• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Bu gün kan vermeye gidicem inş herşey yolunda gider bu sabah yaptım testi sende yap. Saniyeleer içinde 2 çizgide belirdi çok şaşırdım umarım doğrudur bu test ilk çocuğumdada çizgiler hemen böyle belirmişti çok heycanlıyım :dua: :KK71:
Maşallah çok sevindimmm hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah ben dün yaptım negatif çıktı bugün de çıkmaz heralde umudum yok. Canım senin adet günün bugünmüydü bir de test markası ne

Maşallah çok sevindimmm hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah ben dün yaptım negatif çıktı bugün de çıkmaz heralde umudum yok. Canım senin adet günün bugünmüydü bir de test markası ne
3 gün geçti benim adet markası ise one step diye pembe bi kutu umudunu kaybetme rabbim inş hepimizin gönlüne göre verir o hayal kırıklığını çok iyi bilirim ben rabbim yardımcımız olsun inş

bence tek hamilelik belirtisi testin pozitif çıkması o da sadece belirti, kesin sonuç ultrason
yani bu 15 günlük hamileyim değilimiyim süreçleri ömrümüzden gidiyor
Üstteki ile ortadaki bugun yaptım alttaki dün

Eklentiler

• IMG_20200303_185131.webp
    IMG_20200303_185131.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20200303_185050.webp
    IMG_20200303_185050.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 46
Sen de

Emin ol sende olsan sende atardın çünkü nasip olursa ilk gebelik olacak
Seni cok iyi anliyorum bende bi kere hamile kaldim nasip olmadi buralrda degildim tabi bende atardim eminim ama burda sorulur da buna da katılıyorum hastanede tasdiklesen daha antikli degilmi balim

Slm kkzlar konu açtım ilgilenen pek olmadı 5 gün dür adetim ama 3 gün ara ara kahve lekelenmeler geldi sonra kanamam oldu fazla olmadı ama dün öğlen kesildede bu gunde akşamdan beri saate bir ara ara lavaboya gidince lekelenme oluyor pede bişi gelmiyot neden böyle olmuş olabilir

Back