- 26 Ekim 2019
- 49
- 16
- 3
- 46
Maşallah çok sevindimmm hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah ben dün yaptım negatif çıktı bugün de çıkmaz heralde umudum yok. Canım senin adet günün bugünmüydü bir de test markası neBu gün kan vermeye gidicem inş herşey yolunda gider bu sabah yaptım testi sende yap. Saniyeleer içinde 2 çizgide belirdi çok şaşırdım umarım doğrudur bu test ilk çocuğumdada çizgiler hemen böyle belirmişti çok heycanlıyım
3 gün geçti benim adet markası ise one step diye pembe bi kutu umudunu kaybetme rabbim inş hepimizin gönlüne göre verir o hayal kırıklığını çok iyi bilirim ben rabbim yardımcımız olsun inşMaşallah çok sevindimmm hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah ben dün yaptım negatif çıktı bugün de çıkmaz heralde umudum yok. Canım senin adet günün bugünmüydü bir de test markası ne
Evet canım benimde 3 gün geçmişti ama emin olmak için kan ver bnde verdimRegl günü iki gün gecikmesi ile de idrar testi sonuç verir mi acaba?
Üstteki ile ortadaki bugun yaptım alttaki dünbence tek hamilelik belirtisi testin pozitif çıkması o da sadece belirti, kesin sonuç ultrason
yani bu 15 günlük hamileyim değilimiyim süreçleri ömrümüzden gidiyor
Canim pardon bisey sorabilirmiyim yanlis anlamani istemem heryerde paylastin bu resimleri hamolesin kanla ogren denildi sen hala soruyorsun varmi diyeÜstteki ile ortadaki bugun yaptım alttaki dün
Tatlım farklı yere atıyorumCanim pardon bisey sorabilirmiyim yanlis anlamani istemem heryerde paylastin bu resimleri hamolesin kanla ogren denildi sen hala soruyorsun varmi diye
Sen deTatlım farklı yere atıyorum
Emin ol sende olsan sende atardın çünkü nasip olursa ilk gebelik olacakCanim pardon bisey sorabilirmiyim yanlis anlamani istemem heryerde paylastin bu resimleri hamolesin kanla ogren denildi sen hala soruyorsun varmi diye
Tatlım farklı yere atıyorum
Yarın gidecegim dedim ama işte rahat durmuyor elim çünkü heyecan varOlsun canim gercekten kirmak amacli soylemiyorum hani bi gitsen hastaneye degerlerine gore hamileligin nasil ilerledigini de ogrene bilirsin
Seni cok iyi anliyorum bende bi kere hamile kaldim nasip olmadi buralrda degildim tabi bende atardim eminim ama burda sorulur da buna da katılıyorum hastanede tasdiklesen daha antikli degilmi balimSen de
Emin ol sende olsan sende atardın çünkü nasip olursa ilk gebelik olacak
Rabbim kucağına almak nasip etsin insallah canim benim ben 7senelik evliyim bir tane dusugum oldu ugrasiyorum olmuyorYarın gidecegim dedim ama işte rahat durmuyor elim çünkü heyecan var
Tabi canım orası öyleSeni cok iyi anliyorum bende bi kere hamile kaldim nasip olmadi buralrda degildim tabi bende atardim eminim ama burda sorulur da buna da katılıyorum hastanede tasdiklesen daha antikli degilmi balim
Amin inşallah canım benim rabbim sanada nasip eder inşallah kimsenin kucagını boş bırakmasın rabbim Amin ecmainRabbim kucağına almak nasip etsin insallah canim benim ben 7senelik evliyim bir tane dusugum oldu ugrasiyorum olmuyor
Amin insallah canim kirdiysam uzduysem k.bakma canim benimAmin inşallah canım benim rabbim sanada nasip eder inşallah kimsenin kucagını boş bırakmasın rabbim Amin ecmain
yok canm benm asıl ben özür dilerim durmadan attığım dediğin gibiAmin insallah canim kirdiysam uzduysem k.bakma canim benim
Insallah kan degerlerin guzel çıkar balim benimyok canm benm asıl ben özür dilerim durmadan attığım dediğin gibi
İnşallah Rabbimin izniyleInsallah kan degerlerin guzel çıkar balim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?