Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kizlar buraya bilgilerimi bıraktım lütfen yardım edin sizce test yapmalimiyim nezaman ?

Meraba arkadaşlar ben yeniyim şu ana kadar hep okudum hiç yazmadım nasip bu güne imiş.
7 aylık evliyiz 4aydir çocuk istiyorz en son 29 ocakta adet oldum yani adetime 8 gün var ve kasıkta ara ara batma hissi yumurtlama gününden beri bel ağrım var adet olacakmışım gibi ağrıyor ve göğüslerde koyulaşma var bazen de eski açık rengine geri dönüyor. hamile kalmak çok istediğim için bunlar psikolojik olarak mi oluyordur veya hamile miyimdir? lütfen cevaplayın..

Ben birşey sormak istiyorum bir oğlum var 3.5 yaşında şimdi ikinci çocuk hazırlığı içindeyim yumurtlamadan sonra mı hamile kalama olayı oluyordu unutmuş herseyi

Genelde psikolojik oluyor galiba çünkü bende yaşıyorum bir sürü belirti yarın bat. Daha varmış bata hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Ben birşey sormak istiyorum bir oğlum var 3.5 yaşında şimdi ikinci çocuk hazırlığı içindeyim yumurtlamadan sonra mı hamile kalama olayı oluyordu unutmuş herseyi
Allah bagislasin adet bitiminden sonra genelde ovulasyon testiyle ne zaman yumurtladiginizi öğrenip o günleri değerlendirebilirsiniz. Ya da gün aşırı ilişki ben bu ay adet olursam öyle yapicam hayırlısı olsun hakkinizda

Kizlar 7gun gecikmem var sizce ovu testim nasil

Eklentiler

• 20200218_203647.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 62
  • 20200218_203628.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 59
göğüslerimde bu akşam ağrı başladı bı sağa atıyor bı sola sanki içinde birşey var sızı veriyo kalbin sızlar ya öyle buda mi psikolojikdir lütfen akıl verin

göğüslerimde bu akşam ağrı başladı bı sağa atıyor bı sola sanki içinde birşey var sızı veriyo kalbin sızlar ya öyle buda mi psikolojikdir lütfen akıl verin
Hepimiz bir umut arıyoruz benim belirtiler 10 gün öncesinde başladı hemde neler neler bilemiyorum artık sağlıklı da düşünemiyorum bata 3 gün kala test yaptım birde bata 1 gün kala. Biraz sabredin 5 gün kala erken gebelik testi yapın kanda da çıkmaz şimdi. Yarın adet olcam sol kasik ve dizime kadar ağrım var heralde olmak üzereyim artık gebeliğe vuramıyorum galiba

Kızlar hepinize merhabalar , aramıza yeni katildim Rabbim benim gibi burada bebis isteyen herkese hayirlisiyla ve sağlıkla nasip etsin inşallah dolu doluuu aminnnnn
Belirtilerinin neler biraz bahseder misiniz bende de var birçok belirti ama çoğu psikoljkte olabilir umarım bu klüp bana ve herkese uğurlu gelir de Allahın izniyle hayirlisiyla alırız bebislerimizi kucagimiza aminnnnnnn...

Kızlar merhaba,30 yaşındayım 2.5 senelik evliyim,yaklaşık 1 yıldır çocuk istiyoruz,4 aydır bi kadın doğuma gidiyorum,ilk ikisinde progesteron 0 çıkıyodu,3. Ay 5 çıktı ama adet oldum,bu ay 10.38 çıktı,mide bulantılarım var,alt karında ara ara ağrı oluyo,göbek deliğinden kasığa bi çizgi oluştu,bi üşüyorum bi terliyorum,adetime 4 gün var,bugün test verdim yarın alıcam sonucu ama heyecandan öleceğim sizce hamile miyim

bence tek hamilelik belirtisi testin pozitif çıkması o da sadece belirti, kesin sonuç ultrason
yani bu 15 günlük hamileyim değilimiyim süreçleri ömrümüzden gidiyor
Allah yardımcımız olsun bnm de bugun bat adet görmedim yarın test yapsam mı belirti var ama psikolojik mi kendimi paralıorum

Ben adet belirtisi haricinde sadece göğüs ucumda ağrı yaşadım tek şüphem oydu onun haricinde adet olcakmışım gibi oldu adet günümde 5 tl lik test ile öğrendim

valla gebelik belirtisi göbekten aşağı inen çizgi

Aaa sizdeki gibi bende de var o göbekten aşağı çizgi artı bende bisuru belirti var nasıl yani smdi biz hamile mıyız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…