yat bencede

Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyleyip bizlere göndersin inşAllah canım güzel haberlerini bekliyorum 🥰😍🌸
Canım maalesef. Adet oldum ve çok aşırı ağrılarla.
Çok hayal kırıklığıma uğradım açıkçası hamile olmadıgım için değil ama daha önce hiç yaşamadım böyle bir gecikme hayatımda. Vucudumu cok iyi tanıdığımı sanıyordum fakat öyle olmadı. Bu yüzden hayal kırıklığı yaşadım malesef

Canım Allah razı olsun. Aslında özellikle ilk zamanlarda kasik ve bel ağrısının normal olduğunu biliyodum ama insan bi tedirgin oluyo işte. Insallah hic sorun olmadan kucagimiza alırız bebeklerimizi😊

Aynen öyle canım zaten yüzünü dahi görmüyorum artık.O şahsı görmedikçe stresim azalıyor 😁
En iyisini yapiyosun kuzum 😊 benim de başımda var bir bela büyük bir bela hem de ama sabırdan başka çarem yok 😫😫 dün akşam dan beri kasıklarım çok ağrıyor bu kadar uğraştıktan sonra inşAllah gebeliğe engel olmaz bu sıkıntı 😔😔 sıkıntılar günahlara kefaret oluyor böyle düşün bardağın hep dolu tarafından bakmaya çalış kuzum annen baban bile olsa yeri geliyor değmiyor can sıkmana...

En iyisini yapiyosun kuzum 😊 benim de başımda var bir bela büyük bir bela hem de ama sabırdan başka çarem yok 😫😫 dün akşam dan beri kasıklarım çok ağrıyor bu kadar uğraştıktan sonra inşAllah gebeliğe engel olmaz bu sıkıntı 😔😔 sıkıntılar günahlara kefaret oluyor böyle düşün bardağın hep dolu tarafından bakmaya çalış kuzum annen baban bile olsa yeri geliyor değmiyor can sıkmana...
Aynen öyle kuzum sabır sabır sabır 🤲 Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah 🤲

Canım maalesef. Adet oldum ve çok aşırı ağrılarla.
Çok hayal kırıklığıma uğradım açıkçası hamile olmadıgım için değil ama daha önce hiç yaşamadım böyle bir gecikme hayatımda. Vucudumu cok iyi tanıdığımı sanıyordum fakat öyle olmadı. Bu yüzden hayal kırıklığı yaşadım malesef
Canım hiç üzülme. Adet olabilmek de büyük bir nimet . Havalar çok dengesiz gidiyor yüksek ihtimalle o etkilemiştir çünkü birçok kişiden duyuyorum geç adet oluyor ya da leke leke adet oluyorlar hamilelik düşünmedikleri halde... içini ferah tut zamanı var elbet gelecek miniklerimiz bizlere🥰🤲🏻

20200517_134914.jpg

Kızlar ovulasyon testi yaptım böyle oldu acaba test mi bozuk ?? Yumurtlama zamanım geçti salı günü ovitrelle vurulmuştum acaba ondan mı böyle oldu ? Takvime göre 15 inde yumurtluyordum ama 15 inde dr um yumurtalarımın çatladığını rahmimin kalınlığının güzel olduğunu söyledi erken yumurtladım ve bu test normal mı?

Back