Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Benim ikinci hamileliğim ilkindede çok aşırı bulantı yaşamamıştım inşallah bundada rahat olurum

Yeniyim tam yazışma geçmisini göremiyorum siz ne durumdasınız var mı bebis bekliyor musunuz yoksa☺☺
1 tane oğlum var şuan 4 yaşını 3 ay geçti, bie bebiş daha istiyoruz eşimle, adet döngüm 30-35 gün arası, geçen ayın 11.de olmuştum daha olmadım, bir keresinde 38.ci günüm de olmuştum stresten yine öyle olabilir diye cumayı bekliyorum 38.ci günümü gidip kan verecem, hem o gün doğum günüm eşime de sürpriz yapacam asıl hediye benden olacak kısmet olursa, bazı belirtilerim var ama korkudan eşime belli etmiyorum hadi yoksa diye, cuma ola hayır ola

Hadi hayırlısı Allah gönlüne göre versin inslhh burayada yaz mutlaka merak ederim ben simdi

her ay belirti kovalıyordum ama bu ay diğer aydan farklı sağ göğsüm de damar yoktu o çıktı mide bulantım başlado ve sol kasığıma ağrı girmezdi sol kasığıma ağrı girdi bunlar olunca dedimki kesin hamileyim ve öyle oldu

Benimde sol kasığım iki üç gün ağrıdı bende kan vermek için gün bekliyorum bir şey merak ediyorumm uzanırken eğilirken kasıkta batma gibi bi olay oldu mu acaba sızın ? Hayırlı olsun bu arada rabbim kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı bir şekildee

Bahsettin ayakta cekilme basil okuyor benimde sok ayagimda agri gibi bisey var cekilmemi emin degilimmm

Ayy maşallah hayırlı olsun ne kadarlık hamilesiniz

Canım sağlıkla kucağına alırsın inşAllah, bende kan testi verdim saat 4de ögrenecem hayırlısıyla..

Evet oluyor batma en çokta karnına ağrılar giriyordu her an regl olacakmışım gibi sık sık ama saniyelik

Benim adetten 4 gün önce öğrendim :) 86 küsür çıktı sizin hangi gün ve kaç çıktı
Benim adetim gecikti bugün 7.ci günüm yeni kan verdim, daha öğrenmedim, normalde 30-35 arası döngüm yani genel olarak 35.ci günü görmüyorum ama bu ay farklılık hissettim yanılmam inşAllah

Benim adetim gecikti bugün 7.ci günüm yeni kan verdim, daha öğrenmedim, normalde 30-35 arası döngüm yani genel olarak 35.ci günü görmüyorum ama bu ay farklılık hissettim yanılmam inşAllah
Hadi inşallah yani kasılmaların oluyormu karnında bide idrarın koyulaşıyor ben göğsümde damar çıktı ondan da anladım vücudunu tanıyınca değişiklikleri anlıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…