Cok sevindim sizin adınıza inşallah yükselir bir an onceeCanim 3 dk oldu şuan sağlık ocağındaki ebemle görüştüm, hamileymişim
Ama değerimin 1000 olması lazımken 275 çıkmış, geç döllenme olabilir dedi salı günü tekrar gidecem kan verecem, inşAllah değerlerim düzelir
Sık idrara çıktığım için her zaman koyu görmüyodum, karnım çok kasılma olmadı ama çok az sızladı ara sıra, göğsümün etrafı koyulaştı ve biraz büzüştü beyaz pütürler oluştu
Evet çıktı ama çok tedirginim inşallah hamileyimdirSilik cizgi ciktiysa hamilesiniz demektir ☺☺
Yok kuzum ya ve ilk defa oldu böyle bişey :/ ara ara alttan iğne batıyo aniden geliyo 3 4 saniye sürüyo,sağ yumurtalık ara ara sancıyo,gece 2den önce yatmam ama bu ara 9 gibi gözlerim kapanıyo nerdeyse,12 saat uyusam da uykumu alamıyorum,yüzüm yanıyo ama ellerim ayaklarım üşüyo,buna dudak yanması da eklendi,psikolojik mi bunlar bilmiyorum ümitlenmek istemiyorum her ay ümitlenip negatif görmekten yoruldum 14 ay olduCanım benimde günüm geçti ara ara oldu neden oldugunu anlamadım alerji oldugumda dudağıma vuruyor benim şişiyo yanıyo falan aslında hap içiyorum ama yinede hamileliğe yormadım öyle bir belirti duymadgm için herhangi bir seye alerjin var mı ?
Canım vardır vakti saati canını sıkma rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah dua et bol boll bu ay bende ilk defa korunmadım aynı belirtiler bende var 12 gün geçti benim senin geçti mi ?Yok kuzum ya ve ilk defa oldu böyle bişey :/ ara ara alttan iğne batıyo aniden geliyo 3 4 saniye sürüyo,sağ yumurtalık ara ara sancıyo,gece 2den önce yatmam ama bu ara 9 gibi gözlerim kapanıyo nerdeyse,12 saat uyusam da uykumu alamıyorum,yüzüm yanıyo ama ellerim ayaklarım üşüyo,buna dudak yanması da eklendi,psikolojik mi bunlar bilmiyorum ümitlenmek istemiyorum her ay ümitlenip negatif görmekten yoruldum 14 ay oldueşimde de bende de sorun yok ama olmuyo ya
İnşallah hamilesindir canımCanım vardır vakti saati canını sıkma rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah dua et bol boll bu ay bende ilk defa korunmadım aynı belirtiler bende var 12 gün geçti benim senin geçti mi ?
Bence testi yeniden yap gün geçtikçe silik çizgi netleşiyorsa vardır kesin ☺Evet çıktı ama çok tedirginim inşallah hamileyimdirbide belirtilerimin olmaması şüphelendirdi beni olabilir mi gerçekten
Ay inşAllah, salı dedi ama pazartesi gidecem bakalım, hastalık salgın iyice ilerledi korkar oldukCok sevindim sizin adınıza inşallah yükselir bir an oncee
Bugün tekrar yapıcamBence testi yeniden yap gün geçtikçe silik çizgi netleşiyorsa vardır kesin ☺
İnşallaahhİnşallah hamilesindir canımbenim geçmedi adetime 5 gün var. Bi de geçen gün 3 gün üst üste aşırı baş ağrısı bel ağrısı ve sırt ağrısı yaşadım. Ya belirti aramak isteyince herşey belirti gibi geliyo insana,hep heveslenip üzülüyorum,artık hayırlısı bakalım elimizden geleni yapıyoruz gerisi dua edip beklemek..
Resim ekler misin testi canım ama dedim ya silikte olsa cizgi varsa hamilesinYa ben test yaptım yine silik çıktı ikinci çizgi
İnşallah öyledir ya hemen atıyorum foto üstteki geçen gün yaptığım alttaki bugünResim ekler misin testi canım ama dedim ya silikte olsa cizgi varsa hamilesin❤
İdrarı fazla damlatmıssın gibi ama bence hamilesin çizgi cıkmış ilk yaptığında belirgin hayırlı olsun ama yarın tekrarla bence ve 3 damla damlat idrar sadeceİnşallah öyledir ya hemen atıyorum foto üstteki geçen gün yaptığım alttaki bugün
Hepsinin üstünde 4 damla damlatın yazıyo bende hep öyle damlatıyorum ama yarın tekrar yaparım böyle çıkması bile bi umut ama dimiİdrarı fazla damlatmıssın gibi ama bence hamilesin çizgi cıkmış ilk yaptığında belirgin hayırlı olsun ama yarın tekrarla bence ve 3 damla damlat idrar sadece
Fazla gelmis test dağılmış daha orantılı damlat umut var bencedeHepsinin üstünde 4 damla damlatın yazıyo bende hep öyle damlatıyorum ama yarın tekrar yaparım böyle çıkması bile bi umut ama dimi
ay canım hayırlı olsun ikinci cizgi gözüküyo ama bidaha yap test bozulmuş bozukta olabilirİnşallah öyledir ya hemen atıyorum foto üstteki geçen gün yaptığım alttaki bugün
Teşekkür ederim umarım hayırlı olur ama bu yaptığım belki 10. Test hemen hemen hepsi böyle çıktıay canım hayırlı olsun ikinci cizgi gözüküyo ama bidaha yap test bozulmuş bozukta olabilir
Tmm yarın daha az damlatıcamFazla gelmis test dağılmış daha orantılı damlat umut var bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?