- 8 Şubat 2020
- 31
- 11
- 3
- 30
Merhaba canım. Böyle günlere çok takılma. Ben de çok takılıyordum. 8 aydır deniyorduk. 9. Ayda hamile olduğumu öğrendim. Üstelik eşimde varikosel vardı ameliyat oldu. Bu ay yani hamile kaldığım ay hiç günlere takılmadık ne zaman istersek o zaman birliktelik yaşadık. Yeri geldi her gün olduğu bile oldu. Kafandan o düşünceyi at derim ben. Ha bide bu ay ben eşime çakşır otu suyu içirdim tek bi şişe bitti sonra hamile olduğumu öğrendim. Şu an çok Yeni tabiki 4 haftalık falan. Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. İnşallah şeninde olur. Allah isteyen herkese versin.kızlar merhaba;
bende aranızda yenıyım. banada destek olursanız sevınırım. ben yaklaşık 3, 4 aydır denıyorum ama gebe kalamıyorum. şubatta yumurta takıbı yapalım dedı doktor ultrasonla yaptık ama hocanın önerdiği tarıhte yumurtam çatlamadı. yumurtamın çatladığı gunu bilemedik yanı geç çatlıyormuş fakat diğer aylardan farklı ilk kez yumurtlama gününden birgun önce beraberlik olmuş oldu tesadüf ve birgün sonra oldu birde. daha reglı 8-9 gün var ama kasık ağrım çok fazla beyaz kireç gibi akıntılarım oluyor hamile kalma şansı nedir sizce kızlar. yanı siz yumurtlamadan kaçgun önce beraberlık yaşadınız. ilerki aylar için fikir olsun lütfen yardımcı olun.
Hayırlı olsjn canım sağlıkla al kucağına nasip gerçekten gerşey inşallah banada olurMerhaba canım. Böyle günlere çok takılma. Ben de çok takılıyordum. 8 aydır deniyorduk. 9. Ayda hamile olduğumu öğrendim. Üstelik eşimde varikosel vardı ameliyat oldu. Bu ay yani hamile kaldığım ay hiç günlere takılmadık ne zaman istersek o zaman birliktelik yaşadık. Yeri geldi her gün olduğu bile oldu. Kafandan o düşünceyi at derim ben. Ha bide bu ay ben eşime çakşır otu suyu içirdim tek bi şişe bitti sonra hamile olduğumu öğrendim. Şu an çok Yeni tabiki 4 haftalık falan. Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. İnşallah şeninde olur. Allah isteyen herkese versin.
Canim ben hala regl olmadım kan verdim o da negatifYarın da regl olmazsam hepimiz icin bir umut var demektir cunku durumlar benzer
İnşallah canımHayırlı olsjn canım sağlıkla al kucağına nasip gerçekten gerşey inşallah banada olur
vardır belki geç dönlenme oldu biraz daha beklıyelım. benım karnımda ınanılmaz bır sancı var batma gıbı 3 gunum kaldı ama regli olacak gibiyim hayırlısı olsun ya :SCanim ben hala regl olmadım kan verdim o da negatif
hadi yaahayırlısı olsun halen olmadıysan bır umut
vardır belki geç dönlenme oldu biraz daha beklıyelım. benım karnımda ınanılmaz bır sancı var batma gıbı 3 gunum kaldı ama regli olacak gibiyim hayırlısı olsun ya :S
hepimiz alalım allah isteyen emek veren herkese nasip etsin. 5 gü mü geçti hemen hastaneye gitseneBenim öyle olacakmis gibi his var ama ayin 4 ünde falan olmam gerekiyordu o kasık ve bel agrisi gitmedi bakalim . Umarım sen guzel sonuçlar alırsın
hepimiz alalım allah isteyen emek veren herkese nasip etsin. 5 gü mü geçti hemen hastaneye gitseneben dayanamazdım ya.benım bel ağrım şiddetlendı meselakarnım şiş bu arada güğüs ucunda hafif ara ara morluk oluyor bırde böyle sıvılce gibi noktalar varya sankı çoğalmış sende varmı güğüs buyümesi hassaslk benımkıler patlayacak
canım kasık ağrım çok fazla göğüslerim de çok buyuk ama reglide benımde buyür oyuzden pek analamdım benım ıkı ay önce 8 gun gecıktı bekledım tam test yapacaktım regli oldumBenim göğsüm regl olcagim zamanda şişiyordu yine öyle şimdi ki farkı ara ara cikip kaybolan cok belirgin kalin damarlar var. Zaten o kafami karistirmisti en cok, kan verdim acilde. Doktor gebelik yok dedi. Iki gun daha regl olmazsam baska hastane de kan vericemkasık agrin var mi heran olacakmis gibi
canım kasık ağrım çok fazla göğüslerim de çok buyuk ama reglide benımde buyür oyuzden pek analamdım benım ıkı ay önce 8 gun gecıktı bekledım tam test yapacaktım regli olduminşallah olmazsın sen. mesela beyaz akıntıum vardı kreç gibi şuan yok. güğüste benımd damarlarım belirgınleşiyor ara ara uff yaa geçse artık
hahaha bencede yapmamak gerek. ben sabırsız bırıyım yaKaç gün kaldi ki gününe?
