Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Cok sevindim sizin adınıza inşallah yükselir bir an oncee

Birde gece bulantım var kusma olmadı ama böyle midem bi tuhaf genelde sabah bulantı olur diolar gece bulantısı olan oldu mu

Yok kuzum ya ve ilk defa oldu böyle bişey :/ ara ara alttan iğne batıyo aniden geliyo 3 4 saniye sürüyo,sağ yumurtalık ara ara sancıyo,gece 2den önce yatmam ama bu ara 9 gibi gözlerim kapanıyo nerdeyse,12 saat uyusam da uykumu alamıyorum,yüzüm yanıyo ama ellerim ayaklarım üşüyo,buna dudak yanması da eklendi,psikolojik mi bunlar bilmiyorum ümitlenmek istemiyorum her ay ümitlenip negatif görmekten yoruldum 14 ay oldu eşimde de bende de sorun yok ama olmuyo ya

Canım vardır vakti saati canını sıkma rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah dua et bol boll bu ay bende ilk defa korunmadım aynı belirtiler bende var 12 gün geçti benim senin geçti mi ?

Canım vardır vakti saati canını sıkma rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah dua et bol boll bu ay bende ilk defa korunmadım aynı belirtiler bende var 12 gün geçti benim senin geçti mi ?
İnşallah hamilesindir canım benim geçmedi adetime 5 gün var. Bi de geçen gün 3 gün üst üste aşırı baş ağrısı bel ağrısı ve sırt ağrısı yaşadım. Ya belirti aramak isteyince herşey belirti gibi geliyo insana,hep heveslenip üzülüyorum,artık hayırlısı bakalım elimizden geleni yapıyoruz gerisi dua edip beklemek..

Benimde adetime beş gün var klomen kullanmıştım bu ay Dr 30 una kadar adet olmazsan ara demişti ama gogusumde çok fena sizi ve aşırı mide yanma var geceleri uyuyamıyorum sürekli kusmaktan acaba hamile miyim yoksa psikolojik mi bilmiyorum çok heyecanlıyım ama 30 una kdr beklicem

İnşallaahh oyle kuzum birde psikolojimizde cok etkileniyor belirti aramaktan o yüzdende adet gecikebiliyor , beklemekten baska care yok başka seylerle oyalan kafanı çok yorma derim. Günün geçsin 10 gün bekle inşallah güzel haberler alırız

İnşallah öyledir ya hemen atıyorum foto üstteki geçen gün yaptığım alttaki bugün
İdrarı fazla damlatmıssın gibi ama bence hamilesin çizgi cıkmış ilk yaptığında belirgin hayırlı olsun ama yarın tekrarla bence ve 3 damla damlat idrar sadece

İdrarı fazla damlatmıssın gibi ama bence hamilesin çizgi cıkmış ilk yaptığında belirgin hayırlı olsun ama yarın tekrarla bence ve 3 damla damlat idrar sadece
Hepsinin üstünde 4 damla damlatın yazıyo bende hep öyle damlatıyorum ama yarın tekrar yaparım böyle çıkması bile bi umut ama dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…