• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Arkadaşlarımla konuşuyorum 2 kişi var diyor 2 kişi yok çok belli belirsiz gölge en iyisi bekliyim ben biraz😀
Siz daha net gorursunuz foto cekip attigimda zaten silik iyice silik cikmis gibi duruyor benimkiler mesela.

Neredeyse iki yıl olacak, sizin daha yeniymiş inşallah en kısa sürede güzel haber alırsınız çok beklemeden🙏🏻
Bizimde yaklaşık 2 yıl olacak ama 5 aydır ovülasyon testi ile takip ediyoruz inşallah siz de en kısa zamanda mutlu haber alırsınız doktora gittiniz mi

Kızlar klamoks antibiyotik ve ibucold kullanıyorum şu an . Kullanıpta o ay adeti geciken oldu mu aranızda acaba

Iste benim de bu sekilde cıkıyor. Reglim de gelmedi. Psikolojik mi acaba ya. Biz mi boyle gormek istedigimiz icin boyle goruyoruz
Bugün de böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_3093.webp
    IMG_3093.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 18
Herkese merhaba hanımlar. Bugün itibari ile 5+3’teyim. 1 haftadır adet belirtilerim hiç geçmedi karnım inanılmaz şiş göğüslerim çok acıyor. 9 ay boyunca bu şekilde mi devam edecek yoksa bir noktada bu göğüs acıları ve karnımın şişliği geçecek mi? Tecrübeli olanlardan yorum rica ediyorum.

Back