- 26 Ekim 2019
- 49
- 16
- 3
- 46
3 günse iyi benim daha yumurtlamaya göre adet günüm yarın. Erken mi yaptım acaba. Bi de bebetime vardı eczanede onu aldım mevburen hiç iyi yorumlar yok onunla ilgili3 gün geçti benim adet markası ise one step diye pembe bi kutu umudunu kaybetme rabbim inş hepimizin gönlüne göre verir o hayal kırıklığını çok iyi bilirim ben rabbim yardımcımız olsun inş
Aynen olabilir adetinin geçmesini bekle ben kan verdim bugün 4. Oldu hala bişey yok yarın sonuçlar çıkıyo bazen testler yanıltıyor insanı şuan acaip bi şekilde mide yanmam var ve sık idrar başladı rabbim sonumuzu hayır eylesin3 günse iyi benim daha yumurtlamaya göre adet günüm yarın. Erken mi yaptım acaba. Bi de bebetime vardı eczanede onu aldım mevburen hiç iyi yorumlar yok onunla ilgili
Eğer yanılmıyorsam benim kuzenimin eşindede bu vardı adı varikoseldi herhalde 1 yıl çocukları olmadı eşi ameliyat olduktan sonra kuzenim hamile kaldı çocuğunu doğurduktan 1 yıl sonra yine hemen hamile kaldı eşinizin rahtsızlığıyla aynı ise onunda ameliyat olmadı gerekecek, gerçi belli olmaz belki hamilesinizde allaha hiçbirşey zor gelmez rabbim gönlümüzdekileri hayırlı eylesin inşArkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım öncelikle Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahh.. Eşimde sperm sayısı düşüklüğü çıktı, bu ay 4 kez ilişkiye girdik korunmasız olarak. uygulamaya göre adetime 4 gün var. Ara ara baş dönmesi kasık ağrısı bel bacak agrısı yaşıyorum ayrıca ateş basması ve halsizlikte var fakat test için beklesem mi beklemesem mi bilemedim, sperm sayısı az olupta hamile kalan var mı ? Bu belirtiler sizce olumlu mu ?
Amin canım cğmlemizin inşallahEğer yanılmıyorsam benim kuzenimin eşindede bu vardı adı varikoseldi herhalde 1 yıl çocukları olmadı eşi ameliyat olduktan sonra kuzenim hamile kaldı çocuğunu doğurduktan 1 yıl sonra yine hemen hamile kaldı eşinizin rahtsızlığıyla aynı ise onunda ameliyat olmadı gerekecek, gerçi belli olmaz belki hamilesinizde allaha hiçbirşey zor gelmez rabbim gönlümüzdekileri hayırlı eylesin inş
Aminnn canım benim sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim de bat bugündü ama gelen giden yok. Bakalım hayırlısı umutsuz oldum test negatif çıkınca. Senin testin markası neydiAynen olabilir adetinin geçmesini bekle ben kan verdim bugün 4. Oldu hala bişey yok yarın sonuçlar çıkıyo bazen testler yanıltıyor insanı şuan acaip bi şekilde mide yanmam var ve sık idrar başladı rabbim sonumuzu hayır eylesin
Bende suan yasiyorum ciddi kasık agrim mevcut sık sık idrara cikma durumu var ve ara ara vuran bir bel agrisi.Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki hamilelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime gün kaldı.
One step diye bi marka kan testim pozitif çıktı çok şükür rabbim inş çocuk bekleyen herkese nasip ederAminnn canım benim sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim de bat bugündü ama gelen giden yok. Bakalım hayırlısı umutsuz oldum test negatif çıkınca. Senin testin markası neydi
Yaaa çok sevindim canım allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallahhhhh bizlere de nasip etsin gebelerin duası kabul olur dualarını eksik etmeOne step diye bi marka kan testim pozitif çıktı çok şükür rabbim inş çocuk bekleyen herkese nasip eder
Teşekkürler canımEvet canım benimde 3 gün geçmişti ama emin olmak için kan ver bnde verdim
Bu arada kan testimin sonucu 3749 çıktıYaaa çok sevindim canım allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallahhhhh bizlere de nasip etsin gebelerin duası kabul olur dualarını eksik etme
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah..Bu arada kan testimin sonucu 3749 çıktıAllah razı olsun, allah ne muradınız varsa versin, rabbim herkese hayırlı bi evlat nasip etsin inşşşşşş
Çok teşekkür ederim allah bekleyen herkese nasip etsin inşAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah..
ben hiç anlamıyorum ya normal regli ağrısı var göğüslerim büyüdü karnım ağırıyor. bensadece yumurtlamadan birgün önce denedık ya olma ihtimali varmıdır onu çok merak edıyorumBende çok yoğun bir mantar olmuştu, ilk kez o zaman acaba mı demiştim ki doğruymuş.
bu konuda tavsıyen varmı şimdi yumurtlama takip testı alıcam eğer hamıle değilsem bu ay öyle takıp etmeyı düşünuyorum.ben hiç anlamıyorum ya normal regli ağrısı var göğüslerim büyüdü karnım ağırıyor. bensadece yumurtlamadan birgün önce denedık ya olma ihtimali varmıdır onu çok merak edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?