- 8 Şubat 2020
- 31
- 11
- 3
- 30
Merhaba canım. Böyle günlere çok takılma. Ben de çok takılıyordum. 8 aydır deniyorduk. 9. Ayda hamile olduğumu öğrendim. Üstelik eşimde varikosel vardı ameliyat oldu. Bu ay yani hamile kaldığım ay hiç günlere takılmadık ne zaman istersek o zaman birliktelik yaşadık. Yeri geldi her gün olduğu bile oldu. Kafandan o düşünceyi at derim ben. Ha bide bu ay ben eşime çakşır otu suyu içirdim tek bi şişe bitti sonra hamile olduğumu öğrendim. Şu an çok Yeni tabiki 4 haftalık falan. Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. İnşallah şeninde olur. Allah isteyen herkese versin.kızlar merhaba;
bende aranızda yenıyım. banada destek olursanız sevınırım. ben yaklaşık 3, 4 aydır denıyorum ama gebe kalamıyorum. şubatta yumurta takıbı yapalım dedı doktor ultrasonla yaptık ama hocanın önerdiği tarıhte yumurtam çatlamadı. yumurtamın çatladığı gunu bilemedik yanı geç çatlıyormuş fakat diğer aylardan farklı ilk kez yumurtlama gününden birgun önce beraberlik olmuş oldu tesadüf ve birgün sonra oldu birde. daha reglı 8-9 gün var ama kasık ağrım çok fazla beyaz kireç gibi akıntılarım oluyor hamile kalma şansı nedir sizce kızlar. yanı siz yumurtlamadan kaçgun önce beraberlık yaşadınız. ilerki aylar için fikir olsun lütfen yardımcı olun.