• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Hadi inşallah yani kasılmaların oluyormu karnında bide idrarın koyulaşıyor ben göğsümde damar çıktı ondan da anladım vücudunu tanıyınca değişiklikleri anlıyorsun
Canim 3 dk oldu şuan sağlık ocağındaki ebemle görüştüm, hamileymişim 🙏🏼
Ama değerimin 1000 olması lazımken 275 çıkmış, geç döllenme olabilir dedi salı günü tekrar gidecem kan verecem, inşAllah değerlerim düzelir 🤰😔
Sık idrara çıktığım için her zaman koyu görmüyodum, karnım çok kasılma olmadı ama çok az sızladı ara sıra, göğsümün etrafı koyulaştı ve biraz büzüştü beyaz pütürler oluştu 🦋

Hadi hayırlısı Allah gönlüne göre versin inslhh burayada yaz mutlaka merak ederim ben simdi 🤭😍
Canım hamileymişim haber ver demiştin 🤰😍🙏🏼
Sadece değer adetime göre az çıktı, 245 çıktı, ebe geç döllenme olabilir dedi, salı günü tekrar kan verecem😔

Benim adetten 4 gün önce öğrendim :) 86 küsür çıktı sizin hangi gün ve kaç çıktı
Sizin adetten kaç gün geçti ve bugün ki değer kaç olacak bana da yazar mısınız, bir karşılaştıralım, ebe değer düşük dedi çünkü geç döllenme mi acaba 😔

Sizin adetten kaç gün geçti ve bugün ki değer kaç olacak bana da yazar mısınız, bir karşılaştıralım, ebe değer düşük dedi çünkü geç döllenme mi acaba 😔
Benimki baya yüksek çıktı ikiz bile olabilir 385
Sizinde genelik olmasa bu kadar yüksek çıkma geç döllenme olabilir

Arkadaşlar bişe sormak istiyorum benim adetim başlamadan iki hafta önce göğüs ağrılarım başlardı bu ay korunmasız olarak eşimle ilişkiye girdik adet günüm geçmeden de test yaptım birkaç tane ikinci çizgi silik çıktı adet dönemime 6 gün var hâlâ adet belirtim yok bu şekilde gebe kalanlar varsa yorumunuza ihtiyacım var beni aydınlatırsanız çok sevinirim teşekkürler

Arkadaşlar bişe sormak istiyorum benim adetim başlamadan iki hafta önce göğüs ağrılarım başlardı bu ay korunmasız olarak eşimle ilişkiye girdik adet günüm geçmeden de test yaptım birkaç tane ikinci çizgi silik çıktı adet dönemime 6 gün var hâlâ adet belirtim yok bu şekilde gebe kalanlar varsa yorumunuza ihtiyacım var beni aydınlatırsanız çok sevinirim teşekkürler
Silik cizgi ciktiysa hamilesiniz demektir ☺☺

Ya iki gündür dudaklarım acı biber sürmüşüm gibi yanıyo bu başka bişeyle mi alakalı yoksa böyle bi belirti gösteren birisi oldu mu acaba daha önce,nette araştırdım rastlamadım dudak yanmasına hiç :/
Canım benimde günüm geçti ara ara oldu neden oldugunu anlamadım alerji oldugumda dudağıma vuruyor benim şişiyo yanıyo falan aslında hap içiyorum ama yinede hamileliğe yormadım öyle bir belirti duymadgm için herhangi bir seye alerjin var mı ?

Back