• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar bende dün akşam üstü yaptı böyle cıktı?? Sabah tekrar yaptım biraz daha silik çıktı bugun lekeler gelmeye basladı kahve ne yapıcam bilmiyorum yardımcı olurmusnuzz ??

Eklentiler

• 475FEFE0-0890-4C63-8FCE-04F00173095B.webp
    475FEFE0-0890-4C63-8FCE-04F00173095B.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar bugün yumurtlama günümden tam 1 hafta geçti. Reglime de 6 gün kaldı. Normal gebelik testleri var elimde ne zaman yapmalıyım sizce ?
Erken olduğunu biliyorum da bir umut işte sorayım dedim 😀

Kızlar bugün yumurtlama günümden tam 1 hafta geçti. Reglime de 6 gün kaldı. Normal gebelik testleri var elimde ne zaman yapmalıyım sizce ?
Hemen yarın yapmaya başla bence ben öyle yaptım

Kızlar bende dün akşam üstü yaptı böyle cıktı?? Sabah tekrar yaptım biraz daha silik çıktı bugun lekeler gelmeye basladı kahve ne yapıcam bilmiyorum yardımcı olurmusnuzz ??
Bence var hatta o lekeler de yerleşme kanaması dedikleri şey olabilir

Adetin 1 gün geçsin o zaman yaparsan net sonuç alırsın beklemesi zor biliyorum ama beklemekte fayda var 🤭😉

Adetin 1 gün geçsin o zaman yaparsan net sonuç alırsın beklemesi zor biliyorum ama beklemekte fayda var 🤭😉

1 hafta nasıl geçer bilmiyorum 😀
Ama evet en doğrusu aslında gecikme olunca test yapmak 😊
Zaten pozitif görsek de bu hastalık yüzünden hastaneye gidemeyecegiz 😔

1 hafta nasıl geçer bilmiyorum 😀
Ama evet en doğrusu aslında gecikme olunca test yapmak 😊
Zaten pozitif görsek de bu hastalık yüzünden hastaneye gidemeyecegiz 😔
Ayy sorma ya ben 1kez gittim kan verdim keseyi gördük ama bebeği görmeye testlere nasıl gidicem kara kara düşünüyorum 😐😏

Kızlar çok şükür Rabbim bize bu mucizeyi bahşetti ama çok çok küçük haftalık bile değil folik asit başlattı haftaya tekrar kan vercekmişim değerlerin yükselmesi gerekiyomuş nolur dua edin rabbim isteyen herkese versin inşallah

Kızlar çok şükür Rabbim bize bu mucizeyi bahşetti ama çok çok küçük haftalık bile değil folik asit başlattı haftaya tekrar kan vercekmişim değerlerin yükselmesi gerekiyomuş nolur dua edin rabbim isteyen herkese versin inşallah
Masallah canım gözünaydın ☺☺ kaç çıktı beta hcg 🤭🤰🤰

Back