Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Merhabalar, öncelikle ben normalde 35 45 günleri arası regl olan biriyim. 2 çocuğum var biri kız biri erkek ikisininde de farklı belirtiler oldu. Oğlumda kasıklarımın ağtısından ölüyordum geceleri kıvranıyordum ama regl olucam sökülemiyotum sanıyotdum. Kızımda mide gazı mide bulantısı aşırı koku hassasiyeti ve oğrendiğimde Ramazandı oruç tutanamıştım öyle anladım sabah kalkar kalmaz acıkıyordum midemde kedi patisi var gibi tırmalanıyordu. Bu arada Ikisindede regl olmaya yakın gebe kaldım. Sanırım 2 kez yumurtluyorum Şimdide Sat 17 Nisan, 7 gün sürdü malum ilişki 29 Nisan 10 Mayıs sabahı göğüslerimde bir sızlamayla uyandım sanki lohusalık dönemindeyim ve göğüslerim süt doldu sızlıyo süt vermek için can atıyorum Gayri ihtiyari sıktım şıpır şıpır süt damlıyo 2 gün devam etti. Şimdi kesildi sıksamda gelmiyo. 15 Mayısta öyle bir kasık agrısı yasadim ki yanıyo kasıklarım sanki reglimin 1. 2. Günündeyim gibi olucam galiba dedim ama benim mümkün değil en erken regl olduğum döngüm 35 gün Bugün cokta şiddetli agriyor bacaklarima vuruyor agrisi ve 2 gundür ayaklarim cok üşuyor. Normalde ben yaz kiş corap giymem yanarim ben pencereleri acarim esim arkamdan kapatir simdi acik tutamiyorum cok usuyorum
Acaba hamile olabilir miyim?
Bütün bunlar belirti olabilir mi ?
Bu belirtilerle hamile oldugunu ögrenen oldu mu ?
Test yapmak icin erken olabilir belki sizlerle konusmak istedim..
Insan ne kadar tecrubeli sayılsada jer gebelik farklı olabiliyor.
Şimdiden Teşekkür ederim.

Mrb bugun adetimin 31.gunu 28 29 30 da oluyorum ama hala adet olmadim. Kasiklarimda batmalar oluyor arada bir bel agrisi oluyor baska belirtim yok test yapmiyorum korkudan

Merhaba canım. Aynı durumu yaşıyoruz şu an seninle. İdrar testlerini genelde adet günü geçince yapıyorlar. Ama adet olmadan 4-5 gün önce yapıp pozitif çıkan da var.

Ovulasyon testi ile gebeliği öğrenen çok kişi var kuzum Bildiğim kadarıyla t çizgisinin cden daha koyu olması lazım ya da aynı oranda kırmızı olması lazım.Insallah bu ay sen ver bize güzel haberiii
Ahh inşAllah kuzucum inşAllah hep birlikte verelim güzel haberleriii o testin ardından başka test yapmadım daha adetime çok var 4-5 gün geçsin yine yaparım bakalım o zaman ne çıkcak

Canim hic ilac falan kullanıyor musun hamile kalmak icin yada bi sikintin var mi
Klomen tedavisi görüyorum canım. Eşimde varikosel problemi vardı ameliyat oldu. Bende bu zamana kadar hiçbi sıkıntı çıkmadı çok şükür. Şimdi eşimin değerleri de düzeldi ama yine de olmadı nasipse yok daha demek ki...

Canım göğüslerden süt gelmesi(gebelik ve emzirme dönemi dışında) normal bir durum değil. Bunun gebelikle alakası olmadığı gibi gebeliği de engelliyor. Bence senin prolaktin hormonun yükselmiş... Rabbim ne derse o olur belki de hamilesindir kendine dikkat et ama adet olduğun vakit 3.cü gün dr una git hormon testlerine baktır canım ... Rabbim yardımcın olsun bu süreçte bolca sabir versin

Ahh inşAllah kuzucum inşAllah hep birlikte verelim güzel haberleriii o testin ardından başka test yapmadım daha adetime çok var 4-5 gün geçsin yine yaparım bakalım o zaman ne çıkcak
Tamam canım benim mutlaka haber ver bize de Bu arada Ramazan biter bitmez size attığım elmalı dua vardı ya hani 7 elmaya okunan onu yapacağım ve çakşır suyunu araştırdım internetten.Sanırım onu da kullanacağım hem eşim hem kendim için inşallah faydası olur

Merhaba canım. Aynı durumu yaşıyoruz şu an seninle. İdrar testlerini genelde adet günü geçince yapıyorlar. Ama adet olmadan 4-5 gün önce yapıp pozitif çıkan da var.
Evet doğru sen ne zaman yapacaksın peki?
Alalım şu hayırlı haberi

Arkadaşlar merhaba benimde adettm 19 gun geçtikti evde ters yaptm ama negatif cikti ama adet olcakmş gibi ağrılarm oluyo ama bir türlü hasta olamadm sizce bu belirtiler hamilelik belirtiler olabilir mi cok istiyorum allahm kimsesin kucağını boş birakmasn inş

Canım o hastalarda sürekli geliyor diye biliyorum ve sıkmadan camaşirlari islaniyor yada her adet donemi oluyor. Ben her ay duzenli aralıklarla ama uzun döngüyle adet oluyorum 2 kez yumurtluyorum Dr kontrollerim düzenlidir boyle bir hastalik tesbiti yok. Cok ugrastilar bitkisel vs. Ilaclarla adeti en az 35 güne cekmeye ama olmadi. Benim yapım bu sekilde. Hormanlarımla oynamak yerine kendi haline bıraktık. Düzenli ama uzun döngülü. Bu sekilde hic olmadım kesildi zaten göğsümden 2 gün ben sıktıkca geldi ve çok sızladi. Sonrası hep kasık ağrisı. Dün çok şiddetlendi bir ara ama kesildi bugün hiç bir sey yok regl olmama 10 günden fazla var.. Bakalık hayırlısı Rabbim isteyen herkese tattirsın bu duyguyu Bu ay olmazsada önümüzde ki maçlara bakıcaz

19 gün müüüü çok cnm ya yaa hemen kan testi ver dışarı çıkma yasağı gelmeden. Yada jinekoloğuna git. Yada testi 2 3 gün sonra tekrarla geç döllenme olabilir.. Allah nasip etsin sanada tez zamanda inşAllah bu mübarek günlerde

Selamunaleykum kızlar benimde sorum olacak belimde aşırı derecede ağrı var ve adetime 4 gün kala kahverengi lekelenmem oldu hala devam ediyor geçen ay 18inde adet olmuştum uygulama kullanıyorum bu ay ki adet tarihimi 20 sinde gösteriyor sizce hamile olabilir miyim böyle yaşayan oldu mu.?

Baktm negatif çikti üzuldm dahada bakmaya korkuyorum yine aynısını cikcak diye bakalm biraz daha eklicem ins hayrlısı olur isteyen herkese allahim nasip etsin

Merhaba arkadaşlar benimde adettim 19gün geçikme oldu ters yaptm ama negatif cikti karım agrıyo aynen adet olacakmş gibi ara ara sol tarafıma agrılar giriyo belim de arıyo ara sıra acaba hamilelik belirtisi olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…