Merhaba kızlar. çok gezdim bu sayfada çok seyler okudum o yüzden yazmak istedim. Ben hamileliğimi daha dün öğrendim. 9 Aydır bebek istiyorduk çok şükür allahım nasip etti. Benim eşimde varikosel vardı yaklaşık 3 ay önce ameliyat oldu tek taraflı. Geçtiğimiz ay hiç kafaya takmamaya karar verdik. Hep öyle derlerdi inanmazdım. Gerçekten doğruymuş. Hatta bi kaç günlük tatile kaçtık hem yumurtlama dönemimdi o ara oldu :) tatildeyken kafamız rahatken. ama ben adet günüm yaklaştıkça içten içe acaba mı dedim durdum tabi ki. Sürekli kendimi dinledim belirtilerimi takip ettim. Ama geçtiğimiz aylardan pek bi fark yoktu açıkçası. Sadece ben çok yoğun şekilde hissettim içime doğmuş gibiydi. Aynı adet olucakmışım gibi tatlı sancılar bazen kasık ağrısı ve adet dönemi gibi ğöğüs hassasiyeti. Her zaman adetimden bi iki gün önce bazen adet günü test yapıyordum. Bu sefer his geldi ya 3.gün sabah kalkatığımda yapıcam dedim. Kalktım yaptım ve silik çizgiyi gördüm. Hemen hastaneye gittik. Ultrasonla baktı doktorum belli belirsiz bişeyler var gel kanda bakalım dedi ve 4 haftalık hamilesin dedi çok şükür. Allah isteyen herkese nasip etsin