- 7 Şubat 2020
- 376
- 290
- 23
.Bi test mi yapsanız acaba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
.Bi test mi yapsanız acaba![]()
Canim 3 dk oldu şuan sağlık ocağındaki ebemle görüştüm, hamileymişimHadi inşallah yani kasılmaların oluyormu karnında bide idrarın koyulaşıyor ben göğsümde damar çıktı ondan da anladım vücudunu tanıyınca değişiklikleri anlıyorsun
Canım hamileymişim haber ver demiştinHadi hayırlısı Allah gönlüne göre versin inslhh burayada yaz mutlaka merak ederim ben simdi![]()
Sizin adetten kaç gün geçti ve bugün ki değer kaç olacak bana da yazar mısınız, bir karşılaştıralım, ebe değer düşük dedi çünkü geç döllenme mi acabaBenim adetten 4 gün önce öğrendim :) 86 küsür çıktı sizin hangi gün ve kaç çıktı
Canım son adet tarihin ne zaman acaba?Bu arada hayırlı olsun Canım sağlıkla kucağına al bebeğiniBenim adetten 4 gün önce öğrendim :) 86 küsür çıktı sizin hangi gün ve kaç çıktı
Kasıktan dize kadar sanki damarlar çekiliyor gibi nasıl anlatsam bilemedım tam amaBahsettin ayakta cekilme basil okuyor benimde sok ayagimda agri gibi bisey var cekilmemi emin degilimmm![]()
Benimki baya yüksek çıktı ikiz bile olabilir 385Sizin adetten kaç gün geçti ve bugün ki değer kaç olacak bana da yazar mısınız, bir karşılaştıralım, ebe değer düşük dedi çünkü geç döllenme mi acaba![]()
17 şubat ama 32 günde 1 görüyorumCanım son adet tarihin ne zaman acaba?Bu arada hayırlı olsun Canım sağlıkla kucağına al bebeğini ♥
Benimde 4,5 haftalık :)) Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inslhhDaha çok yeni 4,5 haftalık :) darısı başınıza
Ayy maslhh cok sevindim gözünaydın ☺☺ kötü düşünme iyi olsun inslhhCanım hamileymişim haber ver demiştin
Sadece değer adetime göre az çıktı, 245 çıktı, ebe geç döllenme olabilir dedi, salı günü tekrar kan verecem![]()
Bugün ki değeriniz mi, peki kaç gün geçti toplam da, hadi hayirlisi olsunBenimki baya yüksek çıktı ikiz bile olabilir 385
Sizinde genelik olmasa bu kadar yüksek çıkma geç döllenme olabilir
İnşAllah canım benim, isteyen herkese versin ALLAH'ımAyy maslhh cok sevindim gözünaydın ☺☺ kötü düşünme iyi olsun inslhh![]()
Benim bugün adet günüm ilk verdiğimin üstünden 2 gün geçtiBugün ki değeriniz mi, peki kaç gün geçti toplam da, hadi hayirlisi olsun
Iyi maşAllah hakkınızda hayırlısı, benim moralim çok bozulduBenim bugün adet günüm ilk verdiğimin üstünden 2 gün geçti
Neden bence bozulmasın benim 2 günde arttıIyi maşAllah hakkınızda hayırlısı, benim moralim çok bozuldu![]()
Silik cizgi ciktiysa hamilesiniz demektir ☺☺Arkadaşlar bişe sormak istiyorum benim adetim başlamadan iki hafta önce göğüs ağrılarım başlardı bu ay korunmasız olarak eşimle ilişkiye girdik adet günüm geçmeden de test yaptım birkaç tane ikinci çizgi silik çıktı adet dönemime 6 gün var hâlâ adet belirtim yok bu şekilde gebe kalanlar varsa yorumunuza ihtiyacım var beni aydınlatırsanız çok sevinirim teşekkürler
Pazartesi günü tekrarlayacağım bakalımNeden bence bozulmasın benim 2 günde arttı
2 gün sonra yine verin
Ayy inşallah bende hamileyimdirEvet oluyor batma en çokta karnına ağrılar giriyordu her an regl olacakmışım gibi sık sık ama saniyelik
Canım benimde günüm geçti ara ara oldu neden oldugunu anlamadım alerji oldugumda dudağıma vuruyor benim şişiyo yanıyo falan aslında hap içiyorum ama yinede hamileliğe yormadım öyle bir belirti duymadgm için herhangi bir seye alerjin var mı ?Ya iki gündür dudaklarım acı biber sürmüşüm gibi yanıyo bu başka bişeyle mi alakalı yoksa böyle bi belirti gösteren birisi oldu mu acaba daha önce,nette araştırdım rastlamadım dudak yanmasına hiç :/