Kızlar çok şükür Rabbim bize bu mucizeyi bahşetti ama çok çok küçük haftalık bile değil folik asit başlattı haftaya tekrar kan vercekmişim değerlerin yükselmesi gerekiyomuş nolur dua edin rabbim isteyen herkese versin inşallah
Ayy sorma ya ben 1kez gittim kan verdim keseyi gördük ama bebeği görmeye testlere nasıl gidicem kara kara düşünüyorum
190 dedi galiba İnan net hatırlamıyorum ama haftaya tekrar kan alcaklarmış yükselmiş mi diyeMasallah canım gözünaydın ☺☺ kaç çıktı beta hcg
ya çok araştırdım da bu yerleşme kanaması için illa adetinin gecikmesi mi gerekiyor. adete 16 gün kala olan kanama ne anlama gelir ki?Şuan hastanedeyim kan Testini bekliyoruz dua edin nolur
Iyi aksamlae bu buyuk ihtimal yumurtlama kanamasidir sayet yunurtlamaniz henuz olmadiysaya çok araştırdım da bu yerleşme kanaması için illa adetinin gecikmesi mi gerekiyor. adete 16 gün kala olan kanama ne anlama gelir ki?
Onu hic bilmiyorum canımya çok araştırdım da bu yerleşme kanaması için illa adetinin gecikmesi mi gerekiyor. adete 16 gün kala olan kanama ne anlama gelir ki?
canım ara ara geliyor durmadı inşallah öyledirBence var hatta o lekeler de yerleşme kanaması dedikleri şey olabilir
gözün aydın canım cok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimmKızlar çok şükür Rabbim bize bu mucizeyi bahşetti ama çok çok küçük haftalık bile değil folik asit başlattı haftaya tekrar kan vercekmişim değerlerin yükselmesi gerekiyomuş nolur dua edin rabbim isteyen herkese versin inşallah
Bildiğim kadarıylaya çok araştırdım da bu yerleşme kanaması için illa adetinin gecikmesi mi gerekiyor. adete 16 gün kala olan kanama ne anlama gelir ki?
Allah gönlüne göre verir inşallah canımcanım ara ara geliyor durmadı inşallah öyledir
Amin inşallahgözün aydın canım cok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimm
Ne demek canm Her zaman özelden de yazabilirsinAmin inşallahRabbim herkese nasip etsin inşallah çok teşekkür ederim bana bu süreçte destek olduğunuz için ❤
Daha çok danışacağıma emin olabilirsin ben çok tecrübesizim hiç araştırmamıştım hiç kendimi açmıştım bu konudaNe demek canm Her zaman özelden de yazabilirsinsökülmeye başladım bende bu arada artık rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak
Naptınız acaba ?Canım hamileymişim haber ver demiştin
Sadece değer adetime göre az çıktı, 245 çıktı, ebe geç döllenme olabilir dedi, salı günü tekrar kan verecem
Benim adete 4 gün kala geldi ama senn çok erken yani yumurtlama zamanı olması lazmya çok araştırdım da bu yerleşme kanaması için illa adetinin gecikmesi mi gerekiyor. adete 16 gün kala olan kanama ne anlama gelir ki?
Araya hafta sonu girdigi icin beklemedeyim canim, yarin sabah gidip kan verecem tekrar, 4 gibi alacam sonuclari kismetseNaptınız acaba ?
yumurtlama zamanında hiç kanama olmazdı ki ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum adete döndü gibi. dün lekelenmeler oldu bugün normal kana döndü.Benim adete 4 gün kala geldi ama senn çok erken yani yumurtlama zamanı olması lazm
Bende cok tecrübeli değilim hep beraber öğrenirizz artıkDaha çok danışacağıma emin olabilirsin ben çok tecrübesizim hiç araştırmamıştım hiç kendimi açmıştım bu konuda ☺
Tmm o zaman inşallahBende cok tecrübeli değilim hep beraber öğrenirizz artık
Merhaba, bugün ki sonuçlarım çıktı değerim 1000 üzerinde, katlanmış yaniNaptınız acaba ?
çokk sevindim canım sağlıkla al kucagına inşallahhh :))Merhaba, bugün ki sonuçlarım çıktı değerim 1000 üzerinde, katlanmış yani
Amin cok tesekkur ederimçokk sevindim canım sağlıkla al kucagına inşallahhh :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?