Biraz stres yapmasak acaba daha mi farkli olur diye dusunuyorum ama böylede zaman geçmiyor kiii
Eğer 1 gün geçerse erken gebelik testi yaparsin . Icini ferah tut. Ne zaman hayirlisiyla olcaksa ozaman olsun ikimiz icindecanım kasık ağrım çok fazla göğüslerim de çok buyuk ama reglide benımde buyür oyuzden pek analamdım benım ıkı ay önce 8 gun gecıktı bekledım tam test yapacaktım regli olduminşallah olmazsın sen. mesela beyaz akıntıum vardı kreç gibi şuan yok. güğüste benımd damarlarım belirgınleşiyor ara ara uff yaa geçse artık
amın canım zaten tek temennım yok yanı bır kaç aydır zaten boşuna kürek sallamaışım yumurtam geç çatlıyormuş. eğer bu ay tutmazsa yumurta takıbı testı yapıp denıyıcemEğer 1 gün geçerse erken gebelik testi yaparsin . Icini ferah tut. Ne zaman hayirlisiyla olcaksa ozaman olsun ikimiz icinde
amın canım zaten tek temennım yok yanı bır kaç aydır zaten boşuna kürek sallamaışım yumurtam geç çatlıyormuş. eğer bu ay tutmazsa yumurta takıbı testı yapıp denıyıcem
mutlaka yumurtlama testı al gebelık şansını artıyor sitrese gırmeden takıp et nette nasıl yaıalcağı yazıyor o dönemlerde denemekte fayda var enazından gebelık şansın artıyor canım. yumurtlama olmadan hamılelık malesef çok zor :SAy evet birde oyle bi sorun var herkesin çatlaması ayni zamanda olmuyor benimde normalden biraz daha gec olduğunu hissediyorum . Bende test yapmayı dusunuyorum olmazsa
mutlaka yumurtlama testı al gebelık şansını artıyor sitrese gırmeden takıp et nette nasıl yaıalcağı yazıyor o dönemlerde denemekte fayda var enazından gebelık şansın artıyor canım. yumurtlama olmadan hamılelık malesef çok zor :S
merhaba herşey olabılırMerhabalar ben hayatum boyinca hic bas donmesi yassmadim. Fakat son 10 gundur acken ya da tokken ahzima ne koysa yutmamla birlik basim donuyor asiri sekilde. Bu gebelik belirtisi olabilir mi adetim hic sasmaz 31 ya da 32 gunde bir adet olurum bugun 33. Gun adet olmadim hamile olabilir miyim 35. Gune kadar test yapmicam ama cok merak ediyorum basdonmesinden dolayi
Canim o testlerden o kadar cok yaptim ki beb artik negatifi gormek istemiyorum ogrenilmis caresizlik olmus nasil olsa negatif olacak diyorum testi yapasim bile gelmiyor. Ama basimda cok donuyor bir garibim asila tup bebek filan gecmisim var.merhaba herşey olabılıristıyorsan rabbım nasip etsın bızde sen gıbıbelirtiler yaşayıp gebeliğe yoruyoruz ve beklıyoruz geçtiyse bır test alıp yapsana neden beklıyosun erken gebelık testı al hatta bırgun geçsin hemen yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?