Ben ilk defa adet öncesi bu kadar acıkıyorum bazıları gebelik olma ihtimali yok diyor valla anlam veremedimevet bende oyleyim ilk gebeligimde şimdide öyleyim bugün test yaptım ama bir şey çıkmadı bakalım adet tarihimi bekleyeceğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ilk defa adet öncesi bu kadar acıkıyorum bazıları gebelik olma ihtimali yok diyor valla anlam veremedimevet bende oyleyim ilk gebeligimde şimdide öyleyim bugün test yaptım ama bir şey çıkmadı bakalım adet tarihimi bekleyeceğim
Anladım canım benim acı ekşi değil direk açlık yemek yerken bile doymuyorumBende öyleyim ama henüz test yapmadım. Sürekli canım acı yemek istiyo. Herşeye pulbiber atıp yiyorum. Belki de ondan sık yemek istiyo olabilirim tabi iştah açarya. Ama abartılı bi acı isteği anlatamam size
adetin ne zaman pekiBen ilk defa adet öncesi bu kadar acıkıyorum bazıları gebelik olma ihtimali yok diyor valla anlam veremedim
Ewet canım idrara çıkma bendede var 2 gün daha adet olmasam testim evde hazır hemen test yapıcam bi oğlum var normalde ama 2. Çocuğun bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim 1 yılın sonunda inşşş bu sefer tutar bari haberleşiriz senleAynen benimde 1 gün geçti inşallah hamileyizdir. Belirtilerimiz aynı canım seninle. Benim ekstra sık idrara çıkmak ve ağızda metal tadım var. Ama test yapmaya korkuyorum. Sen ne zaman yapmayı düşünüyosun belki cesaret alırım senden
Bende öyle işte sürekli bir açlık hissi var adet öncesi genelde tatlı isteği olur ama hiç yok sadece açlık hissi var ve sürekli yemek istiyorum. Hamile değilsek boşuna 2-3 kilomuz var deseneAnladım canım benim acı ekşi değil direk açlık yemek yerken bile doymuyorumneden gebelik mi diye düşünüyorum ama bazıları yok diyor ilk defa adet öncesi bu şekilde acıkıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
![]()
Allah bağışlasın oğluşunu sağlıkla büyüsün inşallah. Benim de kızım var 2 yaşında. Haberleşelim mutlaka aynı tarihler ve belirtiler inşallah ikimiz de hamileyizdir canım benimEwet canım idrara çıkma bendede var 2 gün daha adet olmasam testim evde hazır hemen test yapıcam bi oğlum var normalde ama 2. Çocuğun bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim 1 yılın sonunda inşşş bu sefer tutar bari haberleşiriz senle![]()
Aynen ya hamile kalsam için yanmaz kiloyaBende öyle işte sürekli bir açlık hissi var adet öncesi genelde tatlı isteği olur ama hiç yok sadece açlık hissi var ve sürekli yemek istiyorum. Hamile değilsek boşuna 2-3 kilomuz var desene![]()
13 mart ama adetime güven olmaz bu iki aydır erken oluyor 3 gün felan ve az geliyor bu ay nasıl olur bilememadetin ne zaman peki
13 mart ama adetime güven olmaz bu iki aydır erken oluyor 3 gün felan ve az geliyor bu ay nasıl olur bilememadetin ne zaman peki
Ne zaman basladi gaziniz ve sadece gaz probleminiz mi vardi? Benimde suan ayni sekilde ama baska prblem yok. Acaba belirti midirBenim bu ay en büyük belirttim gaz oldu. Hala devam ediyor. Gazı tutmada zorlanacak kadar gaz. Bir gün dışardayken gazdan karnım ağrıdı. Kendimi kastım. O zaman bir haftadan fazla vardı adete. Ondan beridir de geçmedi. Bi de farklı olarak sırtımda ağrı oldu. Bir gün de gece 12 1arası kabızlık karın ağrısı yaşadım. Bunlar bende farklı belirleyiciydiler. Onu haricinde senin dediklerini ben de geçen aylarda yaşıyordm
Hamile misiniz? Bende gaz problemi yasiyorumda acaba belirt midir merak ettmKizlar merhaba adetime 2gun var ama kendimi çok sis hissediyorum fena halde gaz var ve akıntım var bide sürekli birşeyler yemek istiyorum bu ay klomen kullandım iki yumurtalık oluşmuştu 2 geçiyordu çatlatma vurmadı doktor ama göğüs uçlarında koyulaşma var böyle yaşayan var mi
test yaptınız mi acaba var mi gebelikBende öyle işte sürekli bir açlık hissi var adet öncesi genelde tatlı isteği olur ama hiç yok sadece açlık hissi var ve sürekli yemek istiyorum. Hamile değilsek boşuna 2-3 kilomuz var desene![]()
Bugün dayanamayıp yaptım maalesef negatif. Yumurtlamaya göre adete 2 gün var ama bilmiyorum umudum kırıldı. İlk defa bu ay bir sürü belirti yaşamıştım oysatest yaptınız mi acaba var mi gebelik
adet geçsin öyle yapsaydın keşke testi bende adetimin geçmesini bekliyorum 2 gün kaldı adeteBugün dayanamayıp yaptım maalesef negatif. Yumurtlamaya göre adete 2 gün var ama bilmiyorum umudum kırıldı. İlk defa bu ay bir sürü belirti yaşamıştım oysa
Evet yaaa keşke ama dayamadım işteadet geçsin öyle yapsaydın keşke testi bende adetimin geçmesini bekliyorum 2 gün kaldı adete
sabir en büyük ilaç inşallah bebislerimiz bizimledir inşallahEvet yaaa keşke ama dayamadım işte
İnşallahhh yaaa çok istiyorum bu ay olsun size de nasip etsin rabbim biran önce isteyen herkesesabir en büyük ilaç inşallah bebislerimiz bizimledir inşallah
Bu gün kan vermeye gidicem inş herşey yolunda gider bu sabah yaptım testi sende yap. Saniyeleer içinde 2 çizgide belirdi çok şaşırdım umarım doğrudur bu test ilk çocuğumdada çizgiler hemen böyle belirmişti çok heycanlıyımAllah bağışlasın oğluşunu sağlıkla büyüsün inşallah. Benim de kızım var 2 yaşında. Haberleşelim mutlaka aynı tarihler ve belirtiler inşallah ikimiz de hamileyizdir canım benim![]()