Bekliyoruzz güzel haberleriiniiiiTmm yarın daha az damlatıcam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekliyoruzz güzel haberleriiniiiiTmm yarın daha az damlatıcam![]()
Sabah yaptım testi atayım mı onu daBekliyoruzz güzel haberleriiniiii![]()
Yine silik çizgi çıktı adetime son 4 günSabah yaptım testi atayım mı onu da
Gönder istersen yorumlayabilirim ☺Sabah yaptım testi atayım mı onu da
Şuan hastanedeyim kan Testini bekliyoruz dua edin nolurGönder istersen yorumlayabilirim ☺
Hemen yarın yapmaya başla bence ben öyle yaptımKızlar bugün yumurtlama günümden tam 1 hafta geçti. Reglime de 6 gün kaldı. Normal gebelik testleri var elimde ne zaman yapmalıyım sizce ?
Erken olduğunu biliyorum da bir umut işte sorayım dedim![]()
Bence var hatta o lekeler de yerleşme kanaması dedikleri şey olabilirKızlar bende dün akşam üstü yaptı böyle cıktı?? Sabah tekrar yaptım biraz daha silik çıktı bugun lekeler gelmeye basladı kahve ne yapıcam bilmiyorum yardımcı olurmusnuzz ??
Hemen yarın yapmaya başla bence ben öyle yaptım
Şuan hastanedeyim kan Testini bekliyoruz dua edin nolur
İnşallah Allah herkese nasip etsin ben şoktayım şuan olumsuzuna hazırlıyorum kendimiAy ne güzel biz de görelim böyle çift çizgileri![]()
Bence hamilesin canım ama çok yeni ☺ bizede yaz kan sonucunu cok sevindim senin adınaİnşallah Allah herkese nasip etsin ben şoktayım şuan olumsuzuna hazırlıyorum kendimi
HamilesinnŞuan hastanedeyim kan Testini bekliyoruz dua edin nolur
İnşallah Allah herkese nasip etsin ben şoktayım şuan olumsuzuna hazırlıyorum kendimi
Adetin 1 gün geçsin o zaman yaparsan net sonuç alırsın beklemesi zor biliyorum ama beklemekte fayda varKızlar bugün yumurtlama günümden tam 1 hafta geçti. Reglime de 6 gün kaldı. Normal gebelik testleri var elimde ne zaman yapmalıyım sizce ?
Erken olduğunu biliyorum da bir umut işte sorayım dedim![]()
Adetin 1 gün geçsin o zaman yaparsan net sonuç alırsın beklemesi zor biliyorum ama beklemekte fayda var![]()
Ayy sorma ya ben 1kez gittim kan verdim keseyi gördük ama bebeği görmeye testlere nasıl gidicem kara kara düşünüyorum1 hafta nasıl geçer bilmiyorum
Ama evet en doğrusu aslında gecikme olunca test yapmak
Zaten pozitif görsek de bu hastalık yüzünden hastaneye gidemeyecegiz![]()
Masallah canım gözünaydın ☺☺ kaç çıktı beta hcgKızlar çok şükür Rabbim bize bu mucizeyi bahşetti ama çok çok küçük haftalık bile değil folik asit başlattı haftaya tekrar kan vercekmişim değerlerin yükselmesi gerekiyomuş nolur dua edin rabbim isteyen herkese versin inşallah