• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

3 gün geçti benim adet markası ise one step diye pembe bi kutu umudunu kaybetme rabbim inş hepimizin gönlüne göre verir o hayal kırıklığını çok iyi bilirim ben rabbim yardımcımız olsun inş
3 günse iyi benim daha yumurtlamaya göre adet günüm yarın. Erken mi yaptım acaba. Bi de bebetime vardı eczanede onu aldım mevburen hiç iyi yorumlar yok onunla ilgili

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım öncelikle Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahh.. Eşimde sperm sayısı düşüklüğü çıktı, bu ay 4 kez ilişkiye girdik korunmasız olarak. uygulamaya göre adetime 4 gün var. Ara ara baş dönmesi kasık ağrısı bel bacak agrısı yaşıyorum ayrıca ateş basması ve halsizlikte var fakat test için beklesem mi beklemesem mi bilemedim, sperm sayısı az olupta hamile kalan var mı ? Bu belirtiler sizce olumlu mu ?

Ya benım adetime 8 gün var eşimle 3 gündür beraber oluyoruz ve yumurtlama günümden 3 gün sonra olmaya başladık ilk gece birlikte olduktan sonra böyle kasıklarımda hafif hareketlenme hissettim sizce bu neyden kaynaklıdır ?

3 günse iyi benim daha yumurtlamaya göre adet günüm yarın. Erken mi yaptım acaba. Bi de bebetime vardı eczanede onu aldım mevburen hiç iyi yorumlar yok onunla ilgili
Aynen olabilir adetinin geçmesini bekle ben kan verdim bugün 4. Oldu hala bişey yok yarın sonuçlar çıkıyo bazen testler yanıltıyor insanı şuan acaip bi şekilde mide yanmam var ve sık idrar başladı rabbim sonumuzu hayır eylesin

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım öncelikle Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahh.. Eşimde sperm sayısı düşüklüğü çıktı, bu ay 4 kez ilişkiye girdik korunmasız olarak. uygulamaya göre adetime 4 gün var. Ara ara baş dönmesi kasık ağrısı bel bacak agrısı yaşıyorum ayrıca ateş basması ve halsizlikte var fakat test için beklesem mi beklemesem mi bilemedim, sperm sayısı az olupta hamile kalan var mı ? Bu belirtiler sizce olumlu mu ?
Eğer yanılmıyorsam benim kuzenimin eşindede bu vardı adı varikoseldi herhalde 1 yıl çocukları olmadı eşi ameliyat olduktan sonra kuzenim hamile kaldı çocuğunu doğurduktan 1 yıl sonra yine hemen hamile kaldı eşinizin rahtsızlığıyla aynı ise onunda ameliyat olmadı gerekecek, gerçi belli olmaz belki hamilesinizde allaha hiçbirşey zor gelmez rabbim gönlümüzdekileri hayırlı eylesin inş :dua: :KK54:

Eğer yanılmıyorsam benim kuzenimin eşindede bu vardı adı varikoseldi herhalde 1 yıl çocukları olmadı eşi ameliyat olduktan sonra kuzenim hamile kaldı çocuğunu doğurduktan 1 yıl sonra yine hemen hamile kaldı eşinizin rahtsızlığıyla aynı ise onunda ameliyat olmadı gerekecek, gerçi belli olmaz belki hamilesinizde allaha hiçbirşey zor gelmez rabbim gönlümüzdekileri hayırlı eylesin inş :dua: :KK54:
Amin canım cğmlemizin inşallah :KK200::110:tam detaylarını bana soylemedi üzüldüğü için hızını vs onlarda sanırım dediğin hastalığı etkiliyor bakalım bu ay tutmadıysa çarelerine bakmayı düşünüyorum ama belirtiler kafamı karıştırdı sanırım adet günümü beklemem lazım

Aynen olabilir adetinin geçmesini bekle ben kan verdim bugün 4. Oldu hala bişey yok yarın sonuçlar çıkıyo bazen testler yanıltıyor insanı şuan acaip bi şekilde mide yanmam var ve sık idrar başladı rabbim sonumuzu hayır eylesin
Aminnn canım benim sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim de bat bugündü ama gelen giden yok. Bakalım hayırlısı umutsuz oldum test negatif çıkınca. Senin testin markası neydi

Erken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki hamilelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime gün kaldı.
Bende suan yasiyorum ciddi kasık agrim mevcut sık sık idrara cikma durumu var ve ara ara vuran bir bel agrisi.

Aminnn canım benim sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim de bat bugündü ama gelen giden yok. Bakalım hayırlısı umutsuz oldum test negatif çıkınca. Senin testin markası neydi
One step diye bi marka kan testim pozitif çıktı çok şükür rabbim inş çocuk bekleyen herkese nasip eder :KK68: :dua:

İki gün geciktim ama bugün kahverengi leke geldi bende şimdi de çoook açık renk geliyor yine de kan vermelimiyim emin değilim, bu durumda olan var mı sizce napmalı

Yaaa çok sevindim canım allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallahhhhh bizlere de nasip etsin gebelerin duası kabul olur dualarını eksik etme 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Bu arada kan testimin sonucu 3749 çıktı :halay:Allah razı olsun, allah ne muradınız varsa versin, rabbim herkese hayırlı bi evlat nasip etsin inşşşşşş :dua: :KK54:

kızlar merhaba;
bende aranızda yenıyım. banada destek olursanız sevınırım. ben yaklaşık 3, 4 aydır denıyorum ama gebe kalamıyorum. şubatta yumurta takıbı yapalım dedı doktor ultrasonla yaptık ama hocanın önerdiği tarıhte yumurtam çatlamadı. yumurtamın çatladığı gunu bilemedik yanı geç çatlıyormuş fakat diğer aylardan farklı ilk kez yumurtlama gününden birgun önce beraberlik olmuş oldu tesadüf ve birgün sonra oldu birde. daha reglı 8-9 gün var ama kasık ağrım çok fazla beyaz kireç gibi akıntılarım oluyor hamile kalma şansı nedir sizce kızlar. yanı siz yumurtlamadan kaçgun önce beraberlık yaşadınız. ilerki aylar için fikir olsun lütfen yardımcı olun.

Bende çok yoğun bir mantar olmuştu, ilk kez o zaman acaba mı demiştim ki doğruymuş.

Bende çok yoğun bir mantar olmuştu, ilk kez o zaman acaba mı demiştim ki doğruymuş.
ben hiç anlamıyorum ya normal regli ağrısı var göğüslerim büyüdü karnım ağırıyor. bensadece yumurtlamadan birgün önce denedık ya olma ihtimali varmıdır onu çok merak edıyorum :D

ben hiç anlamıyorum ya normal regli ağrısı var göğüslerim büyüdü karnım ağırıyor. bensadece yumurtlamadan birgün önce denedık ya olma ihtimali varmıdır onu çok merak edıyorum :KK70:
bu konuda tavsıyen varmı şimdi yumurtlama takip testı alıcam eğer hamıle değilsem bu ay öyle takıp etmeyı düşünuyorum.

Kızlar adet tarihim daha 12si yani belirti çıkması için erken biliyorum ama yaşayan var mı bu kadar erken. Göğüs hassasiyetim 2 gün çok şiddetliydi dün ve bugün yok mesela ama karın ağrısı ve hafif mide bulantısı var. Adet belirtisi desem onun için de erken gebelik için de erken. Yoksa sadece psikolojk mi.

Back